Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
berusa | 77519 |
Re: Vzkaz od Muffinky5.2.2009 17:49:43
jee tak to budu na Muffinku moc myslet. ja mela taky uz termin na vyvolani. nastesti mi DR udelal Hamiltona a tak jsem porodila sama ...tentokrat "jen" 6dni prenaseni
|
Alexandra___ | 30439 |
Vzkaz od Muffinky5.2.2009 14:43:17
Tak jsem stale cela!
Jedu z Podoli, monitor OK a v sobotu jdu znova.Kdyz neporodim tak mam v utery nastup. |
dasulka + 8/06 | 65624 |
Re: měření tepoloty v oušku5.2.2009 14:40:51
Tak Elinka chodí na záchod bez redukce, nikdy jsme jí neměli, nočník má v koupelně taky, ale tam jde jen vyjímečně když nestíhá nebo nemá stupínek u záchodu, zhasnout ani rozsvítit neumí, jelikož nemáme takovou vychytávku jako Alex a na vypínač nedosáhne, takže máme v koupelně skoro celý den rozsvícené světlo, at žije úspora energie...
|
berusa | 77519 |
Re: měření tepoloty v oušku5.2.2009 13:41:56
ahoj holky
jen nakukuju pri koju. mala se asi rozhodla me snist - ve dne ji skoro porad a v noci po 1,5hod...no snad bude brzy lip. Katka ji chce porad chovat a porad rika, ze to je jeji sestricka Zuzanka, na prochazce musi vozit kocarek sama. zitra odjede babi a ja netusim jak to s tou prisavkou budu zvladat dnes jsme byly ve skolce na dni otevrenych dveri - v prihlasce se pise, ze prohlasujeme, ze se hlasime jen do te jedne skolky...tak nevim, hlasite deti do vice skolek??? |
mraveneček +2 | 39127 |
Re: měření tepoloty v oušku5.2.2009 13:37:02
Lvice..jak čtu o Sophince a jejím chování u dr. v ordinaci...úplně vidím Týnu.Dělá to samý.Hned jak přijde vrhne se na lehátko kde jsou košíky s hračkama a pomalu ještě div ne v botech tam šplhá, sundá všechny hračky z okna..přesune jí židličky od zdi k regálům s kartotékou.A pak narazí na motorku a už se prohání ze sesterny do ordinace..Naše dr. to bere normálně.Říká, že proto to tam má.Mě vždy polejvá horko.Neb dřív se usměrnila snadněji..te´d řve...maminko nééé.
Před 14 dni byla u dr. se mnou a tam mi brali krev..tam pobavila osazenstvo tím, že pak ke mě nechtěla jít.Bránila se a maminko nééé, k tobě nepůjdu, ty máš bebí a ukazovala na mou ruku.. |
mraveneček +2 | 39127 |
Re: měření tepoloty v oušku5.2.2009 13:31:25
Ahoj holky,
tak jsem dočetla asi 10stránek zpětně.Tak jen k tomu co si pamatuju.Začnu teploměrem..také máme od Týnky 4m ten ušní.Vždycky jsem si myslela, že měří přesně,ale v návodu má celkem velké rozpětí normálu.Mám vyzkoušeno, že opravdu měří tak o 0,5st více. Anit...gratulace tatínkovik výsledkům Fotku se zuzankou bych taky nepoznala. Alex..klárka je šikulka a manžel také se světlem Nám Týna už chodila pšknou dobu také pouze na záchod.Já nočník uklidila.Dokázala si tam dát prkýnko,utřít se, zavřít poklop a spláchnout,ale stačil jeden víkend u tchánů, kteří redukci neměli a navrátila se k nočníku.Jak přišla od nich začala ho opět vyžadovat a te´d si to střídá "asi dle nálady " |
Švestka,Vojtík06&Tomík08 | 23808 |
jsem tu :-)5.2.2009 13:25:01
Ahoj holky,
tak zas po týdnu nakukuju Definitivně jsem dovybalila a relativně vše uklidila... jen ještě chybí navrtat nějaké obrázky, jenže to sama nezvládám, takže se čeká na Pavla až "bude čas" . JInak novinky: kluci jsou v pohodě, Tomíšek krásně zvedá hlavičku a slaďounce se usmívá . Vojtík začal po obědě zase chodit spinkat, dá se s ním čím dál víc dohodnout, i když někdy mám taky chuť ho přetrhnout, když začne stávkovat..., případně dělat naschvály.... no a Terrýsek, jakožto dědeček, všechny ignoruje a většinu dne prospí..., minulý pátek měl nehodu, asi mrtvička, prostě se zhroutil. Tak ho teď chodíme v noci kontrolovat, jestli dýchá Dopoledne jsme byli na kroužku v Šumperku, tam se Vojtík pěkně vyřádil až se z toho divočení zřítil z klouzačky..., ale ani nepípl... Tomík tam byl jako atrakce, všechny děti si ho musely pohladit... no trochu jsme tam bořili morálku. No a maminky vzdychaly, jaké je to krásné a malé miminečko . No ale byl tam jeden chlapeček s ošklivou rýmou, čehož jsem si teda nejdřív nevšimla..., tak se děsím, jestli to kluci nechytnou... Nechápu, já bych s takovou rýmou do dětského kolektivu nešla no a jdu vás dočíst, dokud oba chrupou |
dasulka + 8/06 | 65624 |
Re: měření tepoloty v oušku5.2.2009 13:15:04
V oušku by měla být teplota opravdu taková jaká je, max. odchylka 0,1 stupně podle kvality teploměru, v zadečku se opravdu odečítá 0,5, ale jinak pokud měříš v oušku, mělo by se udělat véce měření a v obouch ouškách a vzít z toho průměr...
|
moniviky | 92837 |
Re: měření tepoloty v oušku5.2.2009 12:58:26
děkuju
|
Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) | 21165 |
Re: měření tepoloty v oušku5.2.2009 12:48:32
Dobře a neboj,já jsem taky analfabet,jak sem vložit fotku mě taky holky tady musely naučit!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.