Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
22.5.2015 21:56:57
Leff díky moc za gratulaci, maturantce vyřídím. Jinak 7 hod. na to měli, ale ona se svou kamarádkou končily cca po 4 hod., prý už pak nebylo co psát , no ale byla tak nervózní z toho, že za těch 7 hod. může jít jen jednou na záchod, že si došla k doktorce pro potvrzení, že její zdravotní stav vyžaduje možnost chodit na toaletu cca 1x za hodinu . To ji uklidnilo a za celou zkoušku nešla čůrat ani jednou... Elišce budu muset tu vaši chválu převyprávět, skoro si po té vaší agitaci začínám myslet, že bychom ho s Miky asi taky potřebovaly
|
Lefff | 13513 |
22.5.2015 20:42:37
Janino, gratuluji maturantce!! Jupííí!! Výsledky fantastické A tedy - sedmihodinová zkouška... ufff... To mi připomíná moje CAE na British Council. Dělala jsem zkoušku 3 týdny před porodem a poslední hodinu, kdy byly náslechy, jsem už nezvládala (a taky měla pak horší známku).
U nás je domluva o čemkoli vždycky s rizikem. Co chvíli mám nemocné některé dítě, takže já můžu být tak maximálně příjemně překvapena, když mi dáte vědět, že někam můžu dorazit, a zároveň to klapne tak, že fakt budeme moci přijít. Jinak tedy stále pěji ódy na krém. Naprostá bomba dělající z dospělé ženy mladou dívenku |
22.5.2015 16:19:17
ahoj holky,
Leff jsem ráda, že je ti líp , snad to s malou nebude vážné a rozeženou to Otobacidem, ten nám u holek vždycky pomohl. Malé vše nejlepší k narozeninám! Aefíku ZOO my tedy určitě dost nemáme, Maty se zítra chystá do té v Brně , tak určitě rádi vyrazíme i do té naší, aby měl srovnání. Nás čeká ještě v neděli poslední narozeninová oslava v Berouně u babičky a tety a máme to, co se týče dětí do podzimu z krku. Nahoďte termín ZOO a já si to zkusím zařídit v práci, předpokládám, že o víkendu neuvažujete . Ještě bych potřebovala nahodit termín na setkání s květňátky u E. na zahrádce, máte někdo nějaký nápad? On už je ten červen za humny, tak abychom stihly dát včas vědět ostatním... Jinak dobrá zpráva od nás, máme úspěšně odmaturováno, ústní 1,1,2,2 státní matika 3(to jsem si oddechla, letos opět 25% studentů neprošlo ani za 4 ), takže super! Dokonce dostala certifikát za praktickou písemnou zkoušku z účetnictví(trvala 7 hodin ), kterou měla zcela bez chyby. Tak chlubení bylo dost a teď už vám přeju krásný pohodový víkend a hlavně zdravé děti!!!! |
Lefff | 13513 |
22.5.2015 15:18:21
Ahoj Aefiku,
díky, holka, skoro se červenám. Udržela jsem dole 2 kg, to jedno šlo nahoru, jakmile jsem začala zase pít. Byla jsem vysušená jak treska. Každopádně hodlám pokračovat ve váhovém úbytku (E. mě silně namotivovala tím, čeho dosáhla) a doufám, že do konce léta budu mít o 4 cm přes boky míň. Dost by mi to pomohlo cítit se líp. Už jsem se psychicky dostala z nejhoršího a teď se soustředím na to, co je a bude. Zítra to budou 3 roky, co jsem si dokázala pořídit takový strach ze stávky zemědělců a zatarasené silnice, že jsem nakonec do Mělníka dojela z původních kontrakcí po 2 - 3 minutách zcela bez kontrakcí Zítra se vrací S. ze ŠvP, bude tu rušno. A v neděli očekávám návštěvu tchánovců, takže bude i velké vaření a pečení. Do toho K. má rýmu jak hrom a teče jí z pravého oka. Před chvilkou si začala stěžovat i na ucho , takže zvažuju výjezd na ORL. Už aby bylo zase líp. Nejlépe s vámi a v ZOO |
Aefik | 18295 |
21.5.2015 20:24:40
Ahoj holky,
