Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Suzan, L.07, A.3/11 | 68086 |
28.2.2012 8:32:39
Kikuško, u nás teď vede odstrkovadlo se čtyřmi koly, gumové hopsadlo a trochu houpací koník. Vše máme po holce, takže také nevím, co koupit malému k narozeninám. Auta, traktory, houpačku, kostky, míčky,...vše máme.
|
kikuška21 | 112489 |
27.2.2012 18:49:54
zdravim vsechni poradi mi nekdo co mam koupit tomaskovi k prvnimu roku nic moc ho nebavi uz chodi a ma i 8 zubu a uz mu rostou i stolicky je moc chytry dekuji za rady
|
inf | 109215 |
27.2.2012 16:44:52
Taky se přidávám ke gratulacím a všem březňátkům přeji všechno nejlepší. I když my si taky ještě měsíc a dva dny počkáme :). Hlavně ať jsme všichni zdraví.
Dneska jsem byla koupit Máje její první bačkůrky, neb to naše zlatíčko se nám přes víkend pěkně rozchodilo. Takže máme doma běhajícího bezzuba . Tak doufám, že nám chvilku vydrží....neb to jsou dardy. Holky díky moc za zkušenosti s kočárky. My se nakonec rozhodli, že ten kočárek teda koupíme. On je totiž poměrně lehký, váží sedm kilo a projede všechno.....takže pro mě bude určitě jednodušší táhnout lehký kočárek než ten můj starý bytelný a užijeme ho i na brusle. Albert - Jani, tak že by se konečně vyklubal první zoubek?????? |
albert1 | 99024 |
27.2.2012 13:29:52
Ja take vsechny zdravim a gratuluji prvnim oslavencum
Zituska si na sve narozeniny jeste musi mesic pockat, bude slavit se svoji "milovanou" sestrou, ta bude mit 3 roky na zacatku dubna. Pred 2 tydny bohuzel prodelala akutni zanet stredniho ucha, i kdyz jsem pro prevenci udelala maximum, pichat se muselo, nastesti na celkova ATB nedoslo, mame jeste za tyden prijit na kontrolu sluchu, s velkou pravdepodobnousti zanet vznikl diky momentalne oslabene imunite pri rostoucich zubech. Na Rodinu uz nechodim kazdy den, strasne me stvalo, ze v diskuzi vetsina zajimavych temat mizela nebo byla cenzurovana z pro me nepochopitelnych duvodu, uz ctu jenom ty nase "Breznatka" Krasne slunecne pondeli, Janca |
puira | 83157 |
27.2.2012 11:14:38
Ještě jsem chtěla napsat, že je škoda, že sem nenapíší maminky, které se tu dlouho neukázaly. Četla jsem si tabulku s narozeninami dětí a vzpomínala na diskuzi minulého roku, jak to tu žilo
|
puira | 83157 |
27.2.2012 11:08:40
Ahojte maminky, všem miminkům z březnové diskuze - těm, co už slavili - k vašim 1. narozeninám vše nej , těm co už brzo slavit budou přeji taktéž vše nej , nemůžu tomu uvěřit, rok to bude..
Naše Adélka "stagnuje" :) , na samostatné kroky jakoby se bála, ale nedělám z toho nic, myslím, že nás překvapí. Zrovna dnes jsme byli na ušním, v noci Adu chytlo levé ucho, já to poznala až po půlnoci, kapla jsem kapky, co měla Maky před měsícem na bolavé ucho, dala Nurofen a usnula miláček natisklý k tátovi, pak ke mně..Ráno Dr. ucho vyčistil, a že jsme tak akorát na hranici, kdy to může ustoupit anebo propuknout. Samozřejmě doufám ve zlepšení inf: Za nás jsem teda sportovní kočárek využila do Makčiných snad 3 let. Ke konci jsem si pořídila i golfky, do autobusu, protože máme Hoco Diamond, to je bytelné stroj :) No ale zas Makča byla pohodlná. Belli: A víš, že nějaké změny cítím? Od začátku roku dostávám v hlavě víc odpovědí a moc se těším na jaro. Akorát teď mám v těle adrenalin či co, z té Adélčiné nemoci jsem taková divně nabuzená |
25.2.2012 8:35:18
Koukám, že dalším "březňátkům" je rok! Takže vše NEJ NEJ NEJ
|
25.2.2012 8:32:07
Inf, my používali kočár asi do 2,5 let. Malá v něm ráda spinkala, ale hlavně nechtěla moc chodit, raději se vozila. Navíc je kočár dobré odkladiště věcí. Hodně jsme využívali golfky, jen na delší tůry nebo horší terén jsme brali sporťák.
|
inf | 109215 |
24.2.2012 21:12:19
Ahojda Bell. Souhlasím s tebou, uteklo to všechno strašně rychle a z toho mého malého miminka je už malá slečna co začíná sama chodit. Já si užívám každičkou chvilinku a je to prostě strašně úžasný, jak každým dnem toho dokáže víc a víc . Holky vy co máte už druhé dítě, jak moc jste využívali kočárek, když mimčo začalo chodit???? S manželem se vedeme debaty, zda pořídit lehký sportovní kočárek, či nikoliv. Poměrně často podnikáme výlety, tak na jednu stranu bychom ho využili a hlavně je možný ho dát na záda. Na druhou stranu si říkám, zda by nám stejnou službu neudělala krosnička na záda, kterou máme. Díky za názory a přeji pěkný víkend.
|
Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
23.2.2012 15:59:16
Ahoj holky,
nejak to tu nezije..jak se vsechny mate? Ja povazuji tento rok za cas plny zazraku...je videt, ze transformace jiz zacala Blizi se prvni narozeniny nasich deti a me pripada jako vcera doba, kdy jsme si tu psali o dvou carkach na testech, o ultrazvucich, tehu a porodech... Snazim se si s tim malym stvorenim vychutnat kazdou chvilku... Mejte se vsechny krasne! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.