| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 377  [Dalších 357 >>]
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
29.1.2013 21:50:40
Tak to nezávidím. Přesně vím, o čem píšeš. Mě chytnul první žlučníkový záchvat necelé 3 týdny po porodu Gabky a fakt horší bolest jsem ještě nezažila. Manžel mi volal záchranku, protože jsme nevěděli co to je a vypadalo to na infarkt. pak ještě několikrát, než mi náhodou jedna moje skvělá nefroložka zjistila, že je to žlučník. Chtěla jsem kojit, tak jsem držela dietu do 7. měsíce Gabči a pak šla na operaci. Takže ho mám venku a klid. Jako hlídám se pořád, obecně jsem odtučnila stravu, ale jinak jím úplně všechno.
Přeji, ať to zvládneš~x~
ILMA 35448
29.1.2013 21:29:35
Péťo, máš ode mne mailíka. No a já tedy klidně souhlasím s přesunem, jak jsem včera písla.

Gabko, spála? No fíha!! Tak ať se to u vás nerozšíří a zvládnete to!!

U nás jsou jarniny až za měsíc, tak snad pomine i chřipková epidemie a my se někam vypravíme... i když všechno je ve hvězdách také díky mě. Mám nejméně dvakrát do týdne žlučníkové záchvaty, a to samo držím šetřící dietu, ale jak jsem víc a víc těhu, tak to prostě společně nedělá dobrotu, tak kdoví co bude... Já už mám špatný žlučník pár let, ale zatím se to dalo, přes léto jsem měla i úplný klid a až teď zase mě trápí...
ILMA 35448
29.1.2013 21:26:36
Péťo, máš ode mne mailíka. No a já tedy klidně souhlasím s přesunem, jak jsem včera písla.

Gabko, spála? No fíha!! Tak ať se to u vás nerozšíří a zvládnete to!!

U nás jsou jarniny až za měsíc, tak snad pomine i chřipková epidemie a my se někam vypravíme... i když všechno je ve hvězdách také díky mě. Mám nejméně dvakrát do týdne žlučníkové záchvaty, a to samo držím šetřící dietu, ale jak jsem víc a víc těhu, tak to prostě společně nedělá dobrotu, tak kdoví co bude... Já už mám špatný žlučník pár let, ale zatím se to dalo, přes léto jsem měla i úplný klid a až teď zase mě trápí...
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
29.1.2013 20:53:45
Ilmo, taky chápu. Tak třeba se dohodnem na to přejití a Péťa je šikovná, ona nám to založí~;)
Jsem ráda, že jsi v pořádku.

Jinak holky, dneska jsem byla s gabčou u doktorky, osypala se mi po celém těle a verdikt zněl SPÁLA. Tak jsem z toho špatná. Má antibiotika, čekám, kdy to schytá Natálka. Už jsem ji odhlásila ze školky a nahlásila, že máme doma spálu. Čeká nás více než týden zavřené doma a to tady začínají jarní prázdniny a já jsem měla s rodinou tolik plánů~d~
No, co se dá dělat, snad bude brzy v pořádku.
Peťa+Dan+// 114828
29.1.2013 10:33:15
ILmo my snad známe tu stejnou švihlou babu ~t~ Jinak jsem ráda,že u vás vše v pořádku ~R^ A můj mail je ppahoj@googlemail.com

Fajne holky takže otázká zní jasně, kdo ještě souhlasí s přechodem na uzavřenou diskusi na dámě ????? Nebojete založím (zas premiéra) ~:-D ,ale neva. Mě taky štvou ty šmíráci a rejpalové ~a~ Sabi vím,že možná z tohoto důvodu jsi nepřihlášená,takže kdyby jsi měla zájem můžeš se přidat.

