| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 128269  [Dalších 128149 >>]
Libuse, Meggie 05,Sophie 02/07 64327

Ahoj Šárko

25.9.2008 12:55:32
Ahoj, tak nastupuju do Fakultky v Plzni a snad mně to bude bavit, no uvidíme, neslouží se tu vůbec, páč tu nemáme lůžkový, tkaže žádný soboty ani víkendy, přes týden prý po třetí hodině odchod domů, tak snas primářka Slípková nekecala. Jinak na celým oddělení budem 3 doktorky, tak to asi bude dost rodinnej podnik. Co ty, jak se ti tam líbilo a proč jsi toho nechala, nestraš mě!!~:-D Radši bych dělala gyndu, ale manžel dělá v Německu a tak ty moje hokly mají přes týden jem mě, asi by se jim moc nelíbilo, kdybych jim ještě utíkala na služby, no možná až budou starší, Sophie je vlastně pořád ještě mimino...
dib (matěj 21.8.05) 34252

Re: ..

25.9.2008 11:36:02
aha..
sauny - kdybys chtěla, přeložím ti to, zadarmo a pomalu (posílala bych to prostě po několika stránkách...). ale procvičím se ráda. (pokud teda není text až moc odborný).
a díky za držení palců. uvidíme :-)

..

25.9.2008 11:30:51
gerberko ahoooj!!
ty nepracuješ? co to co to?? já se vlastně ptám na to, jestli se vám třeba už zadařilo???? :-D když tak neodpovíš, no..
závidím ti školku, se kterou si spokojená. (aspoň mám pocit, že to tak znělo.)
a dííky za údiv nad svatebním image, heh :-)

školka - včera říkal ondrejkovi kamarád, že náš mates je protekční děťo, protože slyšel, že chodí k paní ředitelce do třídy.
aha.
paní ředitelka je docela slušná a sympatická paní. bohužel ve třídě asi moc času netráví.. jaká škoda :-( no, někdo to popsal tak, že v této školce je v každé třídě jedna obstojná píčelka a druhá pořádně neschopná megera, na vyvážení :-(
no nic..teĎ má maty rýmu jak trám, takže zas neškolkuje..

elli - zdravím!!
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: ahooooooj

25.9.2008 11:09:42
Gerberko, ta kavárna vypadá dobře, jaká je tam kapacita?
Na Františkovi s Majdou jsme nakonec byli v neděli, lístky jsem nakonec neudala a na dovču jsme kvůli počasí nejeli. Sabině se to moooc líbilo.
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

25.9.2008 10:38:12
Tédy koukám, tady to jede. Taky občas nakouknu, ale když není na co reagovat..
Venku je tedy zase hnuska hnusná, včera jsme nevytáhly paty a dnes zase prší, ach jo ~Rv Na víkend má snad (?) být líp, ale to mě spíš bude štvát, protože mám školu, od osmi do sedmi, Sabi bude u našich, tak snad si to tam alespoň ona užije. Akorát tedy se skomplikovalo to její předávání, když se naši odstěhovali z Prahy :-(

A mě bolí už skoro týden zub, docela trpím a musím to vydržet ještě do pondělka, uáááá.

Sauny, s tou školou...to má být jako angličitna pro profesionály či co?? Co je to za text těch 20 stránek?
Gerberka, Gábi2005+Veru2010 25610

25.9.2008 9:35:02
Zdravím všechny srpňátka a jejich mamky. Koukám, že se hodně stoná, Gábinka byla nemocná minulý týden a ještě ji z toho zůstala trochu rýma. Přeju všem brzké uzdravení. Dolistovala jsem až k fotkám Dib ze svatby - Dib, vypadala jsi naprosto úžasně, prostě KOČKA!
Protože jsem doma, Gábinka chodí do školky jen 2x týdně. Jinak chodí ještě na výtvarku a na sportovní kroužek. Oba kroužky jsou už bez rodičů a Gabču hrozně baví, tak snad jí to vydrží.
Mám tip na kavárnu s velkým dětským koutkem, kde bychom si třeba někdy mohli udělat nějaký malý srazík -http://www.cirkuscafe.cz/ (sakryš zase jsem zapomněla, jak to vložit, aby se na to dalo rovnou kliknout). Dnes tam jdeme na oslavu dětských narozenin, tak pak poreferuji, jaké to tam bylo.
Nechcete někdo 3 lístky (jeden stojí 155 Kč) na "Michal na hraní" na sobotu 1.11. do Městské knihovny v Praze (řada 5, sedadla 18-20)? Já je koupila už v červnu a teď mi do toho vlezla dovolená - pojedeme se ještě na 14 dní ohřát na Kanáry.
18.11Sauni13 24930

