| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2927  [Dalších 2857 >>]
azeretkaa 25030
7.6.2011 18:40:49
Myslím, že pro uzamknutí je nás tu dost. Tak to udělejme a je to.
Hadi a spol 40792
7.6.2011 18:38:42
Sněženko - asi jsem taky chlap :-) :-) :-) Nějak mě to nenaštve takovéhle "krávoviny" Jsem na veřejném serveru a tudíž se dá předpokládat, že to tu čte kdo chce :-) :-) S tím vědomím to tu také využívám, co nechci aby se veřejně vědělo, to sem nenapíšu - nebo spíše - co by mi vadilo, aby věděl kdokoliv, tak to sem nenapíšu, protože se to může komukoliv donést :-)

Myslím holky, že to chce se hlavně uklidnit a neřešit krávoviny :-) :-) :-)

Já třeba teď řeším, že jsem zase nesmyslně vyjela na manžela kvůli tomu, že jako pokaždé naskládal nádobí do dřezu - no a výsledek? Nenechal mě ani v klidu navečeřet a odešel se projít do hospody, protože si potřebuje odpočinout, takže moje klidná večeře trvala asi tak dvě minuty, pak jsem několikrát jako obvykle musela odbíhat a mimo jiné utírat jeden posranej zadek :-) Manžel se samozřejmě půjde jenom projít dá si pivo a asi tak po půlnoci dorazí domů se dá předpokládat, tentokrát naštěstí nemá sebou žádné dítě :-)
nency+ježeček 109605
7.6.2011 18:37:38
Ahooj holky, tak koukám, že je dnes veselo~a~
Jsem taky pro zamknutí...ať je klid....

Sněženka+T§T 61400
7.6.2011 18:37:06
Samiko, taky si myslím, že takových blbostí člověk řeší v životě dost a dost (nebo tedy spíš k řešení jsou důležitější věci, než dohadování se na diskuzích ~k~).
Samika 28149
7.6.2011 18:31:12
Co se to tu zase děje??? já nejdřív myslela, že to smazané sem zase skočilo.... To je blázinec, už abychom to tu měly zase v klidu, na takovýhle blbosti už mám tchýni ~t~
Sněženka+T§T 61400
7.6.2011 18:30:54
.. já se omlouvám, ale u počítače nejsem pořád, máme tu celý den zase řemeslníky...

~k~ Jen teda koukám, co se kvůli nějaké diskuzi může dít.. já jsem asi fakt chlap nebo nevím ~:-D
Nemyslím, že bych tu měla být nějaká hlavní, kdo rozhoduje.. jen jsem udělala tabulku (s pomocí kamarádky :o)) a tak nějak když to jde se starám o deníček.. taky toho času mám málo. Chodím se sem spíš odreagovat (když je čas) od toho věčného koloběhu a jak píše Girili, teď konkrétně popovídat s někým, kdo je "stejně těhotný" :-)
Jinak ale co se týče Květinky, nenapsala podle mě nic, co by komukoliv mohlo ublížit. Spíš jsem viděla potřebu, vysvětlit jí, jak to tady s diskuzemi a tématy na rodince chodí (vím, že jsou další jiné stránky, kde nemají tak podrobné diskuze a proto pak se píše v jedné tak nějak všechno a nepřehledně). To jen můj názor...
Přestěhování je mi úplně jedno, uzamčená diskuze taky.. jen opravdu nemám tolik času, takže asi další deníčky, tabulky atd. bych už nestíhala...

~k~~;)
azeretkaa 25030
7.6.2011 18:30:03
Blondýý a všimla ses, jak tam kytinka píše, že jí o diskuzi řekla dcera a nám tu napsala, že má tři kluky? No asi na ní zapomněla.:-)
Blondý 117604
7.6.2011 17:39:39
Sněženko tak už to nějak rozštípni...jdeme pryč?
Já už to nemůžu číst,jak se o nás jinde píše...jak jsme se durdily, těhu hormony dělají paseku,jak jsme byly netaktní,nemůžeme to některé překousnout a nebyly jsme schopné to dotyčné vysvětlit,až ty jsi to napravila-prosím tě,myslím to v dobrém!-raději to hned píšu,aby to náhodou nevyznělo špatně~x~~x~
...to je síla,co vznikne z pár upozornění,že je něco jinak.~a~
Girili 117849
7.6.2011 17:10:45
Azeretkoo, neblbni, nejak to vyresime. Myslim, ze je nas tu stale vice pro zamceni. Ale pockala bych s tim na Snezenku, ta to tu zakladala a ma to tu zmakle, jak to funguje. :-)
Girili 117849
7.6.2011 17:09:09
To mi prijde dobre schema mit odrostle deti a pak si to jeste jednou zopaknout po letech znova. I u Blondy se mi to libi. Mne se tedy libi i model - vice deti za sebou (3, 4... ;-)).
Bojim se ale, ze mne to uz financni, bytove a vekove omezeni moc nedovoli to takhle ve velkem rozjet. ~t~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2927  [Dalších 2857 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.