Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
popeluse+Radka1/99+Nikola08/07 | 79222 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 15:21:45
míno ty si to teda vyžíráš,achjo...snad se vás pak choroby vyhnou na sto honů.
Barčo pořidte třetí a uvidíš,že bude konečně vyjimka :)) evi Nikolásek je kus chlapa a trávník doma je dobrej... A drobky a vlasy náš tatín taky nesnáší...jen vždy hudruje,ale že by je uklidil tak ani náhodou. Zdeni holky mají pravdu,nejpozději ve středu už bych mazala,je lepší jít zavčasu,než pak někde ležet...Takže žádné čekání a valím. Sasu ty vogo ty si teda užíváš,já bych taky spala,ale bohužel nám to Nikča nedovolí.Sice si ji tatín bere o víkendu dolů abych se vyspala,ale já když ji dole slyším řvát tak mě to nedá a jdu za nima. S kytkou neporadím.. Nikča spala od 9hod do 12:50 vyspala se do růžova...byla vyřehtaná jak sem pro ni došla. Dostala sem do ní asi 6žliček výživy a trošku vodičky,začalo se jí nadavovat,ale udržela to v žaludku,tak snad že by zlepšení??No uvidím,přinejhorším zítra pomažu. Je mi to až blbý pořád chodit a otravovat u Dr.tak snad to zvládneme.ale průjem přetrvávvá,je pořád zelenej a smrdí po kyselisku...už mi přijde ,že i moč jí smrdí kyseliskem. Tak a vím zase prdlačky |
Evelyna | 62125 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 15:07:55
Evi promiň, k narozkám, už fakt blbnu.
|
Evelyna | 62125 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 15:05:24
Ahoj holky, zdravím po víkendu. Fotečky ze srazíku jsou super, muselo to být skvělý. Ostatní fotečky jsou taky . Teda kromě chuďátka Nelinky, úplně mě zabolelo u srdce, když jsem to viděla. Hlavně že jsou pod kontrolou ve špitále a snad se rychle uzdraví.
Popi já bych asi zašla k dr. a to ještě dnes. Jak píše Bára, to zvracení se mi k zubům moc nezdá. Možný to samo je, ale pro jistotu, ať se Nikča neodvodní. Zdeni a ty taky na nic nečekej a jdi k dr. Já vím, že my ženský sebe řešíme až nakonec, ale tohle by taky nemusela být úplně sranda. Hani gratulace k chození. A Evče dodatečně vše nej k svátku. Jo a jak jste řešili to pití, ptala jsem na roční prohlídce a prý stačí 500ml a počítá se do toho i UM, voda v polévkách a jídle a tak. Jinak zprávy od nás: rýmu jsme zvládli v pohodě, už HOnzíka i opustila, ale pro změnu se minulý týden osypal. Nejdřív trošku na zádech, tomu jsem moc nevěnovala pozornost, ale během tří dnů se mu to rozlezlo po celém těle kromě hlavy, takže jsem v pátek večer volala doktorovi a jeden z jeho prvních dotazů (po info jak to vypadá, jestli nejedl nové jídlo atd.) bylo v čem peru. Asi před 3 týdnama jsem vyměnila sypký persil za tekutý a to asi bude ten problém. Prý se po těch tekutých děti docela často osypávají. Takže jsem Milana ještě v pátek večer hnala do obchodu pro lovelu, vyprala dvě pračky a vypadá to, že se to rozhodně nehorší a snad i malinko lepší. Naštěstí to Honzíka nesvědí. No a aby byla nějaká sranda, tak jsem Honzíkovi asi před 14 dny vyměnila ve skříni většinu oblečení, má tam velikosti od teď až zhruba do jara a samozřejmě jsem většinu vyprala. Tak jsem vám napsala román a valím žehlit, dokud Honzula spí. |
variola | 57651 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 15:03:04
a já bych řekla, že je to Ondra
|
variola | 57651 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 15:00:36
na kytku bych doporučovala Lussy ...je to zahradnice pokud se nepletu :)
|
Zdenča+Ondra 12.9.07 | 64845 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 14:59:34
Tipuju Petříka od Lussy....
|
Sasu | 78034 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 14:57:18
Baro diky, zkusim to. Ale ted uz ne, pac mrna se vzbudil....po krasnych 2 hodkach a 50 minutach...la la la
|
Iris a beruška 8/2007 | 40118 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 14:47:06
ahoj holky,
prý lehká, řekla bych, že malý Tádík Ramovic to na sto pro není. jestli je, tak se jdu zahrabat. ale kdo to je, netuším. jinak marůdku je mi líto, koukám že s nimi rozrhl pytel. u nas to už položilo i taťku :-( Evi, fotečky |
Bára+Nelinka 2/05+Zuzanka9/07 | 35669 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 14:44:40
Sasu: , už nevěřím ničemu. Tu kytku nafoť a hoď sem, třeba poradíme, můžu mrknout do atlasu
|
Sasu | 78034 |
Re: Jedna lehká hádanka6.10.2008 14:39:37
Baro, tak do tretice....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.