| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 36710  [Dalších 36500 >>]
Donutka +3+// 77327

Re: domácí strava, nutrilon 2, hubnutí po porodu

20.9.2008 14:54:36
Ahojky!

Domácí strava - už jsem psala, že jsem odhodlaná vařit. Máme babičky pěstitelky, tak jedu nafasovat mrkev a brambory a za měsíc se do toho pustíme :-)

Hubnutí - protože kojím, tak mi to jde nějak samo. Ještě mám nahoře asi 3 kg (z nabraných 16-ti), ale prý si můžu odpočítat 2 kg na mlíko. :-) Ale u mě to asi neplatí, i když díky kojení jsou z mých "jedniček" dvojky :-) Ale začala jsem chodit 1x týdně na pilates. A od října snad na cvičení s dětma. To bude hukot - když Daník nebude ležet, budu ho muset nosit v šátku (8kg už měl) a hlídat v tělocvičně Janu. To se bude hubnout samo :-) Jinak v jídle se neomezuju, při plném kojení prý mám výdej jako horník v dole :-) Držím palce těm, co to mají těžší.

Někdo tady psal o Prevenaru. Já ho dávat nebudu, myslím, že děti jsou očkováním zatížení až moc.

Zdravím Lilly. Držím palce, ať máte vše ok. Hrají si holky spolu? Janička si chce hrát s Daníkem, ale obvykle to skončí brekem. Musíme je hlídat. Ale mají se rádi :-)
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 86959

Re: domácí strava, nutrilon 2, hubnutí po porodu

20.9.2008 13:42:40
Ahoj, tak já jsem zatím těm příkrmům odolala a víc s ní jezdím po čerstvém vzduchu, a je zase hodnější, tak ta nevrlost a přisávání asi nebyla hladem, ale možná se chtěla mazlíkovat a to počasí jí nedělalo dobře. Tak snad těch 15dní vydržíme. 7.10.jdeme na půlroční kontrolu a zároveň na 3vaxcínu, tak snad to do té doby na tom mlíčku vydržíme. Budu Vás pravidelně informovat.
Jinak pro ty co vaří tak tady je typ na recepty www.varime-detem.cz
Já jsem měla po porodu navrch 5kg a ne a ne dolů. Před týdnem a něco jsem začala chodit na injekce vit.B, protože mě chytla páteř a dr mi řekla, že po nich ještě můžu přibrat. A teď když jsem vlezla na váhu tak mám 2,5kg dolů, takže to je super a začalo to jít samo.
:-)
Mějte se krásně, papa
Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003

Ahoj

20.9.2008 13:12:38
zdravim po dlouhe dobe.U nas je ted spousta zmen.Hedvika krom pretaceni na brisko,ktere zvlada od 4 mesicu,se zacala sama pretacet z briska na zada.Rada si taky basti prsty na nohou - hlavne pri prebalovani :-) Taky zacina komunikovat s okolim nejen usmevy a chrcenim,ale i prvnimi "sluvky".Aktualni je slovo "be-be".
Zatim porad plne kojim a doufam,ze jeste ten mesic budu,ale uz jsem si zamrazila nekolik porci varene mrkvicky a brambor - kdyz byly nove,neb mlada zelenina je nejlepsi R^
Ockovani mame zatim odlozene,tak uvidime. 29.9.jdeme na kontrolu s ledvinkou a snad budou nejake lepsi zpravy.Jinak kycle ma Viky v poradku.
Zitra jdeme na vitani obcanku.
Mejte se vsichni fajn a at jsou brouckove zdravi ~s~
Martina a Kryštufek 10.04.08 81089

Re: domácí strava, nutrilon 2, hubnutí po porodu

20.9.2008 11:12:41
Mne pripada ta RODINA jak droga.Normalne se rano nemuzu dockat,az s podivam a cekam kolik holek napsalo a tak.No nic.Ja mam 6KG do sve puvodne vahy,ale chci zhubnout 8kg.Snad se mi to povede.Taky se snazim omezovat se v jidle a tak nejak jist pravidelne,ale ne moc.Tim omezovaim myslim,cokoladu,sladky a take pecivo papam cerny.
A uz tak nejak vite,co budete kupovat k vanocum miminkam?
Graace 72462

domácí strava, nutrilon 2, hubnutí po porodu

20.9.2008 10:54:54
Ahojky!
Já zatím o vaření domácí stravy pro Matýska ani neuvažuju. Matýskovi skleničky moc chutnají (masozeleninové dokonce víc než ovocné), takže zatím zůstanu u svého pohodlí a budu utrácet prašulky než se pustím do vaření...
Nutrilon 2 zatím nedávám, protože jsem měla velké zásoby jedničky a když jsme začali s příkrmama, tak se spotřeba mlíka hodně snížila, takže teď tak rychle nemizí. Ale až dopije jedničky, tak začneme také s Nutrilonem AR 2. Jak jsme včera byli na třetí hexavakcíně, tak doktorka říkala, že nevadí, že je ještě na jedničce, když mu stačí, ale že bysme pozvolna mohli dvojkou začít...
Jo a co se hubnutí nabraných těh. kil týče, tak mi pořád také 5 kilo přebívá. No, takže jsem se rozhodla investovat do sebe ještě 5 tis. a začala jsem chodit na ošetření masážním přístrojem LPG. Také jsem chodila na rolletic, ale to bylo spíš na odreagování. Ovšem LPG je mazec, jsem zvědavá, jaké budou výsledky. Samozřejmě se snažím držet dietku - hodně zeleniny, ovoce, tekutin, žádné sladkosti, minimum pečiva apod.
Martina a Kryštufek 10.04.08 81089

