| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 62710  [Dalších 62610 >>]
..maya.. 86852
10.10.2013 11:46:46
ahojky :-)

Zuzi, já na opary taky trpím a stačí jak zapomenu umýt ruce potom co beru třeba sáčky po zákaznících a hnedka mě svrbí rty..mám na to herpesin a ten je super

Vendy, jj, znám to..taky pořád bojujeme~:(

Jsem byla dneska u mudry a vyfasovala jsem léky na tlak..tož Teri, to jsme dopadly co?~t~~t~~t~

Holky, co červi, psala na fb něco o práci, kde dělá? Se ani nepochlubí~:-D
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
10.10.2013 10:22:02
Já to auto škrábla hned asi při třetí jízdě.Teď už ho máme měsíc a je to lepší :-)

No Ondra mi taky říkal,že ať si nemyslím,že když máme sedmimístné auto,že ho hned musíme zaplnit dětmi ~t~
Já bych teď miminko ani nechtěla.Ale slyšela jsem v práci šuškandu,že majitel naší firmy koupil nějjaké pozemky u Prahy a že tak za dva roky,by se měla naše pobočka stěhovat.Což já samozřejmě bych tak daleko každý den dojíždět ani nemohla,při té prac. době,tak bych pak možná zkusila zase mateřskou ~:-D
Vendy a dve holky 109075
9.10.2013 21:33:36
Mam mail vendysa@gmail.com
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
9.10.2013 19:52:32
terí- auto je o zvyku ~;) to zvládneš :-) jinak máte pěkné auto

já dnes manželovi říkala, jak mi ty děti vyrostly a on na to, co s tím udělám a já mu říkám, že bych chtěla další miminko (myšleno ve srandě). a on, že by mi musel koupit autobus ~:-D a na otázku, jaké je vaše rodinné auto, bych odpovídala "karosa" ~t~

vendy - teda, to by mne hodně zajímalo, jak tam žijete...ale soukromě a koukám, že v záhlaví mail nemáš ~a~ mohla bych se s tebou nějak spojit? stačilo by mi odpověd na pár otázek ~f~ FB nemáš?

já jsem celá olezlá oparama. jeden obří mám na nose, manžel říkal, že jsem jak nějaká výpitka ~o~ a jeden na puse ~a~
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
9.10.2013 11:40:15
Vendy,malé je mi líto ~6~ To jsou hrozné starosti,držte se ~;((

Zuzko,máme Renault Grand Scénic,sedmimístný.Je to obrovský,jako bych řídila loď.Doposud jsem řídila jen malou Felicii a Fabii v kombiku,ale to je úplně něco jinýho.Na silnicích dobrý,ale pak jsem se chtěla vymotat u nás před barákem )úzká ulice,u každého baráku tři auta) a škrábla jsem to o značku,kterou máme u plotu ~8~

Já tu moc nejsem,protože jsem pořád nemocná.Jen jsem nastoupila do práce,tak se to se mnou táhne.Ke konci září,jsem měla takovou střevní chřipku,že jsem se jen tak tak vyhnula nemocnici a kapačkám.Na pohotovosti jsem narazila na svýho obvoďáka a ukecala jsem ho.A teď jsem zase nastydlá,od čtvrtka jsem ztratila hlas,nemůžu mluvit,škrábe mě v krku,bolí hlava.... Ale do práce musím,protože jsem ve zkušebce,že jo.Už mi z toho hrabe.

Jinak Kryštůfek ve škole dobrý,už má i několik jedniček s hvězdičkou z češtiny a za čtení ~R^
A Emička ve školce taky všechno v pohodě :-) alespoň,že tak :)
Vendy a dve holky 109075
8.10.2013 19:22:33
Lendul to si prave uvedomuju, ze ma chudera furt neco a je to nekoncici drama, no jo no.Co nadelam.
Vendy a dve holky 109075
8.10.2013 19:21:06
V Saudske arabii:-)
..maya.. 86852
8.10.2013 6:35:30
Vendy, to je mi moc líto~6~~6~, vím jaké to je když není dítko zdravé, přeji pevvné nervy a samé hodné lidi co podrží kolem sebe~;((, máte před sebou dlouho cestu~7~..

Zuzi, díky, já nakonec na paragraf nešla, poměnila jsem si směny ale příště už na ně asi seru, jak se to říká....každý dobrý skutek je po zásluze potrestán..~5~

Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
7.10.2013 7:43:33
terí - jaké máte auto? a co jsi dělala, že je škrábnuté a promáčklé?

vendy - v jaké zemi jsi? to je hrozný s tím zadržováním pasů... a s dcerkou ~6~

lendul - nevím, kolik % z platu, ale 9 dní souhlasí. víc ani prd.

koukám, co chodíte do práce, tak to tu vázne...
Vendy a dve holky 109075
6.10.2013 21:16:13
Lendul neni zdrava, ma nalez na mozku a nevime jak bude chodit a tak navic oci ma taky poskozene.Ted to vysetrujou, co s tim budou moct delat a je hodne pozadu.Nepsala jsem to sem neb to s kvetnem nesouvisi, ale bohuzel mame aktualne hodne starosti.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 62710  [Dalších 62610 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.