Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Léňa,03,06 | 128655 |
26.3.2012 20:07:54
ha pardon, nechtěně vloženo 2x
|
Léňa,03,06 | 128655 |
26.3.2012 20:07:01
Ahoj holky, vítám nové těhulky.
Já jsem nakonec od zitra doma, rýma děs, mám děsně zalehlé dutiny, tak budu týden doma a uvidím jak se s toho dostanu:-( Naštěstí nemám teplotu. Andrej vidíš skvělá zpráva hlavně že hodnoty stoupají. Já jdu na první prohlídku až příští týden, tak jsem zvědavá jak bude mímo staré dle UZ Jinak jsem dnes blbla a zkusila na netu podle čínského kalendáře a ještě jednoho co bych mohla mít no a u obou mi vyšla holčička, jestli to bude opravdu další holka to manžela trefí nebude nic jiného dělat než vydělávat na vložky a šminky No hlavně když to dáme zdárně dokonce a budeme mít zdravé miminka |
Léňa,03,06 | 128655 |
26.3.2012 20:06:28
Ahoj holky, vítám nové těhulky.
Já jsem nakonec od zitra doma, rýma děs, mám děsně zalehlé dutiny, tak budu týden doma a uvidím jak se s toho dostanu:-( Naštěstí nemám teplotu. Andrej vidíš skvělá zpráva hlavně že hodnoty stoupají. Já jdu na první prohlídku až příští týden, tak jsem zvědavá jak bude mímo staré dle UZ Jinak jsem dnes blbla a zkusila na netu podle čínského kalendáře a ještě jednoho co bych mohla mít no a u obou mi vyšla holčička, jestli to bude opravdu další holka to manžela trefí nebude nic jiného dělat než vydělávat na vložky a šminky No hlavně když to dáme zdárně dokonce |
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 | 22196 |
26.3.2012 18:03:11
bohun - já měla taky včera trochu nadávací ale ne moc )) spíš jsem byla nějaká jakoby vzteklá nebo co !!!
orbital - tak mě krev ještě nebrali, nikam mě Dr. neposílá, o žádné screeningu nemluví...a to jsem zítra 7+3tt...tak to ná asi všechny teprve čeká |
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 | 22196 |
26.3.2012 18:01:30
Ahojky kačabo a orbital
No, právě že já mám taky od začátku utrogestan a od pátku i Askorutin...v so dobrý a včera zas a dneska taky. Přijela jsem s Matym z hudebky a úplně jsem cítila mokro, tak hned na záchod a zase "hnědá vodička"...a to jsem na neschopence !!! Fakt doma teď ani neuklízim, snažím se hodně odpočívat a stejně...ve st. kontrolní UZ, tak jsem zvědavá, co to zas bude... Perhaps, musíme doufat, že to bude ok !!! Andrej, tak to je moc dobře !!! Bude to dobré !!! Prostě už to přede musí být dobré !!! Sakra zasloužíme si to všechny, aby bylo vše ok !!! A hotovo |
kacaba83 | 80620 |
26.3.2012 17:21:38
ahojky, tak doufám, že vám nebude adit když se k vám přidám. Měla bych být čtvrtý týden (tedy od početí) ze začátku jsem špinila (hnědý výtok) asi tři dny tak jsem dostala utrogestan a pak to bylo dobrý, ale od včera zase špiním :-( je to děs, dost se bojím. Příští úterý jdu na utz, ale to je dlouhá doba. Hlavně moje doktorka má dovču :-/ jinak přeju všem hodně štěstí
|
Orbital & 10/06 | 17709 |
26.3.2012 16:23:05
Ahoj, tak se také připojuji...u doktora jsem byla 12.3., což bylo 6+0, dle MUDra vše v pořádku "gratuluji madam" , hned mi nabrali 5 zkumavek krve a odeslali mě na endokrinologii poté co obržím výsledky - taky už mám za sebou, vše ok (prý ted na endokr. posílají standardně všechny těhotné).
Další KO 10.4., hned jsem dostala poukaz do Gennetu na integrovaný screening, to je ten prvotrimestrální screening, odběry a hned poté genetický uzv. Už jsem se i musela objednat, mají dlouhé termíny. Poslali Vás tam také ? Jinak je mi už asi 2 týdny blbě v podstatě pořád a na začátku jsem měla pekelnou virozu, naštěstí bez teplot. Tak se trochu obávám, aby to bylo vše ok...nic zlého netuše jsem polkla jeden paralen a samozřejmě kapání kapek do nosu ve dne v noci. Jo a už jsem "riziková", za 3 měsíce je mi 35 |
perhaps... | 128172 |
26.3.2012 15:51:50
Ahojte,
Lůco neboj já taky včera trošku zasšpinila,ale je mi stále blbě. Ty už jdeš za chvilku na kontrolu já musím čekat do pátku. |
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek | 67559 |
26.3.2012 15:42:15
Dobré odpoledne přeji...
tak jsem byla dneska na krvi a na kontrole...Hcg stouplo z 85,8 na 297...coý beru jako mega úspěch..a doktorka už něco malinko viděla na UZ...ale není si prej úplně jistá tak mi nechce dávat naděje..ve středu mě čeká znova odběr a znova UZ..prý to bude rozhodující...dneska jsem 5+2 tak uvidíme... Každopádně mam radost..:) Jinak rýma už je jakžtakž dobrá..ale spaní na prd..pořád nespim..achjo.. |
bohunak | 5775 |
26.3.2012 12:53:34
Zdravim holciny,
doufam, ze se uz vsechny citite lepe. Luco a Perhaps, drzim palce, to bude v poradku Me zacinaji blbnout hormony, vcera sem vynadala manzelovi, ze nemel ani blbych 5 minut na to mi zavolat a on pritom opravdu ten cas nemel. No konecna, zacina mi svihat. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.