| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Zařizujeme byt a dům

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 14524  [Dalších 14394 >>]
rachomejtle 133850
6.3.2023 17:31:10
Jech je parádní. Našla jsem sedačku do menších rozměrů, aby se vešla. Nesežere nám objemově půlku obýváku, ale i tak je dostatečně velká na pohodlné ležení a sezení.

Cena velká, ale už jsem neměla nervy vybírat mezi levnějšími. A když se na víkend rozloží, je to úžasné...

wer 81075
6.3.2023 7:09:37
Sedačky Jech, české, kvalitní, z jednotlivých dílů si vyberete na míru co potřebujete.

Na jejich stránkách je i možnost si sami tu sedačku sestavit.
holkamodroočka 156337
5.3.2023 22:45:32
Mám ráda Jecha, dělá sedačky na míru. Měl i showroom.
holkamodroočka 156337
5.3.2023 22:44:35
Všude mám nábytek na míru. Už mám od něho nábytek asi 5 let, a hodně kolegů z práce taky. Měla jsem cenové nabídky i od jiných truhlářů, a vyšly o hodně tisíců dráž. Sice je z Olomouce, ale nemá problém přijet. Je velmi precizní a solidní. A dá ti vybrat ze vzorníku v různých cenových kategorií - úplně obyč, střešní třída a top.
holkamodroočka 156337
5.3.2023 22:41:54
Neznámá,pokud má sedačka bytelnou kostru, nechala bych přečalouněnit. Takhle to udělali u tety, nebylo to laciné, ale nebylo to tak drahé jako úplně nová sedačka. Nech si aspoň udělat cenovou kalkulaci.
TaJ 81121
5.3.2023 22:29:36
Klikli, jo, s tím truhlářem to je na delší dobu, no. My jsme jak kuchyň, tak i později obývák začínali řešit s truhlářem na jaře (kdy se byl poprvé u nás kouknout a udělat si představu, co chceme) a termín provedení byl září, takže ještě docela brzy. Ale nelituju, obojí je přesně podle našich představ, průběžně jsme ještě s truhlářem nějaké detaily dolaďovali, párkrát jsem udělala nějakou menší změnu, když nás v průběhu času napadlo, že něco by bylo lepší trochu jinak. Potom to přišel v létě definitivně zaměřit a dohodnout a v září se montovalo:-)
TaJ 81121
5.3.2023 22:22:31
Kaipo, tak jasně, že někdy by něco mohlo být ještě lepší...ale většinou když si něco pečlivě vybíráme, tak jsme potom naprosto spokojení. Třeba u naší sedačky nevím, co by mohlo být ještě lepší...má všechno, co jsme od ní chtěli - líbí se nám vzhled, barva, je pohodlná, rozkládací, s úložným prostorem, materiál je fajn a má vysoké opěrky na hlavu - to byl jeden ze základních požadavků. Kdyby je neměla, tak nebudu maximálně spokojená (vlastně nebudu vůbec spokojená, protože bez opěrky hlavy žádnou sedačku nechci, i kdyby byla sebelepší):-)
Kaipa 98564
5.3.2023 22:02:00
Takže osobní nastavení. V dobrém závidím. Já velmi často vidím, že by spousta věcí mohla být lepší. Moje mínus.
Nástěnné hodiny na Favi.cz - největší výběr
TaJ 81121
5.3.2023 21:57:50
Kaipo, tak my když cokoli vybíráme, tak o tom hodně přemýšlíme, ujasňujeme si, co chceme, co od toho čekáme...nejen u nábytku, ale tak nějak u všeho... Když si něco vybírám, tak cílem snad je, abych s tím byla maximálně spokojená, ne? Jako jasně, ne vždycky je ta spokojenost maximální, viz jak jsem psala třeba o poslední dovolené, kde jsme udělali zkušenost, že ubytování s bazénem ve vnitrobloku už nikdy víc~;). Ale to byl detail, zbytek ubytování i celé dovolené byl perfektní.
klikli 93034
5.3.2023 21:57:05
Jech je super, máme od nich nově 2 sedačky, jsem z nich nadšená. Ale cenově se to vůbec neblíží tomu, co tu padlo. Měli jsme před Jechem nějakou polskou sedačku, která před těmi 8 lety stála v základu asi 6 tis., s dovozem a potahem aquaclean to byla sedačka za desítku. Potah byl nesmrtelný, přežil i hodně aktivní kotě, 2 děti...nevydrželo úplně celou dobu šití a molitan na pružinách a pak už vrzaly i ty pružiny. Takže i za malé peníze se dá koupit kus, který několik let bude dělat radost a pak se vymění za kvalitnější. Jinak nábytek je nejlepší od truhláře. Máme doma kombinaci Ikea + truhlář a ráda bych postupně Ikeu vyměnila za kvalitu od truhláře. Skříně PAX máme 10 let a už to není ono. Ty v dětských pokojících už jsou prostě nehezké a takové rozvrchlané, a to dcery nejsou ničitelky. S truhlářem je akorát problém ten, že si ho musíme objednat min.rok předem, kolik má práce.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 14524  [Dalších 14394 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.