Lefff,to mi je lito,ze se trapis,snad uz je Ti lip ty jo,ja na to pitvani se v sobe nemam cas,ani kdyz jsem sama o vikendu,to honem rychle dohanim tezky resty v domacnosti jako napr.vytirani a utirani prachu,jdu behat nebo nekam s kamaradkou,ktera ma uz dospelou dceru a tudiz hafo casu,pak docitam knizky a defacto vubec nemam kdy premyslet o sobe a jsem vlastne radato by mozna nastalo tak po tydnu izolace od rodiny a to se mi jeste nepodarilo,vzdycky je pritomna aspon jedna ratolest A doufam,zes udrzela ty minus 3 kila,kdyz uz jsou jednou doleale musim rict,zes minule vypadala moc dobre,vyhrozovala jsi,kolik jsi v zime nabrala,ale fakt Krem od E.taky chvalim,je vyborny,ta textura je moc prijemna,taky mi pripadalo,ze vypadam hned po prvnim pouziti nejak dobre,ale to bylo asi hlavne tim,ze jsem se nadherne a dlouho vyspala,to dela u me divyAle rozhodne si zase nejaky ten kremik objednam,taky ocenuju,ze neni parfemovany,ze ma minimum pridatnych latek no Jani,jsem zvedava na tvuj nazor,vsadim se,ze az nas uvidis,taky do toho kremu s Miky pujdete A kdy dame tu ZOO?Uz mam sluzby na cerven,tak muzu planovat Jestli teda nemate uz ZOO dost A gratuluji k uspesne absolvovane trilete prohlidce,mne se teda Maty jevi naprosto akorat a symetricky,tak verim,ze i jeho vyska je ok Pry,je hernicka To je fakt,ze kluci k nasi dr.taky radi chodi do cekarny |
Lefff | 13513 |
13.5.2015 20:33:59
Já jsem muzikant... To je číslo
Posledních pár dní jsem utahaná jako kotě. Víkend bez rodiny, jen sama doma, mi vůbec neprospěl. Jak má člověk čas pitvat se sám v sobě a v minulosti, občas to skončí na hraně deprese. Byla jsem ráda, že se po dvou dnech vrátili. Od minulého týdne jsem zhubla tři kila (depka je sfiňa a já 3 dny vůbec nejedla, jen pila) a teď přemýšlím, jak si ta shozená kila nechat a nenabrat zpátky. Psychicky už je mi líp. A potvrzuju, že E. je hodně šikovná, protože mě něco nutí si ten zázrak matlat minimálně třikrát denně. Brzy už nebudu vypadat starší než jsem, ale bude ze mě zase mladé masíčko |
13.5.2015 18:15:01
Tedy Aefíku to musela být hrůza , to bych si tedy střihnout opravdu nechtěla. Jinak doufám, že až vás zase uvidím, tak vás po té omlazující kůře poznám, E. je čarodějka!
Já si střihla ZOO s Matym v pátek jako útěchu za tu uplakanou středu a bylo to super Moc jsme si to užili a nakonec to byl (pro změnu ) opět celý den, ale Máťův polední šlofíček na 1,5 hodinky byl ovšem zlatý hřeb celé výpravy. Jinak máme za sebou tříletou prohlídku a kromě výšky (naměřili jen 90cm, no rehabka před dvěma měsíci 92,5 cm )vše O.K. Je prý na dolní křivce, máme přijít za půl roku na přeměření a pokud si ji bude držet, je vše O.K., pokud by klesal pod ni, tak by nás začali honit po vyšetřeních. On popleta vůbec nepoznal, že jsme u doktorky (byli jsme tam naposledy na 1,5 roční prohlídce ) a když jsme vešli do čekárny a on uviděl hračky, tak zajásal " jéé hernička, budeme si tu hrát?" No ale zvládl v pohodě i následné překvapení v podobě dvou cizích osob v bílým pláštích, jen na otázku, jestli něco zazpívá, nebo přednese básničku odpověděl lakonicky "NE" , klasika. Jinak doporučovala kolo, běhání, plavání... když Miky řekla, že uplave tři metry tak doktorka na to " to je šikulka" a když Miky dodala, že bez pomůcek, tak se vyjevila a prý "cože, to není možný?!" Jinak klasika, barvy, tvary, konverzace, nakonec si začal zpívat sám pro sebe při odchodu "Já jsem muzikant..." , tak si i tu písničku odškrtla . |
Lefff | 13513 |
7.5.2015 14:54:16
Tyjo, to byl zážitek...
