Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
akpilif | 99435 |
17.10.2011 18:21:46
No kdopak?Nevím jestli nepopletu jména~fale myslím Leuška? od Jollandy?~
tak snad sem se trefila |
kdopak jsem? |
• |
17.10.2011 17:47:10
|
kdopak jsem? |
• |
17.10.2011 17:46:01
>
|
akpilif | 99435 |
16.10.2011 23:18:56
Jen prolítávám, nestíhám a zdravímdočíat není cotak šupajdím šprtat ruštinu
|
Myšička21 | 98603 |
11.10.2011 19:51:10
Akpilif, tak snad jsi to minulý týden všechno zvládla na výbornou
My těch kaštanů nakonec měli toooooolik že jsem to porozdávala po kamarádkách a ještě půjdeme něco zkrmit daňkům, měli jsme jich přes 3kg Holky, to je zimáááá minulý týden tak nádherně a teď už jsme povytahovali zimní bundy doufám že sníh si ještě chvilku počká a nezasype nás ještě před Martinem příští víkend jedeme k našim tak ať si malá ještě alespoň užije trochu toho podzima na zahradě |
akpilif | 99435 |
2.10.2011 20:06:08
Myšičko, já tam hlavně měla plno prázdných sklínek od zavařenin, takže se to muselo odnosit do sklepano a taky pár~:-lahvínek od mého oblíbeného růžového sklepmistratak to nebylo na úklid tak hrozné
Z kaštánků u nás letos nevím..náš kaštan letos nemá ani jeden a na náměstí v obci to stihnout posbírat děti při cestě ze školyale na nějakou tu jednu žirafku snad najdem stejně je letosm napeosto nádherné babí léto..ani se mě nechce věřit , že loni u nás touto dobou sněžilo tak zatím pá..tento týden bude náročnej...Brno, škola, zkouška, doktorka a v pátek rodinná oslava, tak sand stihnu nakouknout |
Myšička21 | 98603 |
2.10.2011 19:49:41
Jé, Akpilif, nechceš pokračovat v naší komoře já nedokážu nic vyhodit, tak to tam pořád přerovnávám a urovnávám a až se to začíná víc a víc blížit ke stropu nevim koho tam pustit na čistku, manžel skladuje i všechny krabice od všeho co máme doma tam máme snad milion krabic, rozložených i složených
Draka jsme teda nepouštěli, ale dělaly jsme s Kiki draka z listí moc se jí to líbilo a chodíme na kaštánky a děláme doma zvířátka |
akpilif | 99435 |
2.10.2011 14:37:10
Tak přeji opět hezký denmanžel si vzal Beníka ven, starší děcka pouští draka v 25 stupnovém teple a já pozdravím a valím v klidu uklidit komoruuž ení kam šlápnout a s Beníkem se to nedá furt mě krade zavařovačky
Tak se mějte a ozvěte se..n ějak skomírámesnad je to jen tím hezkým počasím a jak začne pršet, tak snad bude líp |
Myšička21 | 98603 |
28.9.2011 0:17:57
Renčo, tak to gratulujeme
Akpilif, nakukuji a dočítám kapičky co tu jsou... ale je toho teď moc a nějak nebylo co psát ... odpovím ti na to plenkování já bych tomu nechala volný průběh a jak říkáš, několikrát za den převlíkala... Kiki už si taky pěkně říká o nočníček, ale jak měla rýmu a byla nastydlá, tak to bylo o něco horší, ale to je myslím si normální Taky nám dělá to, že čůrá "na truc", jakmile jí něco nedáme, nedovolíme, zakážeme... tak se na nás podívá, předvede scénu a pak se tiše někde vyčůrá i kdyby to měla být jen kapička a to mě děsí Musím tedy zaťukat a už to skoro nedělá, ale zezačátku s tím byla děsná Taky se někdy počůrá protože musí než jde na nočník sebou vzít všechny "mimi" a všechny je nechat vyčůrat než jde ona je to krásný,ale trochu nepraktický No nic, je pozdě tak jdeme do hajan |
akpilif | 99435 |
27.9.2011 7:53:35
Ahoj holky, tak pořád nakukuju a nikde nikdou nás opět koluje rýma a kašel..tentokrát to sebralo i mě a to tak, že nemluvímcož o to...dětem to asi nevadí, že na ně nemůžu ječetale já jsem z toho hotová
Kluci si hrají, tak je chvilka klidutak sem se chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti....Beník chodí už dva měsíce bez plín, krásně si říká nebo i jde vyslíkne se a na nočníky co máme pořád na očích si sedne a udělá co je třebaale...třetí den to naprosto bojkotujedřív se stala nehoda třeba u hraní , ale těch pár dní nechce na nočníka ani na záchod..mám mu dvat opět plínku nebo to pár dní vydržet a několikrát děnně ho převlíkat?Nevím proč se tak zhoršil...je nachlazenej, rostou mu řezáky, ale i tak.....je to divné. že tak zasklol dva měsíce úplně v pohodě Tak snad některá nakouknete a všechny se ozvetenějak se nám to tu vytrácí....že ani Myšička nechodí tak pááá, jdu uklidit, nachystat na bramboráky a šprtat management na zkouškupáááááá |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.