| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítač a internet - různé

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 32162  [Dalších 31862 >>]
byvala radka 154149
9.7.2023 20:21:02
co net schvati, nenavrati
Bílá Masajka 131899
7.7.2023 21:07:59
Ahoj holky,
potřebovala bych si na instagramu deaktivovat účet,ale vůbec nevím jak
Podle návodu na internetu se mi to nepodařilo, někde prostě dělám zřejmě chybu.

Poradíte jak na to?
Moc děkuji
Vážný2 158667
19.6.2023 0:05:48
Používám:
1. určitý systém hesel odvozený z toho, kam se hlásím. Každý web má jiné heslo, ale je v tom systém. Netýká se klíčových finančních webů. Hesla splňují požadavky na složitost
2. správce hesel, který mám nainstalovaný na mobilu i na počítači. Je to komerční appka, ročně mne stojí kolem 1000 Kč, a prostě s heslem a mobilem se dostanu k heslům všude. Pak už stačí pin.
3. Řadu méně významných hesel si pochytá i Chrome.
Vážný2 158667
19.6.2023 0:01:58
Hodně o víkendu pomohla známému v napsání seminárky na 10 NS. Neměl na ní moc času, musel paralelně odevzdat Bc. práci. A prostě kladl tomu GPT-3.5 i -4 anglicky dotazy a z toho padaly texty. Ty se prohnaly DEEPL překladačem do č. a taky se zkontrolovaly, zda to nejsou smyšlenky. Někdy to nabídlo i odkazy na zdroje, většinou internetové články, někdy Wiki. Někdy se to ručně dohledalo. Citace (citace.com), počeštění, stylistika a korektura, nějaké komparace, úvod, závěr, formátování atd. už byla na člověku.
babi_ 48341
17.6.2023 10:07:21
Ahááá, Paulis, děkuji za objasnění ~R^
Zasjaj. 54917
17.6.2023 9:38:38
Sovice, opravdu by me zajimalo, jak by to podle profiku, jako je Pulka, melo byt. Spravce hesel mame na osobnich strojich, ale co kdyz se budu muset prihlasit odjinud? Ja mam uz desetileti jeden malej cervenej notysek.
sovice 18997
17.6.2023 8:50:28
Pulko,
neukládám vůbec nikam hesla a PINy od bankovnictví.
Jinak víceméně vše.
Těch hesel mám včetně pracovních víc než stovku.
Nikde, doma ani v práci, nemám automatické přihlašování ani správce hesel. Nad tím jsem teda uvažovala, ale já mám spoustu hesel odjakživa, dávno než jsem usoudila, že je správce celkem bezpečný.
Všude je vždycky znovu zadávám, takže ta častá si i pamatuju.

Nejhorší jsou ta málo častá a šíleně utvořená s různými spec znaky, navíc ještě kontrolující, že to není jen varianta minulého.
Zasjaj. 54917
17.6.2023 1:21:34
Ja ne, pracoviste ano, uspech zadny. Je to Deep learning nebo machine learning. jako se rika in vitro o experimentech ve zkumavce a in vivo pro bunky a organismy, tak in silico jsou predikce nahrazujici experimenty (v biomedicine, vyvoji leku) Jeste pred triceti lety bylo mozne objevit protein, to uz ted ani nejde, uz jsou vsechny objeveny, ale u vetsiny neni znama prostorova struktura. V jejich teoreticke predikci byl pred par lety zasadni posun, velka slava, AI uspesne urci strukturu bilkovin! nicmene pokud jde o strukturu proteinu s ligandy, lecivy, je AI uplne mimo, zatim. Urcite se to jeste dlouho bude delat experimentalne. Zrovna ted nekdo v praci namodeloval, kde se ten jeden novy lek vaze na enzym glycogen synthazy. Perfektne to sedelo, jenze experimentalne je to uplne jinde, v miste, ktere tam ani neni, vytvori se az v pritomnosti te slouceniny. A kdyz AI nevi, jak interaguje lek s jednou jedinou bilkovinou, tak tim mene s celou bunkou nebo organismem. Farmakokinetika, dynamika, toxicita, to se bude jeste dlouho delat experimentalne. Ale ja jsem dost prizemni, nedovedu si to predstavit jinak
Paulis 44845
16.6.2023 13:47:34
No..
Tak tam mě to zatím nenapadlo :-). Ale dobrý nápad, bohužel jsem v práci od rána do večera, takže na ezo už nezbývá čas a ani energie :-(.

Pracuji ve službách - pedikúra, manikúra a spíše se věnuji problematice kolem zarostlých nehtů či diabetikům.Tudíž je pořád co někam psát, popisovat atd.
byvala radka 154149
16.6.2023 11:24:46
neznam moc lidi, co si hesla pamatuje ...
i ve vedlejsi diskusi - kolik lidi ma doma prehled i s hesly?
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 32162  [Dalších 31862 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.