| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Březen 2011 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6155  [Dalších 6085 >>]
Suzan, L.07, A.3/11 68086
28.2.2012 8:32:39
Kikuško, u nás teď vede odstrkovadlo se čtyřmi koly, gumové hopsadlo a trochu houpací koník. Vše máme po holce, takže také nevím, co koupit malému k narozeninám.~a~ Auta, traktory, houpačku, kostky, míčky,...vše máme.~d~
kikuška21 112489
27.2.2012 18:49:54
zdravim vsechni poradi mi nekdo co mam koupit tomaskovi k prvnimu roku nic moc ho nebavi uz chodi a ma i 8 zubu a uz mu rostou i stolicky je moc chytry dekuji za rady ~:-D
inf 109215
27.2.2012 16:44:52
Taky se přidávám ke gratulacím a všem březňátkům přeji všechno nejlepší. I když my si taky ještě měsíc a dva dny počkáme :). Hlavně ať jsme všichni zdraví.
Dneska jsem byla koupit Máje její první bačkůrky, neb to naše zlatíčko se nám přes víkend pěkně rozchodilo. Takže máme doma běhajícího bezzuba ~t~. Tak doufám, že nám chvilku vydrží....neb to jsou dardy. Holky díky moc za zkušenosti s kočárky. My se nakonec rozhodli, že ten kočárek teda koupíme. On je totiž poměrně lehký, váží sedm kilo a projede všechno.....takže pro mě bude určitě jednodušší táhnout lehký kočárek než ten můj starý bytelný a užijeme ho i na brusle.

Albert - Jani, tak že by se konečně vyklubal první zoubek??????
albert1 99024
27.2.2012 13:29:52
Ja take vsechny zdravim a gratuluji prvnim oslavencum~x~

Zituska si na sve narozeniny jeste musi mesic pockat, bude slavit se svoji "milovanou" sestrou, ta bude mit 3 roky na zacatku dubna. Pred 2 tydny bohuzel prodelala akutni zanet stredniho ucha, i kdyz jsem pro prevenci udelala maximum, pichat se muselo, nastesti na celkova ATB nedoslo, mame jeste za tyden prijit na kontrolu sluchu, s velkou pravdepodobnousti zanet vznikl diky momentalne oslabene imunite pri rostoucich zubech.
Na Rodinu uz nechodim kazdy den, strasne me stvalo, ze v diskuzi vetsina zajimavych temat mizela nebo byla cenzurovana z pro me nepochopitelnych duvodu, uz ctu jenom ty nase "Breznatka"~;)

Krasne slunecne pondeli, Janca:-)
puira 83157
27.2.2012 11:14:38
Ještě jsem chtěla napsat, že je škoda, že sem nenapíší maminky, které se tu dlouho neukázaly. Četla jsem si tabulku s narozeninami dětí a vzpomínala na diskuzi minulého roku, jak to tu žilo ~z~

puira 83157
27.2.2012 11:08:40
Ahojte maminky, všem miminkům z březnové diskuze - těm, co už slavili - k vašim 1. narozeninám vše nej ~x~ , těm co už brzo slavit budou přeji taktéž vše nej ~x~ , nemůžu tomu uvěřit, rok to bude..
Naše Adélka "stagnuje" :) , na samostatné kroky jakoby se bála, ale nedělám z toho nic, myslím, že nás překvapí.
Zrovna dnes jsme byli na ušním, v noci Adu chytlo levé ucho, já to poznala až po půlnoci, kapla jsem kapky, co měla Maky před měsícem na bolavé ucho, dala Nurofen a usnula miláček natisklý k tátovi, pak ke mně..Ráno Dr. ucho vyčistil, a že jsme tak akorát na hranici, kdy to může ustoupit anebo propuknout. Samozřejmě doufám ve zlepšení ~;((

inf: Za nás jsem teda sportovní kočárek využila do Makčiných snad 3 let. Ke konci jsem si pořídila i golfky, do autobusu, protože máme Hoco Diamond, to je bytelné stroj :) No ale zas Makča byla pohodlná.

Belli: A víš, že nějaké změny cítím? Od začátku roku dostávám v hlavě víc odpovědí ~2~ a moc se těším na jaro. Akorát teď mám v těle adrenalin či co, z té Adélčiné nemoci jsem taková divně nabuzená ~7~

25.2.2012 8:35:18
Koukám, že dalším "březňátkům" je rok! Takže vše NEJ NEJ NEJ~z~
25.2.2012 8:32:07
Inf, my používali kočár asi do 2,5 let. Malá v něm ráda spinkala, ale hlavně nechtěla moc chodit, raději se vozila. Navíc je kočár dobré odkladiště věcí~t~. Hodně jsme využívali golfky, jen na delší tůry nebo horší terén jsme brali sporťák.
inf 109215
24.2.2012 21:12:19
Ahojda Bell. Souhlasím s tebou, uteklo to všechno strašně rychle a z toho mého malého miminka je už malá slečna co začíná sama chodit. Já si užívám každičkou chvilinku a je to prostě strašně úžasný, jak každým dnem toho dokáže víc a víc ~;). Holky vy co máte už druhé dítě, jak moc jste využívali kočárek, když mimčo začalo chodit???? S manželem se vedeme debaty, zda pořídit lehký sportovní kočárek, či nikoliv. Poměrně často podnikáme výlety, tak na jednu stranu bychom ho využili a hlavně je možný ho dát na záda. Na druhou stranu si říkám, zda by nám stejnou službu neudělala krosnička na záda, kterou máme. Díky za názory a přeji pěkný víkend.
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
23.2.2012 15:59:16
Ahoj holky,

nejak to tu nezije..jak se vsechny mate? Ja povazuji tento rok za cas plny zazraku...je videt, ze transformace jiz zacala:-)

Blizi se prvni narozeniny nasich deti a me pripada jako vcera doba, kdy jsme si tu psali o dvou carkach na testech, o ultrazvucich, tehu a porodech...:-) Snazim se si s tim malym stvorenim vychutnat kazdou chvilku...

Mejte se vsechny krasne!~x~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6155  [Dalších 6085 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.