| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 128269  [Dalších 128159 >>]
Pavlýsek+ Ríša 28138

ahoj

26.9.2008 16:23:17
po velmi dlouhé době.
Riška chodí do školky na 4 hodiny, po o si ho bere babička a já ho k večeru vyzvedávám a jezdím s ním domů. Tam nastává obvyklé kolečko- večeře, koupání, úklid, prádlo......
Obdivuju VŠECHNY pracující maminky, které to zvládají.
Dneska mi chlap odjíždí na týden pryč a docela se těším, jak si odpočinu. Zítra jdu na brusle, a večer pařit s kamarádkama..~:-D
Libuse, Meggie 05,Sophie 02/07 64327

Re: Ahoj Šárko

26.9.2008 12:55:58
Ahoj Šárko a dík moc za povzbuzení, snad to nějak půjde, je to skoro jedinej obor, co se tady neslouží. Atestace je 5 let a dva roky z toho jdou na interně. Na to už se teda těším... Jen si tak říkám, jetli to není trochu ochuzený o tu pravou doktořinu, kdy přijde pacient a člověk ho má na starosti od dg. po terapii, no ale jak to vidim okolo sebe, tak moji vrstevníci pomalu začínají pociťovat alergii na pacienty a utíkají do laborek, tak třeba mi ty dva roky na interně taky budou stačit...
Taky jsem zatim nesehnala skoro žádnou literaturu, jsem se chtěla snaživě něco aspoň základního naučit a ono nic, tak to asi bude pěkná komedie, až budu koukat jak tvrdý Ý. Měj se hezky a já pak dam vědět, jak to probíhá...
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: hoooooooj

25.9.2008 22:26:09
Jinak Jani, ten mail od tebe ohledně tábora nedorazil ani do dneška :-(
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: hoooooooj

25.9.2008 22:25:36
A na mě něco leze, kromě bolesti zubu a hlavy je mi celkově nějak blivno, to bude tedy víkend uáááá :-( Do Prahy jedu už zítra a vracíme se až v pondělí, nejdřív zajdu brzo ráno k zubaři, snad mě vezme, jinak mě klepne a pak si někde předáme Sabinu.

Jinak ještě chci zkusit jednu školku ob vesnici, na ten jeden den v týdnu, jestli snad se nestane zázrak a nemají tam volno, ale šance vidím míň než mizivé ~Rv
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

hoooooooj

25.9.2008 14:59:47
tady je teda zivo :-DDD

a ja hlasim svuj prvni pracovni den - zatim to vypada vyborne... vic napisu vecer, deti se hlasi o sva prava na maminku :-D
mapina+3 kluci(01,05,11) 29057

Re: ahooooooj

25.9.2008 14:26:02
Ahojky, tak zase po delší době mrkám, co nového. U nás je celekm vše v pohodě, v úterý jsme byli s klukama na očkování proti žloutence, už je u nás ve městě na gymplu a ve druhé školce, no snad se to nerozjede. Vojta trochu posmrkává a chrchlá, lae snad to zvládnem bez doktorky.
MAnža zítra odjíždí do Olomouce na nějaké školení , tak my se stěhujem na víkend k našim.
Všem držím palce, A´T vyjde práce, já si ty 2-3hodiny denně docela užívám :-)
Tak se zatím mějte, zase přijdu :-)
dib (matěj 21.8.05) 34252

25.9.2008 13:54:14
sauny, řekni které dvě stránky mám přeložit, a já ti to pošlu, ať se taky zapojíš do sdílení. odborné to je, ale přes lidi, tam zas tolik speciálních termínů není..

aha, tak jsem se začetla, že jsem spálila v troubě rohlíky na uhel :-D nemáte někdo radu jak zlikvidvat ten puch spáleného, co se pak v baráku drží pekelně dlouho??
18.11Sauni13 24930

25.9.2008 13:26:38
No dostala jsem se ke Spolužákům z denního studia a někteří jsou tak úžasní,že to dávají přeložené po kouskách(každý něco) dohromady na net,tak to vypadá,že se s nima snad prozatím svezu....

Já už fakt musím letět..
18.11Sauni13 24930

25.9.2008 13:19:15
Dib si moc hodná-mám tě v záloze-ještě zkouším překladač a uvidím co z toho vzejde-a je to odborné :-( Zkusím hodit adresu(stránky 11-33=nevím co všechno se načte)...Ve škole jsou dva semestry angliny-ale prý na toto to zdaleka nestačí-referovali angličtinou prošlí spolužáci!!! Mám trošku pocit,že mladý pan profesor zkouší co mu projde....

http://books.google.com/books?hl=cs&lr=&id=D-WjL_HRbNQC&oi=fnd&pg=PR9&dq=%22Brown%22+%22The+Social+Life+of+Information%22+&ots=3GQbnxvEJ-&sig=pSwgmgOXiuYYuyefM36Az4L2a1M#PPA10

Odkaz dát bohužel neumím :-((( DIB, nemorduj se s tím -jen kdybych už nevěděla kudy kam,tak vím kde Tě najít.teď mám v Blasnku zmapované jazyky a nezačínám ještě neb 3.10 jedu do školy-uvidím jak se situace vyvine dál-buď skončím hned bez větších investic..nebo holt od října zatnu zuby a jdu na to....

Musím do prácičky,všem hezký den!
Šárka, Anička 30.8.05 39525

Re: Ahoj Šárko

25.9.2008 13:11:20
Libuš, myslím, že jsi zvolila správně! S dětmi určo. Nebudeš mít to psycho, že nestíháš nic. Nukleárka jde zvládat i s rodinou v poho. A neboj, já jsem zdrhla, protože jsem měla naprosto neřešitelné konflikty se šéfem a i po tříleté pause se mi zvedal kufr při pomyšlení na to, že pod něho znovu nastoupím.prostě . Kdo uteče, vyhraje :-) Obor se mi líbil moc. Je to hodně o práci s PC, logickém uvažování a tak. Předtím jsem makala na interně, docela se mi na nukleárce hodila. Ale ty už máš podle nového internistický kmen přímo v atestaci, že?
A teď jsem v ordinaci praktika spokojená na výsost. Na každém oboru jde najít plusy a mínusy, neboj to bude super!
Dib, skvělé, že úřední šiml začal řehtat ve tvůj prospěch! Ono je to dycky jenom o lidech, jak se to nakonec zpytlíkuje, aby byli všichni spokojení.
No nic, frčím dom, hojteee!
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 128269  [Dalších 128159 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.