| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítač a internet - různé

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 32162  [Dalších 32022 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
1.1.2025 18:07:18
Tinko, ale to je tak se vším... Kolik lidí nedokáže bez sirek rozdělat oheň, zaříznout slepici, ulovit rybu, postavit přístřešek, aby do něj nepršelo a nesfoukl ho vítr, najít v přírodě sever, vymotat se z lesa .. a že to jsou sakra důležité schopnosti ~:-D
TaJ 81121
1.1.2025 16:18:11
Čumčo, to jsi špatně pochopila, já těmi technologiemi neopovrhuji, uznávám, že jsou užitečné a je v pořádku, že je mladí bravurně ovládají...jenom mi přijde, že se všichni naučili na ně moc spoléhat a často si pak bez nich vůbec nevědí rady. A to se může kdykoli stát, že se budou muset někde obejít bez nich...však jenom kolik lidí je úplně v háji, když se jim rozbije telefon, nebo někde není signál apod.
monam 158013
31.12.2024 12:57:11
nedostavěné mosty, to nemusí být navigací. Kdysi dávno jsem se takhle pekelně ztratila v Chovatsku, když jsem hledala most, který kvůli válce nepostavili, ale na mapě byl. V tom nevidím rozdíl.
Čumča. 160024
30.12.2024 22:36:00
"jak to Radka myslela, bohužel, čím dál dokonalejší technologie způsobují, že lidi v podstatě hloupnou, protože všechno za ně udělá a vyřeší někdo jiný"

to je otázka priorit, pro současnou mladou generaci jsou důležité jiné věci než před třiceti lety, to se strašně špatně posuzuje, oni všechny ty technologie bravurně ovládají a používají, my s těmi technologiemi kolikrát bezmocně zápasíme a tak jima opovrhujeme
Čumča. 160024
30.12.2024 17:09:56
no vždyť říkám, že jsou současní mladí jsou kreativní~:-D
Čumča. 160024
30.12.2024 17:05:37
jenomže tohle se děje už po staletí, generace A si o generaci C vždycky myslí, že je tupá, líná, neinformovaná, kdežto o sobě A tvrdí, jak se pilně memorovali, studovali, dřeli...

já si myslím, že současní teenageři jsou v pohodě~d~ nemají hlavu zasviněnou ruštinou a komoušskými bláboly, nememorujou jak prdlí, jsou kreativnější, mluví plynně anglicky, mají kontakty všude po světě; mladí dospělí se nedají zlomit do přesčasů a do vyhoření~R^, work-life mají v malíku, zajímají se o politiku a ekologii mnohem víc než my v jejich věku, a hlavně, jsou mnohem víc sami sebou~d~
kysnutá knedla 99495
30.12.2024 16:58:28
Chat GPT ma už neraz v práci zachránil, zvlášť keď narýchlo suplujem v inej triede a na poslednú chvíľu sa dozviem, akej téme sa mám venovať.

Teraz som si spomenula - keď som o AI ešte nemala páru, resp. nevěděla som, že to už "jede", tak nám syn preposlal email "zo školy". Práve nastupoval do prvého ročníku a bol tam od požiadavok od vedenia, aby študenti prišli "v sametu", že je to symbolika školy, tradícia. Na základe toho syn na nás skúšal, či mu kúpime zamatové sako. My sme boli s mužom tak rozčúlení, že čo sa kraviny si vymýšľajú, ešte k tomu to napíšu posledný augustový týždeň!
Potom sa nám syn priznal, že požiadal AI, aby vytvorila tento email ~8~~t~
Cimbur 64764
30.12.2024 16:38:27
~t~~t~~t~
Jednou jsem si nechala naplánovat menu i s recepty. Řecké závitky ve vinném listu, kuřecí citronovou polévku a jablečný koláč. ~:-D
Cimbur 64764
30.12.2024 16:34:43
Hned jakmile byla k dispozici první jednoduchá verze k tvorbě obrázků, tak jsem si zaexperimentovala. ChatGPT používám taky třetí rok, ale jen zřídka, je to kecka. Nemám problém napsat třeba krátký článek, svého času jsem se tím i živila. Ale předloni bylo potřeba napsat text k výročí našeho sportovního oddílu a já jsem dostala za úkol vytvořit text, který měl obsahovat asi 20 nesourodých údajů, to se těžko spojovalo, tak jsem to dala opakovaně předžvýkat AI a nějak jsme to spolu učesaly. Občas si nechám rozebrat nějaký problém, je to zábavné. Taky jsem to naučila používat holku.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
30.12.2024 16:24:52
tak ono je to tak se vším pokrokem - dobrý sluha, zlý pán ~:-D
navigace je super, zvlášť pokud jede online a vidíš hned i kolony, nehody, zácpy, práci na silnici... no jen nesmíš být debil a věřit hlavně tomu, co vidíš před sebou, než co je v navigaci - neexistující silnice či nedostavěné mosty ~t~
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 32162  [Dalších 32022 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.