| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 153  [Dalších 133 >>]
AlenaD 9051
1.1.2005 15:02:47
Tak jsme přežili další rok a jsme nějak rychle v tom dalším:-))))
V poslední době mi to hrozně rychle letí, nějak se ani nestačím rozkoukat.
Tak jak jste si užívali vánoční pohody a Silvestra? Předpokládám že v klidu doma jako my:-))))Honza s Péťou jeli mezi svátky ke tchánovcům a já byla s Lucinkou a chamíkem Zmizíkem (po včerejším shlédnutí Cimrmana má novou přezdívku:-)) jsme byli doma a opravdu si užívali a klidných dní, přímo jsme lenošily:-)))
No a na Silvestra jsme byli všichni doma, Lucka šla spát asi v půl desátý, my tři ostatní asi v jednu.
Kéž by byl takhle klidný a pohodový i ten nastávající rok, co víc si přát, tohle by mi úplně stačilo:-)))
Lucka si ještě pořád nevyhrála s vánočními hračkami, tak snad jsme vybrali dobře. Nové miminko s námi dokonce chodí i ven.
Ale už se těší do školky, tak doufám, že zas nechytne hned nějakou chorobu a vydrží pár dní chodit.
Dnes večer nás ještě čeká velký ohňostroj, tak ten si užije i Lucinka, ať taky něco má z toho přelomu roku.
Co Šimísek, co dělá nového? Docela takovéhlo mimčo závidím, s ním se člověk nenudí, co?:-))

Mějte se krásně a děkujeme za PFko:-))

Alena
máša 3157
27.12.2004 13:18:29
ahoj,
tož už máme po Vánocích. Děkuji za přání Simískovi ) chudáček to má v předvánočním shonu a tak si sice všichni prý vzpoměli, ale nikdo nestíhal mu zavolat a popřát. tak jsem ráda že jsem mu svátek zrušila a stanovila v létě na Karolínu.

lucinka je na tom asi podobně ne? Taky ji dodatečně přejeme k svátečku hóóódně zdravíčka, štěstíčka a pohody a ať ji starší sestřička mooooc nezlobí.

Simon mi sedí na klíně a Kája tancuje kolem mě tak končím a rozepíšu se až budu mít klídeček.

hezký zbyteček starého roku a hodněštěstí a zdraví v novém roce přeje Vám všem Martina &rodina
AlenaD 9051
22.12.2004 20:17:11
Zdravím předvánočně:-)))

Měli jsme nějaké potíže s připojením, tak se omlouvám za prodlevu.

Nejdřív bych chtěla popřát Šimůnkovi k svátku, ať se mu daří a ať vám dělá jen samou radost:-))

Doufám, že u vás sourozenecká rezonance stále trvá, u nás to v poslední době ztrošku skřípe (tedy alespoň mým uším:-)). Holky jsou jak z divokých vajec, pořád se o něco dohadují, no jsem ráda, když jsou večer spát a je tady trošku ticho. Ještěže ten chameleon nevydává žádné zvuky:-)) S tím krmením u něj, momentálně má apetit dost jednostranný, dáváme mu cvrčky (některý už nám vyrostly a cvrčí:-)), jinak v sezoně může pak jakýkoliv hmyz. Do alba jsem přidala i nové fotky ze svlékání, chlapec nám zase malinko povyrost:-)) Ale tak rychle jako u vás to asi nejde. Má cca 3,5 gramu:-))

Lucka je teď pořád nějaká nachcípaná a nemůžem se z toho dostat, tak ani moc nechodila do školky. Až tenhle týden, včera pak měli besídku.
S vánočními přáními je to podobné jako u vás, co vidí v reklamě v televizi, to by chtěla:-)) Koupené máme dárky, ale trošku jiné, tak snad udělají taky radost. Tedy doufám. S přípravami finišujeme, ale to asi všude, klasicky nestíhám, ráno letím pro kapry a doufám poslední nákupy a může to vypuknout:-))

Tak zatím se loučím s přáním krásných svátků, hezky a v klidu si to užijte, hlavně přejeme zdravíčko pro děti a spokojenost pro Vás.

