| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7319  [Dalších 7219 >>]
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
19.4.2012 13:23:19
Leknin, pokud mu jede, tak klidně dám. papriku zkusil, okurek taky a rajče taky. Od roku už můžou skoro všechno, jen omezovat to solení.
Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 4766
19.4.2012 10:58:14
A vůbec, dáváte už dětičkám všechno na jídlo? ~:-D
Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 4766
19.4.2012 10:57:24
U nás je to s kousáním stejně, jak píše Pája, kouše všechno.

Holky jakou čerstvou zeleninu dáváte dětem? Adámek totiž na všechno křící ham a nevím, jestli třeba tu zeleninu už všechnu jo, nebo ne. Teď kousal papriku a docela mu to šmakovalo.
18.4.2012 20:13:29
Belo - jablíčko dávám dlouho už na plátky a někdy i na čtvrtky a dokonce i neloupané - ale to podle slupky. Jinak do toho salátu s mrkví strouhám a s banánem na drobno nakrájím. Ale Honzík fakt nemá problém s jídlem - jí chleba na rybičky, rohlík spucuje celý, zkusila jsem už i v jogurtu nesquik a baštil i samostatně ty kuličky. A banán už taky nekrmím lžičkou - dávám ukousnout a baští nádherně.
Já mám zkušenost že děti potřebují kousat aby se jim zoubky lépe prořezaly. Jinak zoubků má 8 a tlačí se stolička.
Simeona+3 110315
18.4.2012 16:34:53
Belo, to kousání myslím že není ani moc o zubech, S. má zuby dva, čerstvě má prořezaný třetí a kouše celkem bez problémů, samozřejmě vařenou zeleninu, maso, rýži atd., ale i syrové jablíčko.
Jiné děti prostě mají silný dávivý reflex a nadavuje je dlouho~d~.

Holk, tak mám sice v partnosti že se narozeniny blíží, ale dostala jsem lehký šok když jsem zjistila že budou už v úterý ! Můžu se optat jaký jste dělaly dort? Děti chtějí jahodový, dělávám piškoty+ šlehačka s cukrem a želatinou a nahoru čerstvé ovoce a želatinu. Ráda bych udělala něco jiného, ale když to chtějí...Prtě to stejně jíst nejspíš nebude. Bude to divná oslava, první bez široké rodiny.
Bela76 40728
18.4.2012 13:14:21
Pájo a jak rozmělňuješ ovoce? Strouháš? Já velmi na jemno strouhám, když jsem dala Bei kousek (plátek)jablíčka do ruky, ukousla a dusila se, na to nemám nervy~7~ Vy budete mít ale podstatně víc zubů. My měly doteď 2, čerstvě máme prořezané vrchní 2, tak snad začne více kousat. U starší dcery jsem taky neměla problém s jídlem, takže teď jsem z toho na palici~o~
18.4.2012 12:25:51
Minko - mi teď malý dlabe hrozně ovocné saláty - syrovou mrkev s jablíčkem a rozinkama, jablko s kiwi a banánem. Vždy to zakápnu medem a posypu skořicí a ten se po tom může utlouct.

Jinak já se přiznám že už dávám jen a pouze kravské mléko.
Kopretina + 2 čertíci 107441
18.4.2012 10:03:15
Ahoj ve spolek,
tak my také bojujeme s jídlem, ale u Ondráška... když je u stolu s jiným dítětem, sní vše a i si přidá, ale jakmile je u stolu sám (teda s náma a Vašíkem), jídlo odmítá... vždy jedl ovoce a zeleninu ve velkém, ale teď... ve školce má velkého kamaráda, který ovoce a zeleninu nejí a tak přišel s tím, že když to nejí on tak také nebude... navíc, kdyby to jedl, tak by se s ním ten kamarád přestal bavit ~o~... říkala jsem mu, že je to hloupost a že bude nemocný, když nebude jíst vitamíny, dokonce jsem o tom mluvila s maminkou toho kamaráda, ale nic jsme nevyřešili... od září Ondráškův kamarád nastupuje do školy, tak se to snad změní... mám obavy z budoucnosti - šikana ve škole...~4~
Vašík je hotová tasemnice, pomalu před ním musím jídlo schovávat ~t~
Minka
  • 
18.4.2012 8:15:16
Mleko myslim sunar. Davam ted sunar misto beby.
Minka
  • 
18.4.2012 8:14:42
No maly mi ji ze syrove zeleniny a ovoce pouze jablka. Hruza. To u dcery neznam. Jesteze v teple forme zeleninu ano, ale i tak se nekdy osiva.

Zato mleko, testoviny, pecivo, to jo.

Stve mi s tim jidlem.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7319  [Dalších 7219 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.