| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 9208  [Dalších 9158 >>]
akpilif 99435
17.10.2011 18:21:46
No kdopak?~t~Nevím jestli nepopletu jména~fale myslím Leuška? od Jollandy?~f~~~:-D
tak snad sem se trefila~t~
kdopak jsem?
  • 
17.10.2011 17:47:10
kdopak jsem?
  • 
17.10.2011 17:46:01
>

akpilif 99435
16.10.2011 23:18:56
Jen prolítávám, nestíhám a zdravím~;((dočíat není co~n~tak šupajdím šprtat ruštinu~t~~x~~x~
Myšička21 98603
11.10.2011 19:51:10
Akpilif, tak snad jsi to minulý týden všechno zvládla na výbornou ~R^
My těch kaštanů nakonec měli toooooolik že jsem to porozdávala po kamarádkách a ještě půjdeme něco zkrmit daňkům, měli jsme jich přes 3kg ~t~~t~~t~
Holky, to je zimáááá ~n~~n~~n~ minulý týden tak nádherně a teď už jsme povytahovali zimní bundy ~7~ doufám že sníh si ještě chvilku počká a nezasype nás ještě před Martinem ~a~ příští víkend jedeme k našim tak ať si malá ještě alespoň užije trochu toho podzima na zahradě ~d~
akpilif 99435
2.10.2011 20:06:08
Myšičko, já tam hlavně měla plno prázdných sklínek od zavařenin, takže se to muselo odnosit do sklepa~:-Dno a taky pár~:-D~:-D~:-lahvínek od mého oblíbeného růžového sklepmistra~:-D~:-D~:-Dtak to nebylo na úklid tak hrozné~:-D
Z kaštánků u nás letos nevím..náš kaštan letos nemá ani jeden a na náměstí v obci to stihnout posbírat děti při cestě ze školy~:-Dale na nějakou tu jednu žirafku snad najdem
stejně je letosm napeosto nádherné babí léto..ani se mě nechce věřit , že loni u nás touto dobou sněžilo~t~~t~
tak zatím pá..tento týden bude náročnej...Brno, škola, zkouška, doktorka a v pátek rodinná oslava, tak sand stihnu nakouknout~x~~x~
Myšička21 98603
2.10.2011 19:49:41
Jé, Akpilif, nechceš pokračovat v naší komoře ~t~~t~~t~ já nedokážu nic vyhodit, tak to tam pořád přerovnávám a urovnávám a až se to začíná víc a víc blížit ke stropu ~7~ nevim koho tam pustit na čistku, manžel skladuje i všechny krabice od všeho co máme doma ~8~ tam máme snad milion krabic, rozložených i složených ~q~

Draka jsme teda nepouštěli, ale dělaly jsme s Kiki draka z listí ~y~ moc se jí to líbilo ~R^ a chodíme na kaštánky a děláme doma zvířátka ~:-D
akpilif 99435
2.10.2011 14:37:10
Tak přeji opět hezký den~x~manžel si vzal Beníka ven, starší děcka pouští draka v 25 stupnovém teple a já pozdravím a valím v klidu uklidit komoru~a~už ení kam šlápnout a s Beníkem se to nedá furt mě krade zavařovačky~:-D~:-D~:-D
Tak se mějte a ozvěte se..n ějak skomíráme~t~~t~snad je to jen tím hezkým počasím a jak začne pršet, tak snad bude líp~x~~x~~x~
Myšička21 98603
28.9.2011 0:17:57
Renčo, tak to gratulujeme ~g~~g~~g~

Akpilif, nakukuji a dočítám kapičky co tu jsou... ale je toho teď moc a nějak nebylo co psát ~7~ ... odpovím ti na to plenkování ~;) já bych tomu nechala volný průběh a jak říkáš, několikrát za den převlíkala... Kiki už si taky pěkně říká o nočníček, ale jak měla rýmu a byla nastydlá, tak to bylo o něco horší, ale to je myslím si normální ~d~ Taky nám dělá to, že čůrá "na truc", jakmile jí něco nedáme, nedovolíme, zakážeme... tak se na nás podívá, předvede scénu a pak se tiše někde vyčůrá i kdyby to měla být jen kapička a to mě děsí ~8~ Musím tedy zaťukat a už to skoro nedělá, ale zezačátku s tím byla děsná ~8~ Taky se někdy počůrá protože musí než jde na nočník sebou vzít všechny "mimi" a všechny je nechat vyčůrat než jde ona ~d~ je to krásný,ale trochu nepraktický ~7~
No nic, je pozdě tak jdeme do hajan ~h~
akpilif 99435
27.9.2011 7:53:35
Ahoj holky, tak pořád nakukuju a nikde nikdo~;((u nás opět koluje rýma a kašel..tentokrát to sebralo i mě a to tak, že nemluvím~:-Dcož o to...dětem to asi nevadí, že na ně nemůžu ječet~t~ale já jsem z toho hotová~:-D
Kluci si hrají, tak je chvilka klidu~z~tak sem se chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti....Beník chodí už dva měsíce bez plín, krásně si říká nebo i jde vyslíkne se a na nočníky co máme pořád na očích si sedne a udělá co je třeba~:-Dale...třetí den to naprosto bojkotuje~q~dřív se stala nehoda třeba u hraní , ale těch pár dní nechce na nočníka ani na záchod..mám mu dvat opět plínku nebo to pár dní vydržet a několikrát děnně ho převlíkat?Nevím proč se tak zhoršil...je nachlazenej, rostou mu řezáky, ale i tak.....je to divné. že tak zasklol dva měsíce úplně v pohodě~a~
Tak snad některá nakouknete a všechny se ozvete~:-Dnějak se nám to tu vytrácí....že ani Myšička nechodí~x~~x~~x~~x~
tak pááá, jdu uklidit, nachystat na bramboráky a šprtat management na zkoušku~b~páááááá
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 9208  [Dalších 9158 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.