Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
Re: Cau6.10.2008 13:46:19
Eviku Nicolasek je teda už chlapík
Vari díky za odkaz! Holky prosím vás jak se to dělá? Všechny obrázky co najdu tak jsou malý, ten podklad bych potřebovala větší ne? A jak to pak rozložím do jednotlivých vrstev? |
Evi(cz)ka | 61185 |
Re: Cau6.10.2008 13:37:51
Ahoj, vcera jsem vam slibila tapetu, ale jedna navsteva stridala druhou a tak jsem se k tomu nedostala...
Nick a Mateja: Nick a Jamie: Takhle chodi Nick s zidli: A takhle chodi s choditkem: Tak a ted si vas jdu docista adoufam, ze jste vsichni ok |
kokoska | 73887 |
Re: Cau6.10.2008 13:36:49
Zdeni do pátku jo?A neměla bys tam jít raději co nejdřív?
|
Zdenča+Ondra 12.9.07 | 64845 |
Re: Cau6.10.2008 13:35:39
Sasu, je to spíš takový tlak v noze, ani nebrní, ani nemám křeče, tak se fakt bojím toho co tu psala Klárka... Uvidím, když se to do pátku nezlepší a bude opakovat, někam s tím zajdu, ale fakt se bojím... Nevíte, jak se to léčí a jestli je k tomu nutná hospitalizace v nemocnici...??...¨
Holky, co ti bílý tygři?? Nebude ona fakt jen nafouklá??... |
Tomulinka | 76373 |
Re: Cau6.10.2008 13:14:05
Dobré odpoledne holky!Vidím ,že celé záříjové děti jsou .Všem přeji brzské uzdravení.Báro blahopřeji k pokroku .My jsme zatím zdraví.
Evi dodatečně vše nejlepší k narozeninám. |
Sasu | 78034 |
Re: Cau6.10.2008 13:08:23
Jejda mane.......co to tu vcera bylo??? Posilame Nelinkce moc moc foukanicka na bolistku, berusince male, at je co nejdriv lip. To snad ani neni mozny, aby se dva pupinecky takhle zparchantely a tohle vyvedly Chudatko, ta si teda musi zkusit. Segi, drzte se Musi to byt zahul pro celou rodinku. Chjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kurna
No a Ondrasek takhle chrchli, to je taky neco. Taky foukame, i Zdenci. Jo a koukala jsem na fotecky pred a po....Zdeni na tu vysku se to rozlozi. A prej velkej nos, tak to me fakt dostalo Tak tos jeste nevidela ten muj Peri tebe bych u toho stolku ani nepoznala. Holky, ze si z toho tolik delate, vzdyt jste kocky vsechny a moc vam to slusi. Ja vim, se mi to keca, kdyz trapeni s kilcama navic neznam, ale verte, ze opat je taky na prdlacku. Uz si ani nepamatuju jaky to je, kdyz mi nejaky obleceni sedi. Vsechny fotecky Soni teda....sup sup k vede lekarske!!! Zdeni a to te ta noha brni nebo jakoby krece? Nepomohlo by sumivy Magnesium? Myslim jako prvni pomoc, ale na tvem miste bych vyrazila taky k mudre, nezni to zrovna dobre, kdyz uz kvuli tomu ani nespis. Evi dodatecne vsen nej nej nej Hani to je suprova zpravicka My cerstve ovoce nepapame vubec, jen banan a ten dokaze zpucnout cely. A teda jablicko si dal, kdyz ho sam "nasel" v bedynce v kuchyni a to s Kubim od segry sedeli kazdej z jedny strany a kostovali, ktery je nejlepsi....nahlodli a hodili za sebe a trada na dalsi vzorek....jabla i hrusky, rarasci. No a pri sklizni svestek mu taky smakovaly ty, ktery si sam uloupil z kosiku. Jo a kecam, ostruzina mu smakovala taky Ale proste takovy bezny ovocicko jako treba ty jablicka, tak to mi vubec nechce. Gratulace ke kruckum Mino at je brzy dobre. Ze tys v tom ty svoje rarasky nechtela nechat? No vas to teda pekne skosilo.... Iris teda Beruska je hrdinka!!! K piti....malej teda mi prijde ze pije docela dost. Pres den vypije jak kdy tak 500 - 750 vody a k tomu jeste kojo. Rano jeste v posteli (s tajnym doufanim, ze jeste vychrupne), pak pred spinkanim dopol, odpol si sam "rekne" i kdyz chrupcit nejde (pokud jde, tak samozrejme zase s prsem), vecer pred spanim si teda dava poradne do nosu bez ohledu na to, jestli mel kasi nebo ne a pak kojime jak kdy, tak 2x - 4x za noc. Podle teploty v mistnosti. Ale jak uz je chladnejc, tak vetsinou 2x. Takze si myslim, ze ma dost tekutin. A jak mel ted horecky, tak jsem chytala moc do sklenicky a az me prekvapilo, jak ji ma svetlouckou Peri Emm je kouzelnej mimisek furt a furt je sladka Jen holt trosku povyrostla... Taky se mi nechce verit, ze to tak rychle uteklo a ten kus chlapa, co mi dokaze tak zabrat postel, ze se tam nevejdu, je to maly ani ne 3 kilovy miminecko, co jsem si pred rokem privezla z porodky. Srazikovy fotky Je z nich citit, ze jste si to krasne vsichni uzili a to je dobre. My nezucastneny muzem jen tise zavidet a soupat nohama.... Pop teda, vy