| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 826  [Dalších 596 >>]
Babu+A 9/2006 123692
22.3.2012 7:19:07
Dobré ráno všem! :-)

A moooc gratuluju, Tinu, ke kontrole, k ~s~!!! Hurá!
Andrej, tak to je moc dobře ~R^, budu držet palečky i dál, drž se! ~;((
Perhaps, nedepíkuj, kočka! ~;((~6~ Nevím, proč bys měla být hrozná matka a na nic, to je blbost. Máš doma mrně, staráš se o domácnost, stíháš školu ... to se mi nezdá málo ~z~

Ach jo, jdu se pustit do snídaně, ale nemám vůbec chuť, zas mám zvedlý žaludek. Večer chodím spát jak mimino po šmoulech, abych zaspala pažravost~8~
VIT08 128150
21.3.2012 19:07:54
Holky, děkuju za gratulace. Jsem moc ráda, jen mám pořád obavy, aby to takhle klapalo dál.
Baví mě ale to jaro, je krásně, takže si prostě užívám té radosti :-). A držím palce všem vašim kontrolám.
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
21.3.2012 17:58:07
Tino supeeer !!! určitě to bude dobré !!! ~s~~s~~s~ gratuluji !!! ~;((~;((~;((

Vevi - ahojky, to se krásně rozrůstáme :-)

Andrej - držím pěstičky !!! Moc moc moc !!! drž se a podávej průběžně zprávy !!! ~s~

Jinak já jsem ode dneška doma. Naštěstí jsem byla u babičky a s ní pryč a pak doma frmol a procházka s Matym na hasiče a teď jdu dělat večeři...ale musím pořád vymýšlet program na každý den a na bejkárny se vždycky čas najde a to pak panikařim, takže asi lepší být v práci :-)

Tak jdu dodělat šopský salátek a pak úkoly s Matym.
perhaps... 128172
21.3.2012 17:32:56
~g~~g~~g~~g~
VIT08 128150
21.3.2012 17:20:53
Ahoj holky, mám super zprávy~g~
UTZ v pořádku, je tam jedno miminko se srdeční akcí ~s~. Hurá. Ještě nechci nic zakřiknout, protože při minulém nepovedeném těhotenství to vypadalo taky dobře a jak to pak dopadlo, ale aspoň teď mám dobré zprávy. Jinak jsem dle PM 7+4, dle utz 6+4, ale snad to nevadí, dr. na to nic neřek a já byla tak vyklepaná, že jsem se ani nezeptala.

A jinak k tomu termínu porodu ... Pokud by to bylo jako u prvního, ani bych sem nepatřila, rodila jsem o 2 týdny dřív, takže bych spadla do října, mám TP 3.11.
perhaps... 128172
21.3.2012 16:22:53
Andrej, Maty a mrnousku, to špinění jsi opravdu mohla mít z milování! testem bych se neznepokojovala. Já teda dělala jen jeden test a dál čekám co bude příští týden v pátek. Jinak první dítě jsem rodila ve 41TT .Pokud těhotná opravdu jsem tak už se vidím jak tady blázním ,že všichni už mají doma mimča a já budu zas jak slonice.
perhaps... 128172
21.3.2012 16:18:46
teda nás už tady je ,ale jsem asi jediná co má v hlavě takovej guláš o tom všem co se ted ve mě děje....... Holky dneska ve škole jsme měly návštěvu. Maminku postiženeé Terezky. Vyprávěla jejich příběh. Chvilkama se mi chtělo brečet. Maminka sama řekla, že další dítě už mít nemůžou , protože si nedovede představit před sebou tlačit kočárek a ještě hlídat vozík. Bylo mi z toho všelijak. maminku strašně obdivuji,ale i nerozumím. Sama říkala, že mnoho manželství nevydrží, když se zjistí ,že je dítě postižené. Musí to být tak strašně silná žena a vůbec celá jejich rodina musí být silná jak drží pohromadě jak si pomáhají. Připadám si tak hloupě a na nic, protože mám zdravé šikovné dítě a jsem neschopná a ona s gracií zvládá takovou nálož osudu............... Dneska mě to rozhodilo.
ted trošku jinak. jen si dávejte když vám chutná. Já mám jakoby stažený žaludek. Přestože mám hlad nedokážu pořádně jíst. nemám ani 50Kg a začalo ve mě hlodat jestli je vůbec možné mít zdravé dítě ,když pořádně nejím,ale ono to nejde. Ted se přemáhám div se nepozvracím abych do sebe alespon něco málo dostala.~w~
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek 67559
21.3.2012 15:42:28
Tak tehu je videt v krvi,pozitivni zprava. v patek mi znova naberou krev a udelaji uz..bojim,bojim.
bohunak 5775
21.3.2012 13:57:17
Andrej, drz se a kazdopadne se ozvi, co se deje.~s~

Ja tady budu rodit jako posledni~8~ Me picne.

Do prace nechodim,takze cas na premysleni o blbostech mam.~t~

Holky, ja jsem tak pazrava tedkom, to je konec. Nechci videt tu vahu na konci.
Babu+A 9/2006 123692
21.3.2012 13:36:05
Andrej, drž se!~;(( ~6~ Určitě dej vědět, co nového ~x~

Léňo, taky chodím do práce, tak to docela utíká. Ale i tak se těším, až si vůbec ověřím, že to ~p~ se ve mně schovává ~;)
Uvidíš, jak to v práci půjde. Já osobně jsem ráda, že můžu do práce chodit, protože u prvního jsem byla od začátku na rizikovém. To jsem akorát měla spoustu času přemýšlet o "bejkárnách".

Bohu, mně vychází termín na 8.11.

Ahojte Veví~x~
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 826  [Dalších 596 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.