| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
10.12.2024 21:18:33
Překvapuje mě, že to má smrdět
![]() U mě to nebyl nějaký promyšlený plán, koupila jsem si ho náhodou v Avonu někdy na jaře, mám tam od kamarádky slevu, tak jsem si říkala těch pár korun dám a zkusím to a jsem moc spokojená. Nesmrdí to vůbec. Po vosku na bradě od kosmetičky se mi taky udělalo pár pupínků, tak jsem si na ten knírek netroufla. S tím krémem vše v pohodě a nepoužívá se to přece každý týden. |
| nebeska | 90979 |
|
10.12.2024 20:10:02
Mam ipl Lumea, podpazi jsem s tim vymytila zcela. Na nohy jsem trochu lina. Bikiny jsem nakonec vzdala, prekazi mi jizva, na kterou se to nesmi. Na knira to bohuzel moc nezafungovalo a to byl hlavni duvod koupe. Jen tedy u me maji chlupy tendenci se rozrustat na vzdalenejsi mista, pokud je nekde zlikviduju.
|
| nebeska | 90979 |
|
10.12.2024 19:58:16
Knirek mam prakticky odjakziva...na stredni mi ho kosmeticka odbarvovala..pak po nekdy po dvacitce jsem sla na laser, to nepomohlo vubec! Vosk jsem zkusila jednou, mela jsem pupinky absolutne vsude, des! V nadeji jsem zakoupila ipl, vsude zafungoval,na knir vubec, asi chloupky nejsou dostatecne tmave. Takze jedu v kombinaci pinzety a takoveho holitka na chloupky. Jo zkusila jsem i minidepilator, taky katastrofa pupinky, necitliva kuze...tak ja uz nevim.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
10.12.2024 19:44:06
Chodím 1x za měsíc, chloupky spíš slábnou, jsem blondýna, takže mám světlé,nejsou moc vidět, ale vím o nich
![]() |
| neznámá | 91073 |
|
10.12.2024 16:31:28
Podle mě to smrdělo jak když babička dělala trvalou.
![]() Já bych měla strach, že to bude dráždit pleť a z toho podráždění nebo vysušení se budou dělat vrásky. si pamatuji spolužačku na základce, která měla už v patnácti letech hluboké vrásky, používala nekvalitní dekorativní kosmetiku a byla líná se odlíčit. A netuším jestli se jich zbavila, ztratily jsme kontakt. |
| Chloé | 102783 |
|
10.12.2024 16:25:30
Ten krém je podle mě fakt chemie hrozná. Smrad si teda nepamatuju- používala to kamarádka a spolubydlící, ale to už je 25 let. Opilka se to jmenovalo.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
10.12.2024 15:17:27
Dělají už nějaký nesmradlavý? Kdysi jsem to zkoušela na podpáždí a ten smrad byl horší než bolest z vosku.
|
| neznámá | 91073 |
|
10.12.2024 14:56:57
TO používala moje mamka, ale musí to být celkem hustá chemie, pořád se nemůžu odhodlat. I když zrovna dělám objednávku na notinu, asi ho zkusím.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
10.12.2024 14:28:07
Pro ty co se bojí vosku kvůli bolesti bych poradila epilační krém. Já ho mám. Nanese se trošku větší vrstva, pustí se stopky a za dvě minuty je po knírku. Nebolí, dokonale odstraní. Jen se opravdu musí hlídat ten čas, delší doba znamená možné podráždění pokožky.
Já jsem přírodní blond, takže chloupky mám světlé, ale k tomu taky citlivou pokožku a bolest voskem bych asi vydržela, ale přijde mi to k pokožce drastické. Nechávám si občas voskem jen bradu, ale knírkové chloupky mě začínají také zlobit, tak jsem si koupila ten krémíček a funguje dokonale. V létě jsem ho použila i na chloupky na palcích u nohou (takové to malé místečko pod nehty, kde je pár chloupků) a super. |
| Stará husa | 154854 |
|
10.12.2024 14:05:07
Inko, to jsem si myslela. Kdysi dávno jsem si zkusila voskem odstranit chloupky v tříslech kvůli plavkám a šíleně to bolelo. Druhou stranu už jsem nedala.
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.