Ještěže manžel byl doma a mohl přijet vás vyzvednout. Soucítím s Tebou, to jsou situace, kterých se neskutečně děsím. Je už A. v pořádku, není nemocný? Doufám, že to bylo jen únavou. Zkoušelas už krém? Já si ho patlala na xicht už asi desetkrát, jak je mi příjemný. To budu ale mladá, krásná a neodolatelná! |
Aefik | 18295 |
7.5.2015 14:07:16
CAu holky,
dneska to krasny pocasi!!uplne idealni pro navstevu ZOO,ani vedro,ani zima,alunicko...tomu rikam zakon zakon schvalnosti Musim vam napsat vcerejsi horor story na ceste domu.Kluci byli totalnbe vystaveny oba,takhle uz jsem je dlouho utahany nevidela Tobiasek si spokojene usnul v kocarku a Lexik mi hned po usednuti do tramvaje vytuhl v naruci.Bohuzel jsem,ja blbec,zvolila rychlejsi variantu vysokopodlazni tramvaji na Palacak,misto abych jela 55 minut az k nam. Asi dve zastavky pred Palacakem jsem Lexika zacala budit,musela jsem ho mit ready na vysadek Vubec to neslo,a kdyz se mi to tesne pred zastavkou podarilo,rekl jen "je mi spatne" a strasne strasne moc se pozvracel,vrhl celkem snad tri obrovsky savle,na ktery jsem nestacila zareagovat,takze jsem byla kompletne pozvracena,kalhoty,triko bundu,kabelku,trochu kocarek,bohuzel trochu i calouneni na sedacce a samozrejme podlaha. Do toho jsme prijeli na zastavku,kde jsme meli vystupovat a nastesti me oslovil a nabidl pomoc jeden spolucestujici,zorganizoval si dalsiho chlapa na vyneseni kocarku a jeste se me venku ptal,jestli nechci pomoct No mne bylo hrozne,totalne mokra,zeblita,smradlava,domu jeste daleko,jeste s blbym pocitem,ze jsme kontaminovali verejny dopravni prostredek... vubec jsem si neumela predstavit,ze v tom stavu nastupuju do dalsiho MHDnastesti Lexik byl schopen jit,dosli jsme az k Andelu a tam pro nas prijel MM |
5.5.2015 22:15:23
Bezva, budu se těšit a v 9 hod. vartujeme u vchodu do ZOO. Snad opravdu nezmokneme a myslím, že půlden bude tentokrát i pro mne až dost, snad to junior pochopí.
Aefíku, přívoz jezdí v podstatě tam a zpátky nonstop a je fakt, že s tím parkováním v Podbabě to asi nebude zrovna slavné. Autobus z kulaťáku staví pár kroků od přívozu, takže jestli vám jede od vás přímý bus na kulaťák, tak je to asi nejsnazší cesta do ZOO s nejméně přestupy. Jen až vystoupíte z přívozu v Podhoří, dejte se rovnou doprava po cyklostezce podél vody a dovede vás až na spodní parkoviště u ZOO, odtamtud už jen pár desítek metrů nahoru do kopečka a jste u hlavního vchodu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.