Re: ahoj

20.9.2008 9:24:01
Ahoj,jo nechala jsem to v malem sklicku v lednici a samozrejmne ochutnala hned druhy den,jestli se to neskazilo,ale nic se s tim nestalo,mozna jak tam je trochu toho oleje,tak to vydrzi.Ale dele nez 3 dni to nenechavam.Je to opravdu mnohem chutnejsi nez kupovane a neni s tim moc prace.Taky jsem vcera rozvarila nektarinku a jabko,ale je to docela kysele,tak do toho naskrabu bananek a bude to dobry.Ted se chci podivat na neco z brokolice,nebo jinou zeleninku.Minule jsem delala brambor,mrkev,kvetak a porek.Mnamka to byla.Ja rano taky docela toho odsala hodne.Ach jo.Delam si starosti,jestli nas ta ryma pusti.
Nevim,co mam jeste vymyslet a take ńeci na posilneni imunity.
Ja uz davam Nutrilon 2 asi od stredy.
(Peto,ja ti to i zapomnela napsat)
Ma trochu jinou chut a je takovy sypkejsi.Ale v pohode.Nas Krystof jidlem nepohrdne nikdy.Asi to ma po mne.I kdyz tatinek take papa docela dost.
Ja chci zhubnout,jelikoz fakt nevypadam moc dobre a vadi mi to.Chodim cvicit,ale chtelo by to vic,jelikoz muzu jenom 1X do tydne.Holky jak teda posilovat imunitu miminam??
Omlouvam se za chyby,jsem Slovenka,tak ,moje Cestina neni 100percentni.



Terinka a Elinka +Peťa 79587

Re: ahoj

20.9.2008 8:05:40
Ahoj Marti,Eliška se zbavila rýmy na tři dny a od včera večer zase odsáváme,dneska po noci toho bylo hodně.Prosímtě a to tu zeleninku dáváš do lednice a vydrží dobrá jak dlouho.já to mám vždycky jenom do druhýho dne,nevěděla jsem že můžu i dýl,tak to je super.holt pro naše miláčky domácí strava je domácí strava.už jsme taky namačkaly banán a rozředila malinko čajem a ten nám taky moc šmakoval.nadělala jsem i domácí přesnídávky mám jich asi 50ks.tak jsem zvědavá ty jsem ještě nezkoušela.v úterý bude Elince 5měs.tak je vyzkouším.Taky už zkusím nutrilon 2.Mějte se krásně.Pa
Martina a Kryštufek 10.04.08 81089

ahoj

19.9.2008 21:17:12
Ahoj holky,no to studeny pocasi je na rymu dobry,jelikoz jak ma miminko zdurele sliznice v nosanku,tak ten chlad je na to jakoby obklad,ze to odpuchne.
Ja taky uz prikrmy nekupuji,ale varim a je to lepsi.Udelam si 2,3 sklicka,dam do lednice a mam to.Ted jsem akorat dolelala kureci s bramborem a mrkvi.Mam na zitra a nedeli.Taky jsem uvarila jablicko a nektarinku a rozmixovala.Bavi mne to a chutna to vic,nez kupovane.
Kasicku jsem vcera zkousela dat lzickou a docela papal,ale moc u toho povidal.
Lzickou papame fakt moc hezky,hlavne ovoce.
Zitra mozna uz vyrazime na chvili venku,ale mam strach,ze se to vrati.Dneska jsem zase hodne odsavala.Ach jo.Snad bude Krystufek v poradku.
Mejte moc a moc hezky vikend.papa a jsem rada,ze se rozrustame.
Terinka a Elinka +Peťa 79587

Re: Re:

19.9.2008 20:48:31
Ahoj jsem ráda že se rozrůstáme,protože víc hlav víc ví.tak jsme zkusily domácí vaření a úspěch,skleničky kupovaný mi Elinka spapá tak třetinu a když jí uvařím doma tak jsem to měřila a spapá celou tu malou skleničku,starší dcera mi to taky jíst kupovaný nechtěla.A na kašičku už jsme taky vymyslely fígl.přidám jí tam dvě lžičky jablíčkové přesnídávky a slupne sice 100ml,ale bez přesnídávky sotva 20ml.Taky od té doby co jsme vyměnily polední dávku mlíčka za zeleninku avečeři za kašičku tak se snížila spotřeba mlíčka asi tak o 180ml.ale čajíku pije pořád stejně kolem těch 300ml.Taky jsem zjistila,že toto chladnější počasí nám dělá líp.než když bylo to horko,lépe se Elince dýchá a zbavila se rýmičky(konečně)Krásný víkend všem maminkám jejím rodinám.
P.S.omlouvám se za pravopisné chyby,každý to určitě pochopí,když mi tady do toho mluví Terezka.:-D:-D:-D
Graace 72462

Re:

19.9.2008 20:26:54
Ahojky!

Ó, další rozšíření našich řad - super. Čím víc nás zde bude, tím lépe všechno probereme. ;)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 36710  [Dalších 36500 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.