| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 31954  [Dalších 31814 >>]
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: tak jsem o5 tu

17.8.2005 23:40:08
MACCIMAMO, tak se mi jde spát hned líp, koukám, že je to fakt všude stejný nebo aspoň hodně podobný. Taky jsme s enaučila i 10x o něco říct, ale po 11.už si to udělám sama byť jde o věc vyloženě chlapskou, kdy následuje jen věta, která mě dorazí:" Proč jsi to dělala sama, vždyť já bych to udělal..." Tak sladké sny všem.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: tak jsem o5 tu

17.8.2005 23:31:22
Ahojky, potřebuju, prosím, poradit od někoho, kdo si nechává objednávat fotky přes net u HAPPY FOTA, dnes jsem to zkoušela přes toho jejich HF asistenta( mají tam do konce srpna poloviční ceny), zaregistrovala jsem se už kdysi dřív. Nainstalovala jsem si asistenta do svého PC a pak tam přetáhla fotky z mého alba, které chci udělat, no ale když jsme chtěla vlevo nahoře u souboru odeslat objednávku, tak mi to nešlo, naskočila mi modrá tabulka, kde bylo napsáno, že přenos dat je aktivní a další pokus po x sekundách a ty sekundy narůstaly, ale takhle narůstaly i 4 hodiny, když jsme to nechal běžet v domnění, že to doběhne a skončí, ale prostě nic. Nevím, kde dělám chybu. Docela mě už tačí čas. Jestli máte někdo zkušenosti poraďte hloupému, hluchému a slepému. Děkuju moc. A dobrou.
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: Přidávám se do klubu "hodných a blbých"....

17.8.2005 23:30:31
Hezký večer,
moc pěkné téma ..... také si říkám,že jsem hodná a blbá,ale poslední dobou i hodně unavená a naštvaná.Muž nepere,nežehlí,většinou ani nedá nádobí do myčky (píšu většinou,protože mě včera šokoval - umyté nádobí z myčky vyndal a uklidil :-)) pokud vyluxuje a vytře tak to musím hoooodně ocenit (on se pak tak zahřeje v žáru mé chvály,že mu to vydrží alespoň na dva-tři měsíce než se k podobnému výkonu zase odhodlá).Občas uvaří,malého nekoupe,nevozí v kočárku ani si sním moc nehraje (pohlídá - tak 15-30 min pak už se "to" moc mele,kope,kouše,na všechno sahá a schazuje věci ze stolu a většinou i smrdí :-)) O nějakém dospání ráno si můžu jen nechat zdát (jen jednou jsem byla upřímě šokována - zatím se to neopakovalo) v noci muž nevstává,kromě toho že nemá mlíčko tak ho Mates většinou ani nevzbudí.
Veselá historka z natáčení: praskla nám žárovka v koupelně,slušně na muži žádám provedení "mužského" úkonu (výměna 1ks žárovky ve výšce cca 2,5m) žádost pro jistotu opakuji každý druhý den a kdykoli padám v potemnělé místnosti přes bidet,zatvrzele si opakuji buď tvrdá vytrvej a budeš odměněna.Muž ačkoli sám několikrát bolestivě na holeni zasažen zrádným bidetem s úkonem otálí.Po měsíci uznávám porážku, s hliníkovými schůdky v jedné ruce a novou žárovkou v druhé se schlíple plížím do koupelny - provádím úkon,který se rázem mění z hrdého "mužského" na maličkost,kterou už jsem mohla udělat dávno. Muž přijímá výměnu světelného zdroje s výrazem mírného údivu a otázkou :"Ty jsi vyměnila tu žárovku a dala jsi tam tu správnou ?" vrčím "Hmmmmmgrrrr" s bezelstným výrazem malého chlapce se táže " A kde jsi ji vzala?" ........ ne nadarmo mi matka říká jaký si to uděláš takový to máš :-))))))
Víte já jsem se časem naučila si o věci i říkat,ale nerada žebrám,tak zatím padám na "hubu" nic není pořádně hotové,nikde není pořádně čisto .... na druhou stranu mohlo by být i hůř (nebo i líp:-)))Hlavně že jsme všichni zdraví
Sonka + Linda + Max 31894

