| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 122979  [Dalších 122939 >>]
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

Re: Tak

31.8.2006 13:19:21
už se nám vaří omajda!

máma nakonec dorazila.

artík leží v postýlce a něco si brumlá, tedy fakt nějak odmítá spát....lumpík, ale je tam hodnej tak ho nechám.

to bych mohla zkusit tenhle recepis, já dělám perník trošičku jinak. takhle:

2 hrnky hl. mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 1 lžíce kakaa,1/2 prášku d perníku a 1/2 prášku do pečiva nebo celý prášek do perníku,
2 vejce, 1/2 hrnku oleje, hrst kokosu nebo ořechů to ale nemusí být.

vše smíchat a nalít do vymazaného a vysypaného plechu, polít čoko polevou a posypat kokosem např.

jdu říct arturovi, aby usnul!*****
Baruschka 11798

Re: :-)

31.8.2006 13:17:53
Tak už vím.. zapomněla jsem na Lenču a Petru, čímžto je zdravím :-))

Jo.. Jaffi, včera jsem zrovna vzpomínala na loňský nádherný podzim! Moc ráda bych konečně letos zvládla výlet vláčkem do Prokopského údolí, až budou stromy barevné. Mluvím o tom už tak strašně dlouho, byla jsem tam kdysi jako dítě s babičkou a dědečkem a dodneška si to pamatuju, jak to bylo pěkné.
Baruschka 11798

:-)

31.8.2006 13:12:30
Ahojky, v rámci diety se cpu dalšíma bonbonkama z té bonboniéry.. četla jsem, že je to strašně zdravé pro prtě :-)))) Dělají mu dobře ty endorfiny.. Takové články mám moc ráda!

Umlácená Jaffi si bude hrát na Babu Jagu z Mrazíka, co?? Perníčky a ještě v kombinaci s borščem.. hmmmm

Artur mě taky pobavil, podobně to řešila neteř, když se ptala mámy, jestli má pinďourka. Ona řekla, že ne, tak jí uklidnila: Neboj, dostaneš ho třeba k Vánocům..

Diny - neboj, kila naskakovat nebudou :-) a připadá mi, že za dva měsíce 14 kg, je docela dost, aby pak neměla nějaké zdravotní problémy..

Vergelko - recept na langoše je v deníčku FL a jsou moc dobré.

Zmatená Renda chce všechno vědět a pak si ani nepřečte vzkazy.. chi chi chi..

Pavli - z tebe bude normálně pradlena Božena! :-)

Trolli - hele, nesváděj to na mně, jo??? Stačí být disciplinovaná a jít pěkně spát ve 22 hodin! (viz můj poslendí příspěvek*****)

Kikušce taky moc gratuluju!

A docela jsem se zasekla nad tím, jestli dneska někdo slaví nebo ne, ale pak mi došlo, že jsou to dvě různá jména.

Tak kohopak jsem zas opomněla???

Jo, Léně přeju, ať má počítač co nejdřív OK!

A Anni, Andulína se ptá, kdy zas přijde Milánek, takže doufám, že zas dorazíte :-)
Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt 11790

Re: Tak

31.8.2006 12:53:43
Iveta krásně usnula, tak jdu rychle žehlit. Musím žehlit dokud šplhavka spinká. Později zase nakouknu. Diny, určitě něco najdeš.
Diny a čtyřlístek 10792

Tak

31.8.2006 12:41:01
mám pověšenou druhou várku, první z části už sundanou, vítr je nejlepší sušička:) Klárka leží rozbalená pod hrazdičkou a víská, Zuzka s Davčou na DH počítači stahujou videa - písničky, zrovna slyším Zuzky miláčka Robbihoooo, jak ta po něm šílí...jak chodí ta reklama na T-mobil...

Mám taky vyluxováno, až pokeckám s váma, tak dám Klárku do lehačky a jdeme spolu žehlit:)

Dumám nad nějakým dietním koláčem z celozrnné mouky, ovocného cukru a broskví...pohledám po netu, třeba se mi poštěstí něco vymyslet a najít:) Snad mi to rodina bude jíst****
Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt 11790

Re: Chichi

31.8.2006 12:38:27
Diny, držím palečky ať dieta vyjde. Já se trápila 3 týdny a dole jsou jen asi 2 kila. Teď jím 14 dní normálně a hubnu taky. Ale u mě je to stresem a běháním kolem zlobidel.
U mě taky nějaký aerobik někde nehrozí.

Vergi, prádlo suším taky venku, v zimě ve vejminku. Tady doma když jsem to sušila, tak se nedalo. Hned hrozné vlhko a v baráku z kamene, kterej je možná 200 let starej se to fakt nedá. Hned začala koukat plíseň a tak. A s miminkem budeš mít prádla zase mnohem víc. Já teď peru fakt skoro každej den. Iveta má úžasné slintací období. Pořád máme mokrá trička, věčně je všechno upatlané. Brindák nějak nefunguje, potřebovala by skafandr. U jídla děsně povídá a prská kolem sebe a ještě se tomu směje :-). Tak u nás je po obědě. Já ani nestihla jíst, takže asi až uspím Ivetu, tak se možná najím.

Kafe jsem měla ráno a během dopoledne ho dopila. Až Iveta usne, tak se musím pustit do žehlení a až vstane, tak půjdeme do vejminku sebrat další haldu a zase bude žehlení. A večer asi práce na zahradě. Potřebujeme betonovat, snad nebude pršet a nebo budu vyrejvat zrzvé cypřišky a dávat tam nové, co jsme včera večer koupili v OBI.

Ještě manžel se rozhodl, že budeme topit dřívím, takhle občas, že si přitopíme, protože včera u nás teplota klesla na 18,5, bylo tu fakt už hrozně, tak jsme pustili elektrické topení, no, to bude zase účet.
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

Chichi

31.8.2006 12:13:12
Diny, omlouvám se, fakt to není vůči tobě fér. :o)

Vergi, perník zvládneš levou zadní, jen nezapomeň opravdu pečlivě všechno rozmíchat. Jo a je to ten, co jste měli u nás. :o)

No, jdu teda na to kafe. Zeda ne, ještě jdu pověsit prádlo - na topení-žebrík, protože na půdě už mi visej cejchy a nemůžu ji celou zabrat, že jo. Takže nejdřív věšení a potom kafíčkování. Počkáte na mě?
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: Re: Re: :o)

31.8.2006 12:07:51
Jaffi, recept zní opravdu jednoduše, zkusím to hned večer, až si pořídím suroviny :-)))
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: Re: :o)

31.8.2006 12:05:46
Přemýšlím, jestli se mám vůbec pokoušet honit do postele dvě děti najednou, ale díky tomu počasí by mohly vytuhnout a já bych aspoň likvidovala včerejší prádlo.

Diny, taky suším venku a jsem zvědavá jak to budu řešit v zimě....
Diny a čtyřlístek 10792

Jaffi

31.8.2006 12:04:39
provokatérko s borščem:))) No jsem taky na sebe zvědavá:) Uvidíme:) Hele aby na tebe nevolali záchranku nebo sociálku na manžela za týrání, radši se necpi, jo?:)))*****
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 122979  [Dalších 122939 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.