| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 124131  [Dalších 124071 >>]
Radka+Ondrášek 14.8. 39814

Re: pátek

6.2.2009 13:52:31
Raďul, ale zas je pravda, že musíme ještě vymyslet nějaký pirátský oděv, mají v Kiku, či jak se to jmenuje i černou deku? ~t~

Švesti, odhánět ho nemůžeš, to by začal strašně žárlit.

6.2.2009 13:52:31
Raďul, ale zas je pravda, že musíme ještě vymyslet nějaký pirátský oděv, mají v Kiku, či jak se to jmenuje i černou deku? ~t~

Švesti, odhánět ho nemůžeš, to by začal strašně žárlit.
Švestka,Vojtík06&Tomík08 23808

6.2.2009 13:52:09
Radko, no sice by nepadal z velké výšky, ale že by se mu nic nestalo..., no nevím, nechci to domýšlet ~n~
Raďule77+2 holky 38758

6.2.2009 13:50:39
Radko ahoj, klíííííííd, já jsem typ, co dělá všechno na poseldní chvíli, takže do začátku března by bylo času dost~t~~t~~t~

6.2.2009 13:49:56
No ono je právě potřeba je zapojit, aby se ti starší necítili odstrčení... nemůžu pořád Vojtíka od Tomíška odhánět..., jen bych mu asi měla pořídit brnění ~d~

6.2.2009 13:48:24
Čau Raďul!
ruším objednávku na kostým, včera jsem Ondrovi v papírnictví koupila pirátský klobouk, hák na ruku a kudlu, jaké chceš penále za nedodržení smlouvy 10%? ~y~
Pak napiš jak se Lucince líbí přípravka.
Raďule77+2 holky 38758

6.2.2009 13:45:39
Ahoj holky, tak my jsme dneska vyspávaly:-) Lucka se vzbudila v půl sedmé na mlíko, chtěla jít se mnou do ložnice a tam jsme spolu spaly až do 9,05...to nás vzbudila telefonem baba z realitky. No, ještě že volala, jinak bysme nestihly MC:-) Po půl desáté musíme na bus, jinak máme smůlu. Máme teď od ledna novou "tetu" a Lucka ji totálně žere a poslouchá na slovo~R^, což je super, protože v pondělí jde poprvé do té přípravky, kde to povede stejná teta:-)

A teď už zase Luca spí:-)

Teda Anit a nechceš mi ten kočárek dát zadarmo, když jsi na tom tak dobře?????~t~~t~~t~ Baba jedna jedovatá~o~~o~~o~ poslat ji někam...

Švesti, toho se bojím, že Luca bude chtít "pomáhat" a sestřičku nosit....už tvrdila, že ji bude i SAMA koupat, bojimbojimbojim~n~

Mickey, to je zase story, ach jo, vám se fakt daří~a~

Radko, Tebe mít za starší ségru taky muselo stát za to, co???~t~

Jinak ke snídani Lucka pohádku nemá, protože "snídá" jenom Sunar z flašky a to leží se mnou v posteli a pak ještě spí~t~ a pak až kolem desáté svačí.

A víc jsem neudržela~d~

6.2.2009 13:41:30
Švesti, teda.... ale snad by se nic nestalo i kdyby ho upustil, přeci jen by nepadal z velké výšky. Ale má Vojtík sílu, na to, že není žádný obr ~j~

6.2.2009 13:38:30
Radko, no dobrý... fuj, to jsou historky ~;((

fakt nevím, jak se Vojtíkovi podařilo Tomáška zvednout, a nechci to snad ani zjišťovat, nechala jsem je o samotě půl minuty, jen jsem odběhla a pak už mi šel Vojta naproti a volal, maminko, koukej, nesu Tomáškaaa. Držel ho svisle, pod paždím, přitisknutýho na břiše a pomaličku šel... Děkuju všem možným silám ve vesmíru, že ho nepustil!!!!!!

6.2.2009 13:26:56
Švesti, Vojtík Tomáška i sám zvednul? Štěstí, že to dobře dopadlo. Mamka vykládala, že jednou poslouchala za dveřma ložnice, u postýlky nejml. ségry, mimina, jsem stála já 5let a ml. ségra 3roky a já prý říkám té mladší, zkus stoupnout miminku na hlavu, co bude dělat ~y~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 124131  [Dalších 124071 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.