tak jsem o5 tu

17.8.2005 22:57:45
Ahoj holky.Tak nam po straaasne dlouhe dobe funguje i.net.
Mate tu zrovna moc dobre tema.Tak se taky pridám.
U nas je to s zapojovanim tatinka do domacnosti asi takto:docela me prekvapilo ze vasi muži žehlí.Muj to v živote nedelal,i kdyz bydlel sam tak mu žehlila maminka.Vozil ji obleceni 50km.
Ted dava k dobru jak si to hezky zaridil,hned po prve ,kdyz jsem u neho byla a videla tu haldu košil mi to nedalo a vyzehlila ji.To mi zustalo doted.OSUDOVA CHYBA.
Jinak se snazim nebyt ženou co v okamžiku ,kdy se muž vrati z prace domu mu ve dverich preda odp.kos a deti a starej se ty,Tatko.
Ale Linda stejne okamzite kdyz Jirka prijde z prace o mne ztrati zajem,stavam se vzduchem a ona za nim beha jako ocasek a šveholí "TATINKU TATINKU MUJ POd si hrat s LIDINKOU"..... Maxik je zatim Mamincin,ten beze me za dosavadni zivot byl jen dve hodiny minuly tyden,TO jsem byla POPRVe za tu dobu co se narodil sednout s kamoskou.
No koukam,ze nepisu o rozdeleni domacich praci ale o necem uplne jinem :)
Jenže s mym mužem je to těžké,opravujem a zvelebujem domek,topime drevem co si musi sam vynosit z lesa.....A z prace chodi kolem seste(jako vetsina dnesnich chlapu ) takze toho po nem nemuzu chtit moc.
Jsem rada aspon za ty vikendy ,co se nam tak nejak muze vic venovat.
Paffi a Ríša11/04 17114

Přidávám se do klubu "hodných a blbých"....

17.8.2005 22:51:36
Ahoj holky,
dobré téma............napsala jsem asi 30-ti řádkový příspěvek, ale pak mně ta zlost přešla. taky doma všechno dělám a Roman na nic nesáhne, ale on nám to s Ríšou vrátí jinak a tak to má být...
Hezký večer nebo noc.......
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa

17.8.2005 22:51:27
Jezisi holky ja se nestacim divit....ja sem myslela,ze tohle uz snad v zadnym partnerstvi nefunguje.No jak je videt,tak jsem se mylila.Ale je to chyba matek manzelu,protoze takhle je vychovali.
Ja vam ani nemuzu napsat s cim vsim mne muj manzel pomaha,protoze byste me asi zavrhli:(.A to on neni zadnej backora,akorat vi,jak hrozne narocny je starat se o deti,a neustale mi to rika...jak si me za to vazi,jak to vubec muzu zvladnout atd.atd.A to ja jeste porad remcam....
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa

17.8.2005 21:48:01
Předchozí příspěvek byl samozřejmě odpovědí Laďce, neoznačila jsem ho tak :-(
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa

17.8.2005 21:43:33
Tak to je super. S uspáváním je u nás problém, tatínek by uspával, ale Bětuška mu to nedovolí :-(. Řve, dokud nepřijdu. Jinak ho miluje, ale večer toprostě nejde.
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa

17.8.2005 21:38:54
Jano, ale já si nestěžuju, jsem hrozně ráda, že se věnuje každou volnou chvilku malýmu, já se o zbytek postarám. Má těžkou práci a ještě o víkendech staví na chalupě, takže se opravdu nezastaví a jak říkám, sotva přijde z práce, tak mu vrazím malýho. Skoro každej den ho koupe a teďka i uspává.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa

17.8.2005 21:34:12
Verísku, Kajdo, Laďko, je mi moc líto, že to máte s mužíčkama složitý. Poradit kromě "mluvit, mluvit, mluvit" neumím nic, tak snad jen odkaz na článek, který mě celkem pobavil a který úzce souvisí - http://www.rodina.cz/scripts/detail.asp?id=4446
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 31954  [Dalších 31814 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.