Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
perhaps... | 128172 |
30.3.2012 20:28:47
Já si taky říkám, že nikomu nic není do toho jestli odsávám a dávám mléko z lahvičky nebo kojím z prsu, ale pohoršilo to laktační sestru, která čekala v čekárně po 6 nedělí na prohlídku jako já. Ona totiž začala potom co mě strašně sjížděla. ( si říkala jasně kozatka s váhou jen 45Kg) tak asi chtěla vědět jestli mám silikony nebo pravé. tak se zeptala :kojíte? já odpověděla odsávám a dávám mateřské mléko z lahvičky. No jak se do mě pustila.. , že nezlepšuji kvalitu mléka(tučnost), protože dítě nepřikládám, že jestli se bojím o prsa, že zbytečná starost, že ochuzuji dítě o kontakt s matkou a budeme mít mezi sebou špatnou vazbu atd atd. Hustila do mě kolem 30 minut. No a potom známé, když viděly jak doma vyvařuju lahvičky tak prý taková práce navíc a zas ta narážka , že se bojím o prsa. Byly všechny vedle jak ta jedle. Já jsem normálně jak plochá dráha,ale po porodu jsem byla jak z P časopisu styděla jsem se a bylo mi nepříjemné dítě kojit.Mléka jsem měla jak pro 10 dětí tak jsem odstávala a malý měl kolik chtěl.Budil se jen 2x za noc a ve 4 měsících spal krásně celou noc. Je doteď závislák na dudlíku,ale nevím jestli to má co dělat s kojením. Prostě já a kojení nejde dohromady.
Andrej já sice dělám VŠ,ale zapojuje se celá rodina moje seminární práce jsou společenské události. Jsem dutá jak bambus. Střední je daleko náročnější já bych těd maturitu nedala. Ta státní je prý mazec.(říkaly spolužačky),ale snad to obě zmáknem. Jinak já na sebe prozradím, že jsem žila 10 let v USA a nevím co ted mám dělat zrovna dnes jsem napsala kolegovi jak chci zpět,ale jsem těhotná. Bojím se otevřít Facebook co odepsal. No co se dá dělat. Chtěla jsem děti a bydlení v ČR tak to mám,ale jsem bez manžela a je to strašně divný. Bojím se tu rodit zvlášt po dnešní prohlídce. doktorka o císaři nechtěla ani slyšet. Vím, že v USA bych ho měla hned. No nebudu to ted řešit už jsem trapná s těma porodama. Léňo kamarádka je statečná a potom všem se dočká. Slyšela jsem strašně moc příběhů a v předešlém těhotenství četla na anjelici sk(tak nějak) a byly to silné příběhy.... Nám to ale dobře dopadne mamči |
Léňa,03,06 | 128655 |
30.3.2012 20:00:33
Pavluš přeji ať se zadaří ať se brzy těšíš ze zdravého miminka;-)
|
Pavluš | 21031 |
30.3.2012 19:00:07
Holky, všem vám přeji to nejkrásnější těhu a nej... (zdravější, nejhodnější, nejhezčí,...) miminko
Já se třeba taky ještě dočkám. A když ne, tak mi to ti 2 lumpíci doma všechno vynahradí |
Léňa,03,06 | 128655 |
30.3.2012 18:39:26
Bohu, jj je to hrozný snažím se na to nemyslet ale moc mi to nejde :-( ale nechci tu vířit špatnou náladu, spíš jsem se chtěla vypsat, protože manžel o tom nechtěl ani slyšet, ať prý se ted soustředím na sebe, je to miláček, ale já to potřebovala ze sebe prostě dostat.
Bohu však chutě přijdou já mám trochu to samé, někdy bych něco snědla a nemám na nic chuť, ale pak se to otočí a mám chutě děsný |
bohunak | 5775 |
30.3.2012 18:27:12
Holky, gratuluji, hned mate lepsi naladu, jak vidim.
Vubec neuvazujte o nejakem postizeni, jste mlade zenske, to riziko je strasne male a vy se zbytecne stresujete. Leno, co se stalo tve kamosce je hrozne, je mi to moc lito. Hlavne nad tim ted moc neuvazuj, nechej byt. Mym znamym se to taky stalo, 2 dny pred porodem. Byla jsem z toho na nervy a to jsem nebyla tenkrat tehotna. Holky, me vsechny chute prave presly. Ja jsem nejaka divna. Perhaps, to jestli kojis, nebo ne, je pouze tva osobni vec. Nesnasim, kdyz se zensky pohorsuji nad necim, do ceho jim je houby. Ano, mat. mleko je pro dite nejlepsi, ale miliony deti existuje na formule a rostou normalne. Tady v USA spis zenske davaji formulu, nez koji. Nekomu se nechce, nekdo to nema rad, nekdo nemuze....konec.Pouze jejich vec.Ma byt ta zenska nestastna? Tak radsi, at to dite je na formuli. |
Léňa,03,06 | 128655 |
30.3.2012 18:24:25
já kojit chci, pokud to bude možné,já si to užívala u první holky jsem ve druhém měsíci věku ztratila mléko a u druhé jsem kojila do 11měsíců pak jsem musela odstavit. Ale nikoho taky neodsuzuji pokud kojit nechce. Myslím Perharps že jsi udělala to nejlepší co jsi pro prcka mohla A pokud to tak cítíš nemá cenu se do toho nutit
|
Léňa,03,06 | 128655 |
30.3.2012 18:19:28
holky já bych asi neřešila co jíte špatně nebo ne, pokud na to máte chuť a nepřeháníte to s množstvím tak si myslím že třeba ty ledvinky neublíží Já u při druhém těhu jedla hermelíny a holka je zdravá
|
VIT08 | 128150 |
30.3.2012 18:10:01
Perhaps, mě to tedy absolutně nepohoršuje. Mě kojení nijak nevadilo, ale zas jsem si to nijak extra neužívala. Prostě to tak beru. Pokud to půjde, kojit určitě budu, ale nikdy nebudu tam matka, co jí dvouletý batole tahá za podprsenku, protože je ještě kojeno. S prvním jsem stejně o mléko po pár týdnech přišla. Nijak jsem se z toho ale nehroutila, ačkoliv ńa mě kamarádky koukaly soucitně. Jejich problém.
Studovat už bych tedy, holky, nechtěla. Máte můj obdiv. Stačí mi to vytížení v práci, ještě školu... a přemýšlet, zda někoho nenaštvu, nezávidím. |
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek | 67559 |
30.3.2012 18:05:02
ja bych teda neodsoudila..vesmes je kazdyho vec jak vychovava a jak se stara o svoej ditko..
No ty uz studujes aspon VS...ale ja SS...zadna hitparada...prohyrila jsem mladi no... |
perhaps... | 128172 |
30.3.2012 18:00:08
No hodne maminek mě odsoudilo. Například v čekárně po 6nedělí do mě jedna hodně šila a dětská MUDr taky.Mě prostě kojení nesedí. Andrej nejsem sama studentka superrrrrrrrrrrr
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.