| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 36710  [Dalších 36510 >>]
Graace 72462

Re: ahojky

22.9.2008 14:47:33
Na začátku léta jsem si také ještě myslela, že autosedačku od 9 kg dostane Matýsek k Vánocům, ovšem nyní je situace taková, že jí dostane už k půlročninám. Včera jsem se s ním doma vážila a podle toho má bez 20 dkg 9 kg. No, takže až půjdeme začátkem října na šestiměsíční prohlídku, tak těch 9 v pohodě bude mít...
Bára+Amálka 21.4.08 73495

ahojky

22.9.2008 13:53:09
Ahoj holky,
koukám že jste probíraly hubnutí, no o tom jsem už taky chtěla psát, jak jste na tom vy, já mám po porodu ještě 3 kila ale z nabraných 18, takže jsem ještě ráda, že nezbylo víc :-D já si celý den na jídlo navzpomenu i když amálka spinká, tak zase něco uklízím neboo dělám a nějak m na to rozum nepřijde, zatím co v půl osmé večer když beruška usne, je to pro mě jako impuls! jdi vyjíst co můůůůůůůžeš :o))))))))no musím se to odnaučit;((

Jinak my jsme Amálce k vánocům zatím pořídili krásnou autosedačku od 9 kg, což by snad někdy v lednu mohla mít a mohla by v ní už jezdit, na to se moc těším, to vajíčko mě štve, nejde mi vypnout airbag u spolujezdce tak jí vozím vzadu a nevidím jí:( ......no a pak určitě koupíme nějaké hračky, takové ty klasické, jak strká tvary do správné díry v kyblíčku atak. a samozřejmě oblečení :-Dto je třeba neustále :-D Jo jinak jsme taky ještě na nutrilonu 1 comfort, dojedeme co máme doma a huráááá na dvojku:-D tak papapa maminky
Graace 72462

Re: Vánoce

22.9.2008 12:10:07
Ahojky!

Nevím, kolik toho Mates z prvních Vánoc bude mít, nicméně já s manželem se na to moc a moc těšíme. Nad dárečkama už také přemýšlím. Chtěla bych pořídit nějaké edukativní hračky - např. pejsek, šnek apod. od Fisher Price, pak bazének ve tvaru auta s takovýma těma míčkama, jak v nich děti dovádějí v dětských koutcích, pak nový lustr do pokojíčku, také nějakou další barevnou záclonu, knížečky...

P.S. Nachlazení se nám zatím úspěšně vyhýbá, tak jsem fakt moc ráda. Vám, co jste na tom opačně, přeji brzké uzdraveníčko.
Jana+Lenka00+Julie 24.4.08 79751

Re: ahoj

21.9.2008 12:04:11
Ahojda holky,
tak koukám, že vás taky trápí rýma. No mi už máme po ní úspěšně. Ale Julinka jí hlavně chytila od Leničky ikdyž jsem jí říkala nechoť k ní, ale to jsou děti a ona mě s ní chce pomáhat.

Očkování ja jsem psala máme za sebou druhou dávku Hexy a já jí současně nechávám píchat Prevenar, takže vždy dostává do obou nožiček a musím říct, že to zvládá dobře.

Co se táče přetáčení, tak z boku nabok to jde perfektně a na bříško občas už taky. Pak krášně pase koníky a rozhlíží se. No potom začne řvát a musím jí jít přetočit zpět. Ikdyž už se jí podařilo i přetočit samotné zpět.

Příkrmy hlavně vařím, protože babička nám vypěstovala zeleninu.

Včera byli ve V Hradci Dožínky tak, jsem s holkama a našima vyrazila, manžel nemá rád ty mačkanice takže zůstal doma. Jelikož jsme vyjeli už brzo ráno tak, to bylo fajn prohlídli jsme si a pohladili v klidu zvířátka, nakoupili dobroty. Lenička se povozila na kolotočích atd. a odjeli jsme unavený domů. Julinka celou dobu byla moc hodná. Jen se vzbudila na jídlo a zase spinkala.
Audrey77 6103

