Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
azeretkaa | 25030 |
7.6.2011 18:40:49
Myslím, že pro uzamknutí je nás tu dost. Tak to udělejme a je to.
|
Hadi a spol | 40792 |
7.6.2011 18:38:42
Sněženko - asi jsem taky chlap Nějak mě to nenaštve takovéhle "krávoviny" Jsem na veřejném serveru a tudíž se dá předpokládat, že to tu čte kdo chce S tím vědomím to tu také využívám, co nechci aby se veřejně vědělo, to sem nenapíšu - nebo spíše - co by mi vadilo, aby věděl kdokoliv, tak to sem nenapíšu, protože se to může komukoliv donést
Myslím holky, že to chce se hlavně uklidnit a neřešit krávoviny Já třeba teď řeším, že jsem zase nesmyslně vyjela na manžela kvůli tomu, že jako pokaždé naskládal nádobí do dřezu - no a výsledek? Nenechal mě ani v klidu navečeřet a odešel se projít do hospody, protože si potřebuje odpočinout, takže moje klidná večeře trvala asi tak dvě minuty, pak jsem několikrát jako obvykle musela odbíhat a mimo jiné utírat jeden posranej zadek Manžel se samozřejmě půjde jenom projít dá si pivo a asi tak po půlnoci dorazí domů se dá předpokládat, tentokrát naštěstí nemá sebou žádné dítě |
nency+ježeček | 109605 |
7.6.2011 18:37:38
Ahooj holky, tak koukám, že je dnes veselo
Jsem taky pro zamknutí...ať je klid.... |
Sněženka+T§T | 61400 |
7.6.2011 18:37:06
Samiko, taky si myslím, že takových blbostí člověk řeší v životě dost a dost (nebo tedy spíš k řešení jsou důležitější věci, než dohadování se na diskuzích ).
|
Samika | 28149 |
7.6.2011 18:31:12
Co se to tu zase děje??? já nejdřív myslela, že to smazané sem zase skočilo.... To je blázinec, už abychom to tu měly zase v klidu, na takovýhle blbosti už mám tchýni
|
Sněženka+T§T | 61400 |
7.6.2011 18:30:54
.. já se omlouvám, ale u počítače nejsem pořád, máme tu celý den zase řemeslníky...
Jen teda koukám, co se kvůli nějaké diskuzi může dít.. já jsem asi fakt chlap nebo nevím Nemyslím, že bych tu měla být nějaká hlavní, kdo rozhoduje.. jen jsem udělala tabulku (s pomocí kamarádky :o)) a tak nějak když to jde se starám o deníček.. taky toho času mám málo. Chodím se sem spíš odreagovat (když je čas) od toho věčného koloběhu a jak píše Girili, teď konkrétně popovídat s někým, kdo je "stejně těhotný" Jinak ale co se týče Květinky, nenapsala podle mě nic, co by komukoliv mohlo ublížit. Spíš jsem viděla potřebu, vysvětlit jí, jak to tady s diskuzemi a tématy na rodince chodí (vím, že jsou další jiné stránky, kde nemají tak podrobné diskuze a proto pak se píše v jedné tak nějak všechno a nepřehledně). To jen můj názor... Přestěhování je mi úplně jedno, uzamčená diskuze taky.. jen opravdu nemám tolik času, takže asi další deníčky, tabulky atd. bych už nestíhala... |
azeretkaa | 25030 |
7.6.2011 18:30:03
Blondýý a všimla ses, jak tam kytinka píše, že jí o diskuzi řekla dcera a nám tu napsala, že má tři kluky? No asi na ní zapomněla.
|
Blondý | 117604 |
7.6.2011 17:39:39
Sněženko tak už to nějak rozštípni...jdeme pryč?
Já už to nemůžu číst,jak se o nás jinde píše...jak jsme se durdily, těhu hormony dělají paseku,jak jsme byly netaktní,nemůžeme to některé překousnout a nebyly jsme schopné to dotyčné vysvětlit,až ty jsi to napravila-prosím tě,myslím to v dobrém!-raději to hned píšu,aby to náhodou nevyznělo špatně ...to je síla,co vznikne z pár upozornění,že je něco jinak. |
Girili | 117849 |
7.6.2011 17:10:45
Azeretkoo, neblbni, nejak to vyresime. Myslim, ze je nas tu stale vice pro zamceni. Ale pockala bych s tim na Snezenku, ta to tu zakladala a ma to tu zmakle, jak to funguje.
|
Girili | 117849 |
7.6.2011 17:09:09
To mi prijde dobre schema mit odrostle deti a pak si to jeste jednou zopaknout po letech znova. I u Blondy se mi to libi. Mne se tedy libi i model - vice deti za sebou (3, 4... ;-)).
Bojim se ale, ze mne to uz financni, bytove a vekove omezeni moc nedovoli to takhle ve velkem rozjet. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.