Alena
máša 3157
1.12.2004 17:26:08
ahoj,

tak jsem koukala na chamíka Honzíka. Tak u vás to teď vypadá jako někde v tropické džungli:-) a máte móc šikovného taťku, takový krásný domeček.
A co takový chameleon žere, přiznám se že nemám představu...

Šimísek je prima miminko, je hodný a už se směje, převrací se z bříška na záda, začíná si hrát s hračkama - zdá se mi že to nějak moc rychle ubíhá, že mi rychle roste, ani si to nestačím užít.
Kája ho má moc ráda a zatím nežárlí. Ale morduje ho, pořád si sním hraje s ručičkama a on drží a nejvíc se na ni směje...

Ouška jsou krásná a ani ji to nebolelo ( teda ne moc ) dělali ji to v lokální anestezii a za hoďku bylo povšem. a tak teď češeme copánky a ráno mě to teda zdržuje než ji to zapletu aby ve školce nechodila jako jeskyňka.

Kája psala Ježíškovi a je to hrůůůůza ty její přání. Téměř všechny věci z reklamy - Palác princezny Jasmíny, medvídka co říká mám tě rád, auto pro Barbie, Baby born....jo a Donalda. No tak vážně nevím co ji koupit, protože mám dojem že má pokojík přecpaný hračkama a stejně si s ničím pořádně nehraje ( snad jen s barbínama )....

Co si přeje Lucinka? doufám že už jste zdraví.

Ahoj Martina
AlenaD 9051
27.11.2004 19:57:54
Nazdárek, moc vás zdravím:-))))

Omlouvám se, ale jak se teď neukazují příspěvky u diskuzí podle věku, tak jsem nenahlížela tak často:-))


Tak to je skvělé, takové dobré zprávy od vás.
Jsi skvělá, že jsi s malým Šimonkem zvládla i Karolínky ouška, no a Karolínka je statečná holka:-)) Určitě to stálo za to, zvlášť když jste našli takovou dobrou alternativu, že vám to udělali ambulantně.
No a co Karolínka na Šimonka, pomáhá ti? Jak se na něj tvářila, když se narodil?
No novinky u nás, taky je nás o jednoho víc, koukni do alba:-))) tady
Ale novinka už je to staršího data, v podstatě zhruba stejně stará jak váš Šimonek:-))
Má se dobře, jen s tím papáním je to trošku horší, no ale pipláme a pipláme:-))
Lucka už se konečně naučila říkat Ř, sama od sebe, ale R nám ještě pořád nejde:-((
Teď byla nemocná, měla hnisavou anginu, tak už je víc jak 14 dní doma, už se docela těším, až půjde v pondělí do školky.
Už jsem nevěděla, čím ji doma zabavit, vyráběly jsme dárečky a tak, no tak teď jak půjde do školky, tak se konečně pustím taky do nějakého úklidu a hlavně nakupování dárků. Kromě pár maličkostí pro Lucku nemám vůbec nic:-))
A co vy, už něco chystáte?

Mějte se krásně:-)))

Alena
markova
  • 
14.11.2004 13:56:03
Ahoj,
ozývám se po delší odmlce, tak už fungujeme. Bylo to docela náročné skloubit chod domácnosti s miminkem, ale zvládáme to. Ale je to fuška starat se o 2 děti. Šimísek je naštěstí báječné miminko - je moc hodný a doufám že mu to vydrží co nejdéle. Roste jako z vody a smějě se jako sluníčko!!!

Karolínka má už přišitá ta odstávající ouška. Byli jsme na to šití ve středu a zvládla to báječně. Byli jsme u plast. chirurga, který tento zákrok provádi ambulantně v lokální anestezii a celá "operace" trvala asi 1 hoďku a Kája byla moc šikovná že ji pan doktor i sestřička chválili. V noci když přestala účinkovat injekce tak ji to bolelo, ale když jsem ji přemluvila, aby spolkla tabletku tak už byl klid až do rána.

