| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 826  [Dalších 616 >>]
VIT08 128150
24.3.2012 11:52:58
Já jsem po středečním utz byla taky trochu mimo. Rozdíl podle utz a PM mám týden (dle utz 6+4, dle PM 7+3), takže taky plaším. Ale srdíčko tlouklo a jiný problém nebyl, tak snad to bude ok.
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
24.3.2012 11:50:04
Tinu - přesně tak...po tom zamklém jsem na nervy !!! UZ nevychází o 2 dny a už stresuju !!! V út vše sedělo 6+3 a dle uz taky 6+3. Včera špinění a 6+6 a dle uz 6+4, ale i dr. říkal, že to záleží na momentálním změření, tak doufám, že mě nechtěl jen uchlácholit !!! No ve středu uvidíme víc...jak píšeš, u prvního těhu vše ok, 2 čárky a super nálada, radost a teď stres stres stres !!! Taky mi bylo divněji a víc mě bolela prsa apod. tak snad to nebude jako minule. Teď je mi taky líp...
VIT08 128150
24.3.2012 11:40:24
Lůco, neboj, bude to dobrý, bylo to jen špinění a kdyby dr. shledala něco divnýho, nenechala by tě jen tak jít domů. Důležitý je, že tě zkontrolovali. Ale tomu strachu rozumím. Už jsem tu psala, že při prvním těhotenství mě žádné takové myšlenky nenapadaly, prostě jsem viděla dvě čárky a byla nadšená. Kdežto teď, po tom druhém - zamlklém, jsem taky vyplašená. Nikdo se nám nemůže divit.

Když už jste uu toho porovnávání těhotenství, mě při prvním nebylo nic, nádhera, teď mi tak dva týdny zpátky bylo několik dní špatně, ale tento týden už je to zas celkem v pohodě.

Perhaps, co se má stát, to se stane, tvůj let určitě dopadne dobře. Doufám, že budeš "na příjmu" a budeš nás informovat, jak jsi na tom. Kdy máš vlastně vyrazit?

Bubu, máš můj obdiv, já jsem s pozitivním testem všeho sportování nechala a teď mi to moc chybí, ale mám strach.

Tak všem držím palce, ať se máte dobře a hezký víkend :-)
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
24.3.2012 11:00:05
Ahojky, tak já včera dost špinila, až jsem volala sestřičce a ta ať hned přijedu. Dle UZ vše ok, velikost neodpovídá o 2 dny (byla jsem 6+6 a dle uz 6+4) ale to je prý úplně normální. Viděl tam prý snad náznak srdeční akce (ale to mi říkal i při minulém těhu a bylo to špatný), tak uvidíme. Na další UZ musím hned ve středu hned po ránu, tak uvidíme. Mám askorutin, ale to je jen v podstatě takovej vitamínek na cévky :-) ale o tom už jste si tu psaly. Tak se děsím středy, aby to bylo ok.

Chutě nemám, prsa už mě nebolí, zůstávají teda o číslo až dvě větší než normálně (minule mě právě taky přestala bolest prsou :-(...), po jídle mi není úplně ok, ale je to jen takové chvilkové. No, uvidíme.

Nechci na vás tady házet depku, ale je fakt, že se šíleně bojím...

Dneska jedem na oslavu narozenin mojí sestřenky a zítra plánujeme nějaký výlet :-) užijte slunečného víkendu !!! papa
perhaps... 128172
23.3.2012 16:26:18
Ahoj holky,
jak vidím porovnáváte těhotentství. Já měla první taky úplně jiné. Velké zvracení, špinění a hodně spaní. Ted mám nevolnosti,ale zvracím jen málokdy. Snažím se to nezajídat, protože jak už jsem tu psala nerada bych nabrala 18 Kg, přestože mi to prý jen prospělo tak jsem si odrovnala záda a to už nikdo nevidí. Takže se snažím každý den hodně chodit a začala jsem tahat i tašky s nákupem což jsem dřív nedělala. Uvidím za týden co řekne paní doktorka. Jinak jsem se rozhodla , že pokud bude vše OK poletím.
Ninapo a Matyášek 12/09 99955
23.3.2012 13:22:22
Zdravím Vás!!!

Omlouvám se,ale nemám dočteno,jen jsem zahlídla Rigor,je mi to líto....~x~

Já u prvního těhu byla úplně v pohodě,teď mám pořád žaludek na vodě a nemám na nic chuť...rána jsou docela krušná,hlavně,když malej vstává v 6!!~a~

A omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyla,byla jsem mimo dosahu netu..
bohunak 5775
23.3.2012 12:45:22
Ahoj holky,

Andrej, to jsme na tom stejne.
Nikdy jsem nemela takove silene chute na sladke. Toto tehotenstvi je uplne jine, nez me predchozi. Ale ja rodila 10 a 9 let zpet. To uz je davno.:-)
Ja jsem se vcera zblaznila. Zacla jsem vcera varit a udelala jsem hovezi vyvar, pecene kure, svickovou, rybu a bublaninu. Proste jsem mela chut varit ~t~ Natoz jsem snedla trosicku polivky a konec.No hrabe mi.~a~
1kulička 119729
23.3.2012 11:27:49
Čauky :-) hlásím tento týden úbytek energie a vytříbení nevolností - teď zrovna je mi na (...kde je ta ikonka?), ale jinak už mi není tak blbě celý den - za to nic nevydržím, zadýchám se i jedno patro do schodů :-( Sportu jsem tento pracovní týden moc nedala, ale snažím se to dohnat :-) Příští týden budu ve Francii, snad to přežiju ty 3 dny...
Zrovna dnes a včera mi bylo nejlíp, když jsem měla prázdný žaludek...tak nevím...já pažravou nemám.
Bubu - máš můj obdiv, padla bych po 100 metrech :-)
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek 67559
23.3.2012 8:11:04
Ty jo já mam úplně jiné těhu než u Matyho...mě nic nebylo celý těhotenství..a teď...mám hlad, tak se najim a pak je mi blbě od žaludku...včera jsem maximálně prasečila...nevěřila jsem na těhotenský chutě, ale když jsem včera jedla bagetu s taveňákem a zajídala to kukuřicí v slaným nálevu a pak ještě jablíčkem a arašídama...tak jsem dfakt čuně...~:-D

jinak všem děkuju...určo to dopadne dobře...:)
Léňa,03,06 128655
22.3.2012 19:48:08
Andrej super že se ti hodnoty zvyšují~g~ Jen tak dál~;)

Bubu tebe teda obdivuji, já bych to nezvládla, mě stačilo být předevčírem 10 hodin v práci a včera trénink dogfrisbee, do toho starost o děti a dnes jsem už odmítla jít na slezinu s práce, protože to bych už fakt nedala.
Do toho je mi opět od půl páté na zvracení, fuj tohle proklínám, naštěstí nezvracím jako některé tady ale i tak je to hnus, někdy mám dokonce pocit že kdyby to šlo ven musí mi být přeci líp, ale třeba se pletu.

Dnes jsem koukala v krámě po dětských věcech a teda musím říct že za těch 9let je to pořádný skok, to jsou někdy sumy až se nestačím divit~a~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 826  [Dalších 616 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.