25.9.2008 9:23:54
Dib, držím palečky!!! Tfuj,tfuj tfuj!!! a ŤUk,ťuk,ťuk do dřeva ať to vyjde!.Prima po ránu nějaká pozitivní zpráva.

Já jdu dnes brigádně do sauny,bude změna -jdu ale sama bez kolegů nebo část zařízení se vylepšuje-není tam tudíž takový provoz,takže to mě škoda,ale co-chvilku aspoň budu zase za pracujícího člověka,ne jen za mámu :-)

24.9.2008 22:52:16
ad robota - holky, představte si, vypadá to znovu nadějně, tak jak bylo dohodnuto předtím, ale s jiným označením. strašně zásadní změna, přesně ve stylu byrokratické státní instituce.
tak uvidíme, šéf odjede na skorotři týdny na dovolenou, teprve pak obejde papír schvalovací kolečko. zatím byl jen ústně schválen, papírové schválení může být zas naprosto jiná věc. takže sázky??
vidím to 50:50 :-)
ale su ráda, že "mojim" liďom na tom záleží, a hledají jinou cestu.
18.11Sauni13 24930

24.9.2008 13:19:38
zdravím všechny............

Počásko u nás taky hnusný fuj fuj....
Otce mám pravděpodobně v nemocnici(máma má ještě volat)-no za svůj zdravotní stav si může sám..............
Rozsypal se mi zub,za který jsem vypleskla v minulých týdnech 700,- takže je to na korunku-bude keramická -tudíž si mám nachystat 3 tisíce....
Byla jsem taky na informační schůzce Vš -no nejspíš to budu muset zabalit-sice angličtinu si můžu dát kterýkoli rok-ael už teď a hned jsme dostali kapitolu v angličtině do jednoho předmětu(cca 20 stránek-velmi vytížená kamarádka co by mi to přeložila mi sice udělala cenu,ale stejně by mě to vyšlo na 3500-4000kč)kterou musíme znát a mluvit o ní-to teda ,,stačí" v češtině...Do toho bych měla s anglinou začít někde v jazykovce-to jsou takové pálky = no mám pocit ,že tohle teda nezvládnu.Doma už je zle teď. :-(

Doufám že dětičky mají téměř všechny odbacilováno ,první měsíc ve školce je pomalu za náma...a na víkend se snad už konečně! udělá lepší počasí a ukáže se sluníčko,hned by to bylo veselejší!
Jane + Viktorie 26.8. 38000

24.9.2008 12:51:13
Ahoj lidi, tak dnes snad konečně jedu na team building z práce, když jsem ho minulý rok nestihla. Vik je sice opět nějak nachcípaná (kašle, rýmuje) jako minulý rok, ale babička ji bude mít 3 dny doma, do školky nepůjde tak to snad bude vše OK. Vracíme se v sobotu ráno.

Jedeme do oblasti Mikulov - Lednice - Valtice, na kole ... no dnes v Praze parádně poprchává až prší, tak nevím nevím, šlapat na kole v dešti se mi nechce .. prý to jistí vinné sklípky, ovšem já nijak nepiju ~;(( Tak snad bude aspoň něco moravského k jídlu ~;)

V neděli jsme díky Hance byli na Mjadě a Františkovi, jsem celkem ráda, že ho Vik viděla až jako starší. Jinak bych jí na sedadle nebo na klíně neudržela, ale moc se jí to líbilo.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 128269  [Dalších 128149 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.