z toho snad nevyjdete....5 dni ok, to je teda narez. Chjo, pofoukanicko i vam, at je Nikci brzy lip. Do pytle! Holky diky za rady k prdikum. Vcera uz z nej zas byl kanonyr, tak nevim cim to bylo. Ale hlavne ze uz je to dobry. Vys mala je faaaaaaaaaakt kouzelna Vari Stepule si taky nechce nechat odsavat odsavackou. Uz jsem to tu mozna psala, nevim, tak se kdyztak omlouvam, ale nam pomohlo odsavani pusou. Ja vim, zni to nechutne, ale je to ucinnejsi nez kdejaka odsavacka a taky rychlejsi a bere to spis jak hru, takze neplace a nezdrha Normalne vezmes nosanek do pusy a vycucnes....a vyplivnes. Asi to neni pro slabsi povahy Ja se k tomu taky nemohla odhodlat. Az jak mel tu silenou rymu v cervenci jak bylo to hnusny pocasi, tak si s nim hrala moje segra a v nestrezenym okamziku na chvilku zmizli za roh a za chvili se vratila s vysmatym Stepulkou v naruci, kterej krasnej dychal nosankem a hlasi MAMKO, TAK MUZES SMELE ODSAVAT, VUBEC MI TO NEVADI..... Tak jsem to pak chroupla a zkusila a neni to tak strasny jak to vypada, kdyz ti to nekdo radi, nebo kdyz to ted ctete. Pokud to ted nekomu hnulo s kufrem tak se moc omlouvam, ale jen davam radu, co nam pomaha. Add ODKAZY: Holky, uz me to napadlo kdyz jsem taky tuhle neco hledala.... Co zalozit v denickach slozku na odkazy? Tady vzdycky neco probehne, kdyz se neco resi, spousta z vas da uzitecny odkazy, ale za chvilicku to zanikne, jaky jsme kecalistky. Takhle by se to davalo i do denicku s kratkym popiskem, co je to za odkaz a nebyl by pak problem cokoliv zpetne dohledat. Co vy na to, jako svazacky? Se omlouvam za roman.... |
kokoska | 73887 |
Re: Cau6.10.2008 12:55:24
Tak už jsem zase zpět-Nikola je pojištěna,ještě jí musím odpoledne sbalit a zítra v 5.30 odjíždí.Ještěže s ní bude vstávat tatin-já bych asi nevstala.Stačí že Filip poslední 2 noci vstává zase častěji
Teda koukám že je to tady samý marodov-zvláštní,ale tady to zatím moc neřádí,ani u Nikoly ve škole jich moc nechybí a u doktorky taky nebylo nějak plno.Moučnivku má zase lepší,ale ne úplně dobrou a obávám se že po vysazení fialky to bude zase zpět. Báro na Zuzanka je teda šikula Sasu a tatin je ten můj se teda nehty stříhat bojí,je ochotný maximálně bavit Filipa aby držel |
Bára+Nelinka 2/05+Zuzanka9/07 | 35669 |
Re: Cau6.10.2008 12:30:55
Zdenčo: jestli se to opakuje, zašla bych dr. Klárka se v diagnozach nemýlí
|
Bára+Nelinka 2/05+Zuzanka9/07 | 35669 |
Re: Cau6.10.2008 12:29:04
Ahoj holky, no to jsou tady zprávy...je vůbec někdo zdravý???
Mě teď Z. usla v jídelní židličce, už ji ani nevyndavám, stejně to dloouho trvat nebude. Je polohovací, tak tam pololeží Dneska se ten můj vodník naučil smrkat, ona je samý pokrok Popi: mě se to nějak nezdá...myslíš, že by při zubech zvracela vše co pozře včetně vody? To je ěkné riziko odvodnění, já bych šla k dr...vím, že jste tam často, ale tohle mě zní vážně!!! Mamutku: manžu bych nechala zavčasu na vše očkovat, u nás se to nestihlo, ale zatím neštovky nemá Míno: ty malý oteklý chudáku vem léky na alergii Klárko: a co ty testy na štítnou žl.? |
Sasu | 78034 |
Bré poledne6.10.2008 12:24:04
Tak mama za sebou dalsi slavici vikend....tatinova segra s rodinou prijeli poprat Stepuli i mne a musim teda uznat, ze jak sem z toho mela vitr, tak to bylo naprosto v pohode. Asi to taky bylo tim, ze ten starsi 5-ti letej si zalezl do pokojicku na houpacku a treba hodinu jsme o nem nevedeli, jen jsme chodili natajno smirovat, co tam vyvadi. Sedel, houpal se, nohy taky nahore a v ruce housenku od Fisher Price a poustel si pisnicky Vecer dosli sousedi, tak to byl relaxik a vcera jsme jeli na navstevu my, ale taky jsme si dovezli domu darecky Vcera berusak spinkal az do pul devaty, to vam byl veget!!! Tatin z toho byl tak vykulenej, ze nas nechal tak dlouho chrupcit, ze si ho hned s usmevem vzal a sli spolu ouradovat a mne nechali jeste v pelisku, takze jsem vstavala v pul jedenacty A to se nasnidali, prevlikli, dali sprsku pac bylo blato nejen na hristi, ale i v pyzamku. To tatin rovnou i prepral v ruce , obyvak byl poklizenej (to byla teda moje prace v sobotu, ale zvladli ho nerozbordelit ) a jeste tatin malymu ostrihal nehytky.....no ja proste zasla a vrnela blahem
Ted mrna spinka, tak jdu docitat..... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.