Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
perhaps... | 128172 |
30.3.2012 17:29:53
Léňo nesmutni je to strašné,ale kámoška až se vzpamatuje porodí to nejkrásnější děťátko na světě
Mě bude v létě 34 let,ale o NT+ jsem se dozvěděla v ordinaci z letáčku a sama jsem si o to řekla. Z netu jsem potom zjistila nejlepší reference na MUDr Vlašína a šla jsem. Už jen proto, že to bylo první vymodlené těhotenství a strašně jsem se těšila na velký 3D ultrazvuk to šíjové projasnění byl pro mě ten vedlejší produkt. Pohybuji se mezi postiženýma a tentokrát je pro mě šíjové projasnění priorita. dnes jsem se ptala paní doktorky ,kde je tady možné tak jen upozornila ,že to nehradí pojištovna,ale byla ráda, že chci jít a poslala mě do nemocnice. Určitě to za to stojí! |
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek | 67559 |
30.3.2012 17:27:55
tak to jsem nikdy neslyšela..vím jen o syrovém mase (tatarák) a hermelínu a ostatních plísňových sýrech...ale když na to máš chut tak si myslim ze ti to neublíží..
|
perhaps... | 128172 |
30.3.2012 17:23:37
Já taky nechápu jak se můžou ptát na datum početí,ale je to tak Já jsem někde četla , že je paštika, ledvinky atd nebezpečné kvůli převitaminování vitamínem A,ale zas do dnes jsem paštiku měla jen jednou a strašně malilinko, takže do toho jdu. Za tu dnešní nekonečnou prohlídku si to snad zasloužím.
|
Léňa,03,06 | 128655 |
30.3.2012 17:21:51
Ahoj holky moooc gratuluju k úspěšným kontrolám Doufám že nás bude čím dál víc!
Bubu nás to čeká příští týden;-) Stříháš? Jsem zvědavá co řekne UZ myslím na týdny, protože mám pocit že to bude Valentýnek Holky takové vyšetření vůbec neznám, nevím jestli to tady vůbec někdo dělá, valím teda oči Je pravda že já nespadám ani do plodovky, není mi ještě 35. Tak jsem se po nějakém takovém vyšetření ani nepídila. Ale zní to zajímavě. Já mám nějakou depku, kámoška v úterý přišla při porodu o holčičku, tak je mi s toho strašně úzko A stále nad tím přemýšlím, jak je vše pomíjívé, přitom měla v těhu vše v pohodě, ach jo |
30.3.2012 17:20:01
jen papej :D
já posledně jela do školy a měla jsem děsnou chuť na sýrové tortilly, takže jsme prolezla nejdřív Billu, pak Albert a nakonec jsem jela do Tesca kde je meli asi za 40kč..ale měla jsem na ně takovou chuť, že jsem prostě musela :D no kdyby mi měli počítat termín dle početí tak jsem v háji...protože spolu spíme téměř denně a někdy i dvakrát :D teď teda trochu zaostáváme pač jsme utahaná a přítel taky :D |
perhaps... | 128172 |
30.3.2012 17:18:35
Pavluš máš pravdu, já se taky ještě neraduji. Známé také zjistili DS a šla na přerušení ,ale bohužel až ve 20TT což bylo daleko horší. Já si raději připlatím, přestože vím, že ani to není 100%, ale je určitě daleko větší šance na odhalení vad než jen z klasických krevních testů.
|
perhaps... | 128172 |
30.3.2012 17:16:07
Ahojte,
Já jdu na ten ultrazvuk do Pardubic do nemocnice za 990Kč. V Brně jsem platila taky myslím 1500Kč, ale už je to 3 roky zpět. Doktor tenkrát říkal, že je to hodně spolehlivé a pokud to dopadne OK + krev tak amnio není třeba. Ono si jde připlatit konkrétně na nějakou vadu pokud je třeba v rodině a podobně. V Brně je úžasný doktor Vlašín ( Brno Veveří)on taky strašně brzo rozezná pohlaví někomu řekl už v 11TT. jsem ráda, že se nám to hemží dobrýma zprávama jen tak dál. Já bych ten rozdíl několika dní neřešila, přece pokud není pravidelná menstruace nejde to tak přesně vypočítat. Já mám rozmezí 28-32dní MUDr na to nic neřekla.Nejdřív mrkla na ultrazvuk řekla 9+2 nebo 9+3 a až potom v hlavě sumírovala poslední datum menstruace. Docela mě překvapilo jak dlouho ze mě něco lovila. Stále něco nabírala tak dlouho mě snad nikdy nevyšetřovali????????? V Anglii se třeba neptají na datum poslední menstruace, ale na datum početí tak mi potom někdo vysvětlete jak porovnávají ultrazvuk s datumem početí Mám na vás dotaz. Mám strašnou chut na ledvinky a paštiku. Dnes ráno jsem si k snídani dala omáčku a asi 4 ledvinky a omáčku s rýží,ale zas mě honí mlsná na paštiku. Co mám dělat? |
Pavluš | 21031 |
30.3.2012 17:06:39
Holky, jen vám vstoupím do diskuse. Šíjové projasnění je super. Mě takhle zjistili vysoké riziko Down. a tak jsem šla na odběr choriových klků (něco jako odběr plodovky ale jde to ve 12 tt a výsledky jsou snad do 2.dne). Tam potvrdili Down. i další vady nesluč. se životem, takže jsem přerušila těhu ještě zač. 13 tt. Což určitě není tak strašné jako když to je např. ve 20tt....
Hrozně děkuji panu doktorovi, že to odhalil takto včas. |
30.3.2012 16:54:34
děkuju a velká gratulace Perhaps
takže jsme už všechyn potvrzené? :) |
VIT08 | 128150 |
30.3.2012 16:37:40
Super!!! Gratuluju. Vidíte, hned je tu veseleji
A holky, když jdete na tenhle NT screening, nemusíte už pak na amniocentézu, pokud jste tedy starší matky? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.