| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 23  [Dalších 3 >>]
ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 39918
14.10.2006 23:37:02
oprava ne zasaří, ale ZADAŘÍ.....to je tou noční hodinou, mam za sebou pernou sobotu...přistavujeme pokoj k bytu v půdním prostoru a jsem KO,...
14.10.2006 23:34:40
Ahoj Gábi, no to mě povídej o úúúúúklidu, to je někdy síla a to mám prosím slečnu...já jsem úklid. maniak a ona na to peče, jo jo tak se snažím jí nějak motivovat...uvidíme. Na mimi se chystáme na jaře....snad se zasaří....DOUFAM! Já jsem podruhé čerstvě vdaná, tak chci muži taky dopřát tu radost a ty plínky....My jsme z Plzně.PA jdu do peří...
Gábi+Tom08/94+Jaroušek05/06 52612
14.10.2006 11:12:04
Ahoj maminy,
mám doma jednoho puberťáka a jedno mimi,které má na pubertu ještě čas :-)
bordel v pokoji hrůza,pblíkání,no a cóó,dyť je to jedno,co mám na sobě a mytí?A próóč.Co jsme se ale přestěhovali a začal od letošního září chodit do nové školy,tak bordel v pokoji hrůza,ale,když vyleze z koupelny vůni nemůžeme vyvětrat,oblečení přehrabuje hodinu,aby vše ladilo atd. asi to znáte,že?
Jo a jsme z Kladna
Lidka,Tomáš 94,Daniel 02 737
7.2.2006 12:24:30
Astrusko-já tu jen náhodou nakoukla,přijď mezi nás-na červenec 1994...je nás tam víc,a nejen narození v červenci...
28.1.2006 23:25:48
Tak kočky halóóó budem si povídat?
28.1.2006 23:11:24
Holky,kdo máte doma puberťačku-ťáka??Napište.Pa
Stáňa+Ondra (* r. 94) 3091
5.9.2005 10:10:00
Tak náš mladej ráno opět nevstal na budíka - musela jsem ho jít "zvednout". Jsem zvědavá na zítřek - mám od sedmi poradu (brr :-(), takže z domova budu muset kolem šesté a kontrolu vstávání v 7.10 tudíž fakt nestíhám ...

Ahoj Blani,
zdravím po dovolené. Já se sem "vetřela" v době tvé nepřítomnosti, ale myslím, že už jsme se možná na jiných diskusích zaregistovaly... (ikdyž teď už chodím na Rodinu míň než dřív)
2.9.2005 15:04:21
Takž už mi to zas funguje normálně. ovšem díky včerejšku tu můj příspěvek straší dvakrát :-(.

Včera jsme byli na počest nového šk. roku na večeři v restauraci - s kamarády, kteří mají stejně starého kluka a o dva roky starší holku. A hned jsme si s mužem libovali, jak se máme, protože my se potýkáme pouze s jednou počínající pubertou, zatímco oni mají navíc jednu pubertu v rozpuku (no 14tiletá slečna - to si dovedeš představit ... ;-)
Jejich synátor se na gymplu (chodí tam co Ondra, ale vedle do třídy) uvedl tím, že na když měli říci nějaké místo, kde trávili prázdniny, tak řekl "gauč" ... Tak si říkám, že ještě dobrý, když si moje dítě sedlo do poslední lavice by´t blbě vidí na dálku (argumentuje tím, že tabuli vidí ... - no kdyby neviděl tabuli, tak chodí s bílou holí a psem do slepecké školy na Hradčanech ;-)
1.9.2005 16:09:39
To je dobrý - nevím, jak ostatním, ale mně se ztratily téměř všechny příspěvky - ukazují se mi celé 4, poslední někdy z r. 2004 :-(.
Máte stejný problém?
1.9.2005 15:55:11
Já svého primána šla jen vyprovodit, pak jsem mazala do práce. On má stejně do dvou trénink a navíc nestojí o to, abych prudila doma ;-).
U nás škola 2 vyuč. hodiny, zítra do 11.45, od pondělí podle rozvrhu.
Už jsem odhlašovala zítřejší oběd - ŠJ má na netu jídelníček a našla jsem tam, že je segedín, který Ondra nesnáší (já ostatně taky ;-). Tak mu radši přichystám na ohřátí něco doma. Škoda dvacky - za polívku a čaj ... Jinak ale ŠJ nevypadá nejhůř, te´d mají asi týden jen jedno jídlo, ale pak výběr ze 3 (2 teplá, jednou zeleninový talíř), na netu je jídelníček na celý měsíc dopředu, dá se přes net i objednávat. Uvidíme jak budou vařit, pokud jde o kvalitu a chuť. Ale dneska měli rizoto maldej říkal, že docela dobrý. Akorát čip stojí 140 Kč :-(.
Podle rozvrhu budou mít 3x týdnu odpoledku :-(, jednou teda asi jen ob týden - nějaká praktika z Bio. Uvidíme, jak to nakombinujeme s tréninkem ...

Blanku jsem nějak zaregistrovala - když jsem sem vlezla poprvé, tak jsem dočítala kousek zpátky. Myslím, že psala, že jedou na dovolenou. Jaju si myslím pamatuju z jiné diskuse (tuším z LMD)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 23  [Dalších 3 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.