| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 12902  [Dalších 12762 >>]
popeluse+Radka1/99+Nikola08/07 79222

Re: :-D

6.10.2008 10:33:27
Zdeni děkuji...já si právě nebyla moc jistá jestli je to k zoubkům nebo né a prudit naši Dr se mi nechce.. Průjem má takovej tmavě zelenej...a blindí po každém jídle,enbo pití...dostat do ní tekutiny je šílené...dávám ji je stříkačkou...jinak do ní pití nedostanu...odbourala sem i jogurty a mlíko a začala sem zase dávat bezmléčné kaše...to ona jí,ale za chvílku to vyblindí...tak snad to enbude nic vážného.Byly sme zdraví asi tak 5dní...achjo..
Hylak dávat nechci..máme zákaz dávat nějaké léky kvůli tomu jícnu a Dr co nám je zakázal tak je někde na školení.

Evi Tobě opožděně vše nejlepší k narozeninám...

zdeni s tou nohou je mi to líto...snad to přejde a nebude to nic vážného.
Koukám,že se u vás pořád marodí,chudák Ondrášek už to trvá moc dlouho.

Ty vogo chudák Nelinka,se mi až chtělo brečet,když sem viděla její fotečku. Snad jí v nemocnici pomůžou..Moc na holky myslím a držím palečky. ~s~~s~

Srazík ste si pěkně užili co,?U Rami to mají pěkný.

Evi a co u Vás,ste zdraví??

Všem marůdkum přejeme at se už konečně uzdraví a mají už pokoj...
Evik+holky 58847

6.10.2008 10:30:59
Dalido, tak aspoň jsi u Rami načerpala energii a přežiješ to pár dní doma, pokud to nejsou zubyR^
Evik+holky 58847

6.10.2008 10:28:04
Zdeni, chtěla bych mít tu sílu něco se sebou dělat, držím palce at ti to vyjde. Na tý fotce s Tofim jsi byla jak vyžle:-)
Peřinka+Štěpula 2/05+Emma9/07 61177

6.10.2008 10:25:07
Holky nedá mi to...tohle že je to moje miminkooooo???Chjo pořád mě to nějak dojímá či co

dalida 36376

:-D

6.10.2008 10:20:55
Ahojky, my už byli dlouho zdraví, přesně od pátku, tak dnes má Patrik horečku 38,9 po odečtu.
Doufám, že je to jen k zubům a zítra už bude fit, jinak se doma zbláznim.
Zdenča+Ondra 12.9.07 64845

6.10.2008 10:14:03
Evi, noha mě nebrní, spíš takovej jako tlak nebo jak to mám popsat, fuj, možná to souvisí i s mojí nadváhou, tak fakt ode dneška jsem si řekla, že začínám něco dělat...

Pop, a hlaně pít a pít, jak blindí a průjmuje, musíte do ní dostat co nejvíc tekutin... Ale to ty víš..
Evik+holky 58847

6.10.2008 9:57:50
Popi, kdy Vy se z těch nemocí vyhrabete....

Zdeni, jednou jsem měla taky brnění nohy. Bylo to v těhu, v noci a trvalo to někilik hodin a od té doby nic. Tak doufám, že tě to přejde a budeš o.k.!!!
Zdenča+Ondra 12.9.07 64845

6.10.2008 9:46:24
Pop tak zas už vás něco trápí jo? To je kolotoč...
Ten průjmík a teplotky budou myslím určitě k zoubkům, já když rostly Ondrášovi ty první zoubky, tak jsem hnes tím průjmíkem letěla k dr a ona se mne ptala, jestli tak divně kysele smrdí a že je to k zoubkům... A dávala jsem mu pak Hylak...
popeluse+Radka1/99+Nikola08/07 79222

6.10.2008 9:34:01
Ahoj holky než Vás dočtu tak si jdu pro radu. Nikča začala od pátku průjmovat,není to tak moc drastické,naštěstí kadí jen 3x 4x za den,ale divně zapáchá ten průjem nevím jak to popsat,smrdí to po kyselisku. Včera večer začala i blinkat a dneska ráno měla zvýšenou teplotku. Myslíte,že je to vše jen k zoubkům??

Děkuji za rady
Hanka,Milánek11/04 a Miška9/07 28557

6.10.2008 9:15:00
Evi dodatečně vše nej k narozeninkám~s~

k pití Míša vypije tak litr a půl mléka za 24hod a tak 200ml vody ale u nás je to díky dietě spoustu věcí nesmí tak si to kompenzuje mlíčkem
na alergologii mi doktorka řekla že je dobře to mlíčko vůbec pije že je spoustu alegických dětí které ho odmítají a pak je problém že nedostávají ty správné látky pro růst co potřebuj
musím se pochlubit už druhý týden dáváme jablíčko a žádná reakce sice mu ho míchám jen trochu do nemléčné kaše ale i tak jsem štastná že má i ovoce.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 12902  [Dalších 12762 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.