Re: Vánoce

21.9.2008 12:02:41
Ahoj při neděli,
to počasí mě asi zničí:-( včera jsme byli na hrnčířském jarmarku v Kunštátu, měli tam mraky nááádherných hrníčků, byl problém nějaký vybrat - nakonec jsme ulovili 4. Ale málem nás to odfouklo.
Co se týče Vánoc, včera Kuba (syn 5 let) začal vypracovávat seznam pro Ježíška, zatím tedy nanečisto:-) musím říct, že pro Emu s dárkama těžkou hlavu nemám, ta vlastně nic nepotřebuje a nebude to moc chápat, zato pro Kubu to letos bude oříšek!! Kromě aktovky do školy si přeje nějakou knihu o moderní architektuře:-)) on je totiž takovej náš malej stavař. Ale jinak fakt nevím. Má to s náma Ježíšek těžký.
Jo, a nakupuju taky hodně přes internet, je to pohodlný. S malou se nikam moc nedostanu, resp. nechci ji vláčet do obchodů, zvláť když je zima a je nabalená, na to jsem háklivá, jsem chronická vysvlíkačka a oblíkačka:-))), ale bez ní na to mám tak hodinku, jelikož dýl nevydrží venku v kočáru spát....achjo.

Zrovna spí..m má svou polední půlhodinovku.
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 86959

Re: ahoj

21.9.2008 9:28:27
my taky pořád s převalováním nic, včera už to vypadalo že jo, ale ramínko zůstalo pozadu a zase nic. Ale z bříška na záda nám to jde dobře, tak uvidíme kdy se dočkáme.
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215

ahoj

20.9.2008 23:35:27
Zdravim Misu z Brna, jsem take kousek od Brna! Souhlasim s nazorama Donutky - taky mam jeste cca 5 kg navrch, ale vzhledem k plnemu kojeni to neresim... Pobavila me ta hlaska o hornikovi :-))) No dnes to sedi - malej taky zacal trosku rymit. A do toho mozna zacal 6-mesicni spurtik....Tak pocitam dny, kdy zacneme s prikrmama :-) Take Prevenar zatim neresim, napred vsechna povinna ockovani a pak teprve zacnu uvazovat. S tou rymou - zaclo to presne v den, kdy jsem poprve zatopila :-( Myslim, ze ty prechody z tepla do chladna nejsou nic moc (chodi tak 2 x denne ven na prochazky). Dokud jsem nezatopila, byl v pohode...Ach jo. Ad Vanoce - u nas uz vanocni silenstvi propuklo, protoze nakupuji vyhradne pres internet a to jde tak nejak samo :-))) Dokonce i manza neodolal a koupili jsme boziiii auticko - odrazedlo :-) Dal dostane jidelni zidlicku a potom nejaky leporela a kostky. S otacenim jsme fakt pozadu - porad nic :-( Kazdej den cekame, kdy to prijde....Ale mozna se asi nebudu nervovat a uzivat si "pohodicky", ze lezi jen na zadech, co? :-)
Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003

Re: domácí strava, nutrilon 2, hubnutí po porodu

20.9.2008 21:12:39
Ahoj Donutko,
holky si spolu samozrejme hraji.Nevim,ktera tu druhou miluje vic ~j~ ,ale v praxi to vypada tak,ze Helenka si lehne na Hedviku,dela s ni "berany-berany-duc",ja rvu jak tur,at jde od ni,ze ji umacka a Vikinka se chechta jak na lesy a vypada nadsene :-D
Pokud jde o spinkani,tak vse pri starem.Hedvicka spi jak andilek celou noc,Helca minimalne 2x za noc knoura Rv Nicmene uz jsme si zvykli.
Martina a Kryštufek 10.04.08 81089

Vánoce

20.9.2008 19:50:41
No my jsme videli s manzelem takove to choditko a bylo to jao auticko,nebo letadlo.Taky urcite nejake kostky na vyvoj motoriky a obleceni.Nevi,co jeste.Musim omrknout obchody a premyslet.Manzelovi koupimaasi nejakou mikcu,nebo svetr a pak jsme se domluvili,ze si koupime spolecny darek.musime ted setrit,jelikoz zaciname stavet,ale vanoce jsou vanoce.ze?
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 86959

vánoce

20.9.2008 19:44:40
jo ještě k tomu co uvažuji koupit k vánocům. Malá dostane záclonu a závěs do pokojíčku (mám vyhlídnutou na www.zaclony.cz s rákosníčkem a k tomu je i rákosničkový závěs R^:-). No a taky jí chci koupit nějaké obrázkové knížky, i když je jasné, že to vyhraje balící papír:-D.
No a my tam budeme mít plastové okna (včera jsme byli podepsat smlouvu) a vestavěnou skříň do ložnice, takže ježíšek bude letos zase bohatý, vloni jsme si naježili byt a postel;)R^.
A co si a dětem donesete na Ježíška vy?~k~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 36710  [Dalších 36510 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.