Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
..maya.. | 86852 |
10.10.2013 11:46:46
ahojky
Zuzi, já na opary taky trpím a stačí jak zapomenu umýt ruce potom co beru třeba sáčky po zákaznících a hnedka mě svrbí rty..mám na to herpesin a ten je super Vendy, jj, znám to..taky pořád bojujeme Jsem byla dneska u mudry a vyfasovala jsem léky na tlak..tož Teri, to jsme dopadly co? Holky, co červi, psala na fb něco o práci, kde dělá? Se ani nepochlubí |
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
10.10.2013 10:22:02
Já to auto škrábla hned asi při třetí jízdě.Teď už ho máme měsíc a je to lepší
No Ondra mi taky říkal,že ať si nemyslím,že když máme sedmimístné auto,že ho hned musíme zaplnit dětmi Já bych teď miminko ani nechtěla.Ale slyšela jsem v práci šuškandu,že majitel naší firmy koupil nějjaké pozemky u Prahy a že tak za dva roky,by se měla naše pobočka stěhovat.Což já samozřejmě bych tak daleko každý den dojíždět ani nemohla,při té prac. době,tak bych pak možná zkusila zase mateřskou |
Vendy a dve holky | 109075 |
9.10.2013 21:33:36
Mam mail vendysa@gmail.com
|
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
9.10.2013 19:52:32
terí- auto je o zvyku to zvládneš jinak máte pěkné auto
já dnes manželovi říkala, jak mi ty děti vyrostly a on na to, co s tím udělám a já mu říkám, že bych chtěla další miminko (myšleno ve srandě). a on, že by mi musel koupit autobus a na otázku, jaké je vaše rodinné auto, bych odpovídala "karosa" vendy - teda, to by mne hodně zajímalo, jak tam žijete...ale soukromě a koukám, že v záhlaví mail nemáš mohla bych se s tebou nějak spojit? stačilo by mi odpověd na pár otázek FB nemáš? já jsem celá olezlá oparama. jeden obří mám na nose, manžel říkal, že jsem jak nějaká výpitka a jeden na puse |
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
9.10.2013 11:40:15
Vendy,malé je mi líto To jsou hrozné starosti,držte se
Zuzko,máme Renault Grand Scénic,sedmimístný.Je to obrovský,jako bych řídila loď.Doposud jsem řídila jen malou Felicii a Fabii v kombiku,ale to je úplně něco jinýho.Na silnicích dobrý,ale pak jsem se chtěla vymotat u nás před barákem )úzká ulice,u každého baráku tři auta) a škrábla jsem to o značku,kterou máme u plotu Já tu moc nejsem,protože jsem pořád nemocná.Jen jsem nastoupila do práce,tak se to se mnou táhne.Ke konci září,jsem měla takovou střevní chřipku,že jsem se jen tak tak vyhnula nemocnici a kapačkám.Na pohotovosti jsem narazila na svýho obvoďáka a ukecala jsem ho.A teď jsem zase nastydlá,od čtvrtka jsem ztratila hlas,nemůžu mluvit,škrábe mě v krku,bolí hlava.... Ale do práce musím,protože jsem ve zkušebce,že jo.Už mi z toho hrabe. Jinak Kryštůfek ve škole dobrý,už má i několik jedniček s hvězdičkou z češtiny a za čtení A Emička ve školce taky všechno v pohodě alespoň,že tak :) |
8.10.2013 19:22:33
Lendul to si prave uvedomuju, ze ma chudera furt neco a je to nekoncici drama, no jo no.Co nadelam.
|
8.10.2013 19:21:06
V Saudske arabii
|
..maya.. | 86852 |
8.10.2013 6:35:30
Vendy, to je mi moc líto, vím jaké to je když není dítko zdravé, přeji pevvné nervy a samé hodné lidi co podrží kolem sebe, máte před sebou dlouho cestu..
Zuzi, díky, já nakonec na paragraf nešla, poměnila jsem si směny ale příště už na ně asi seru, jak se to říká....každý dobrý skutek je po zásluze potrestán.. |
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
7.10.2013 7:43:33
terí - jaké máte auto? a co jsi dělala, že je škrábnuté a promáčklé?
vendy - v jaké zemi jsi? to je hrozný s tím zadržováním pasů... a s dcerkou lendul - nevím, kolik % z platu, ale 9 dní souhlasí. víc ani prd. koukám, co chodíte do práce, tak to tu vázne... |
6.10.2013 21:16:13
Lendul neni zdrava, ma nalez na mozku a nevime jak bude chodit a tak navic oci ma taky poskozene.Ted to vysetrujou, co s tim budou moct delat a je hodne pozadu.Nepsala jsem to sem neb to s kvetnem nesouvisi, ale bohuzel mame aktualne hodne starosti.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.