Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tabitha+2 | 73840 |
9.11.2009 0:53:12
Ahoj, take jsem jukla..
No ja budim Taminku ne proto, zeby byla nejak zvlast hubenejsi, ale mam obavu o svoji laktaci, kdyz jsem ji v minulosti 3x startovala, rada bych Tami kojila alespon do 10.-11.mes., v 8. mes. chci po porade s mudrou zavest lepek,tak aby jsme kojenim udelali jeste takovy "polstar" 2-3 mes. po zavedeni.. Mozna to udelam jen tak, ze jak vstavam v noci sama se sebou na toilet, tak kousek odsaju, abych mozku hodila alespon nejaky impulz a nebudu uz budit.Kamoska pediatricka mi rikala, ze od pulroku dite nepotrebuje nocni kojo, pokud prospiva a nebudi se samo.. To buzeni u tebe mohlo byt jen kvuli spurtu, uz predpokladam, ze spinka tak jako driv. Praveze Taminka take zacala spat kolem 2.mes. celou noc, jenomze pro muj nedokonaly mozek to byl podnet pro snizeni laktace / 8-9 hod. se nesalo, co je tak 1/3 dne../ A pak jsem to pracne musela 2x nahazovat, takze jsem si prozila 3x sestinedeli s rozbihanim kojeni..Proto nevim, jak to bude vypadat.. Tamarku pres den kojim ted 5x a davam zatim zeleninkove prikrmy a na vecer trochu nemlec.ryzove kase, ale spise to ted davam k zelenince, co si oddelim po uvareni v poledne, protoze samotna ryze ji teda moc nevonela.. Zatim jsme zkusili pouze mrkvicku, brambor, cukinu, a oranzovou dyni..Pristi tyden zaradim brokoli. Zatim kupujeme vse bio, alespon do toho roku to chci udrzet, tak uvidim, jak budu uspesna..Podarilo se mi seznat kde prodavaji bio drubez z ceskeho chovu, jehneci snad budu mit od byvale klientky a hovezi uz mam cerstve namrazeny / z mladeho bycka/ ..Tak jeste snad to kralici |
magrata1 | 95172 |
5.11.2009 19:23:00
Jestli sem zavítá někdo s nějakým problémem, dala jsem si závazek, že tu budu kontrolovat situaci a případně odpovím nebo se poptám a odpověď vložím.
|
arieev + Jolanka 11.5.09 | 84846 |
31.10.2009 15:07:45
Jé tak já se jdu mrknout...
|
Sýkorka 47 | 73231 |
29.10.2009 20:14:57
http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=18036
Už je po vás sháňka!!! |
Sýkorka 47 | 73231 |
29.10.2009 19:57:42
Luci-my už jsme 14 dní na Dáma.cz!! Tos tady dlouho nebyla!!!Pár příspěvků zpátky ja přesnej odkaz. Čekáme už jen na tebe a myslím Arieev!!! tam vám je sranda a chystá se velkej sraz asi na červen. je to proto,že tam je diskuse uzamčená,kvůli slídilům!! Tak rychle!!!
|
Lou+3 | 30918 |
29.10.2009 18:17:27
vy se stehujete na jiny web? proc vlastne?
Jinak Adamek se budi asi 3x za noc, coz jsem mela u kazdeho miminka, proste uz mu ta vecerni davka nestaci, tak se musi dolejvat. Taky ho mam v posteli, kdybych ho zvedala, zase mi vypadne plotynka... jsem rada, ze zada zatim drzi. Vcera jsem dostala ms....grrrr fuj. L |
Lou+3 | 30918 |
29.10.2009 18:11:33
Ahoj vsichni a vsechny!
po delsi dobe, kdy u nas doma radily viry, pocitacove i lidske, jsme se jaks taks dali dohromady, narozdil od pocitacu, ktere cekaji na totalni preinstalaci. No jak se nam to povedlo, buh vi, ale stve me to. Tudiz ted datluji z mestske knihovny, kam jsem se hrdinsky vypravila s celou rodinou. Tak vas jenom chci moc pozdravit, doufam, ze Plakos se porad drzi a vy vsichni ostatni taky. Vcera jsme u nas oslavili Alice 4. narozeniny, bylo to fajn, ale ponekud unavne. Docela se tesim, az zase ozivime comp a ten bude doma a ja se obcas budu moci vykecat. I kdyz nastesti posledni dobou ani nebyl zadny zasadni duvod. Lucka |
Petula111 | 86473 |
25.10.2009 17:07:52
PŘESNĚ!!!!!!!! taky jsem to prave vsude taktocetla..ale jsem prvo maminka takže jsem si z toho delala hlavu protoze jak rikas jako miminko malinkaÿ mi spal krasne celou noc
|
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
25.10.2009 16:19:33
Ahoj Arieev, no jo, holky se přestěhovaly na Dámu. Koukám, že mizerní spaní miminek teď řešíme všichni . Nevím, který blázen napsal, že novorozeně v noci nespí a postupně se to zlepšuje, až v půl roce dokáže prospat celou noc ). Z vlastní zkušenosti je to přesně naopak. Tak papa, moc zdravíme!
|
Petula111 | 86473 |
25.10.2009 14:07:42
Tak dik za podporu snad je to teda normalni..ja jsem si rikala jestli jsem neco nezvrzla ...myslim ze uz se to trochu lepsi ale trva nam to tak mesic.Tak snad to bude zase v pordku
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.