Tak za týden bude už bez obvazu a budem česta culíky a copánky.

A jak vy se máte??? co jsou za novinky??

Těším se na odpověď Martina
AlenaD 9051
30.8.2004 9:16:52
Tak nevím, jestli ještě sedíte na tašce nebo jestli UŽ? No každopádně zdravím a pokud opravdu ještě vyčkáváte doma, tak nabízím k prohlídnutí nové fotky v našem albu z výletu do zoo.
Ten telefonát z práce je opravdu jak zákon schválnosti, stalo se mi něco podobného, z práce pro mne měli nějakou práci, co by se dala dělat doma v době, kdy jsem si ještě nemohla přivydělat ani korunu. Když se tenhle zákon změnil, tak už bohužel ta nabídka nebyla aktuální. A ve chvíli, kdy Lucka začla chodit do školky a v podstatě by to jakž takž šlo udělat, abych se do práce vrátila, tak se tam změnilo vedení a tudíž je všechno jinak.
No u nás nic moc nového, jen minulý týden se tady děla jedna dobrá party, nakouknout můžeš zde.

Jinak moc zdravím a těším se na tu novinu:-))))

Alena
máša 3157
25.8.2004 19:06:47
Ahojky,

tak stále NIC!!! sedím s porodnickou brašnou na klíně a " užívám" si poslední dny klidu a pohody.
Papír se jménama pro mimčo mám podepsaný, a jména asi doplním na poslední chvíli - během cesty do porodnice.

Tak z Peťky je hotová světoběžnice, celé prázdniny mimo domov, to už ti skoro vyletí z hnízdečka???

Představ si že mi dneska telefonoval ředitel ZŠ a nabízel mi práci.Co já se na podobný telefon.načekala a on mi zavolá 3 dny před porodem, no není to k vzteku.

A co je nového v Praze???

Mějte se ahoj!!!Martina
AlenaD 9051
24.8.2004 12:53:45
Ahoj:-))

Tak přeji hodně sil do posledních dní a neboj, jednou to přijít musí:-)))
S tím topením to jsi mi tedy dala, ještě že jsi byla pohotová a mrštná i ve svém stavu:-)) My v poslední máme taky samé pády, ale zatím nám stačí odřená kolena a ruce, ale některé dny byly také kritické:-))

Do školky se Lucka těší, ted ještě bude příští týden u babičky, tak půjde o pár dní později.
Péťa je teď ještě v Řecku, tak ta taky nastupuje o pár dní dýl, přilétá až druhého večer, tak jí ještě musím omluvit. Jinak do školy se těší, ale tak na první dva dny na zdrbnutí s kámoškama a pak už je to prý otrava:-)))

Tak ještě jednou hodně sil (asi hlavně těch psychický) do těch posledních dnů a kdybychom se už "neviděly" tak pohodový porod a pohodové miminko:-))) Tedy doufám, že už nepíšu s křížkem po funuse:-)))) No prostě hodně štěstí a zdraví pro tu velkou událost!!!


Alena s Luckou
máša 3157
23.8.2004 21:50:51
Nazdar,

tak furt jsem ještě pohromadě (břicho jako balón )při každém píchnutí koukám na hodinky jestli už to není kontrakce a nic- tak to vidím až do Vánoc.

Máme nový zážitek Kája se topila v bazénu,naštěstí jsem ji zachránila. Ona je takový malý extrémista, když už průšvih tak pořádný (auto zastaví 5cm od ní,
když horečku tak s bezvědomím a křečma jaké doktoři nezažili, když se topit v bazénku tak v největší hloubce....)no nevím co nás ještě čeká.

A co Lucinka už se těší do školky??? Peťka do školy asi moc ne,viď???

Tak tedy ať se daří chlebíky a ostatní domácí pečivo, užívejte zbytek prázdnin a brzy se ozvi.
Moc hezká nová ikonka:-))
čau Martina
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 153  [Dalších 133 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.