Gabi, to jsou fakt vtipný náhody ~;)

Zas kouknu,pač ten můj malej mazlík,zase někam chci a já musím prej nutně s ním ~:-D
ILMA 35448
28.1.2013 21:27:07
hlásím, že žijeme, rosteme a jsme v pořádku :-)
Už jsem si říkala, že musím napsat... dočítám vás tak nějak pravidelně, ale z důvodu který napíšu jen slušně a krátce jsem raději nic nepsala... čímž vlastně potvrdím, že na maximum souhlasím s uzavřenou diskuzí! Nikoho to nepropírám, nepíšu o ničem špatném, nicméně jsou lidé, kteří snad "špízují" tyto diskuze a "čmuchají"... a pak vás kontaktují třeba přes fb a dělají "chytré" ~:( před vašimi opravdovými přáteli... jak jste tu některá psala, že jste měli problém s nějakou maminkou na diskuzi, tak mám podobnou zkušenost, díky jedné, která vystupovala pod několikero přezdívkami tady i jinde, jsme se také zavřeli... no víc veřejně to nechci rozebírat, ona se v tom dotyčná kdyžtak stejně pozná a schytám si to jinde.
No až bude prostor, můžu napsat víc...
Z výše uvedených důvodů, vám ani veřejně nemůžu napsat, jestli mimi bude holčička nebo kluk, neb si to krom nás necháváme před přáteli pro sebe. Tak já až najdu ten mailík, kam to písnout "tajně", aby se to dalo vložit do tabulky do alba, tak samozřejmě prozradím, včetně přesného termínu porodu.
Jinak jsem začala 24.tt, minulý týden jsme byli na utz na genetice, tak jsem vzala i muže a syna s sebou, tak poprvé viděli i oni mimi :-) No a mimčo mělo minulý týden 27cm a 450g, teď už je určo zase větší a těžší ~R^
No a já mám zatím o cca 4,5 kg navíc a minulý týden jsem už uznala, že ten můj pupík už je opravdu viditelný a "novinu" jsme pustili do světa ~:-D no pro některé to bylo opravdu velké překvápko ~:-D a dneska už jsem to přiznala i v práci, no však za dva měsíce pomalu budu balit a půjdu na mateřskou ~j~ Tak i v práci koukali ~t~
A co se nám nestalo dneska... jsme byli s přítelem na matrice a bohužel odešli s nepořízenou ~Rv už nestačí jen TP, OP a RL k zapsání otce, jako před sedmi lety, neb přítel není Čech, tak si úředníci vymysleli další papír navrch, který lze získat jen v rodné zemi, tak musíme požádat jeho rodiče, aby to tam zkusili vyřídit a poslat, nebo si udělá výlet... ještěže to vyřizujeme včas, nebo by mě trefilo...
Juj a chtěla jsem reagovat ještě na spoustu věcí, co jsem tu četla, ale teď mi tu ještě byl něco povyprávět syn a měl uplavaly myšlenky... tak jindy :-)

Všechny moc zdravím a miminkách řeknětě, ať nezlobí a drží se!! ~;((
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
28.1.2013 14:21:02
Jé tak to je pěkné~:-D To jsme se minuly o měsíc. Tak teď nám to vyšlo~b~

No, já u prvního manžela nepostrádala vůbec. Poslední 3 hodiny se mnou byla PA a hodně mi pomohla, takže jsem vůbec nepociťovala, že ho tam nemám. No a u druhého jsem ho postrádala jenom v ten moment, kdy jsem se nemohla zvednou z kleku, abych si přivolala sestru a musela jsem volat. Sestry nepřišly zrovna nadšené, že jim tam nějaká mamina huláká, ale změnily, když zjistily, že je branka zašlá a já otevřená. To jsem byla ráda, že jsem nerodila na zemi, byl to fakt fofr, ani ony nečekaly, že se otevřu tak rychle~:-D Ale vcelku mi tam opět zase vůbec nechyběl a je fakt, že teď bude muset být s holkama.
Peťa+Dan+// 114828
28.1.2013 14:11:23
Tak jsem to tam už dala upravené,tak koukněte. JInak pro zvětšení velikosti je dole pod fotkou (zvětšit), jde to pak líp přečíst. No a kdyby jste některý údaje nechtěli psát sem,tak klidně mě pisněte mail. Tady to nikdo neuvidí a v deníčku jen my :-)
Peťa+Dan+// 114828
28.1.2013 13:59:16
NO semnou bude u porodu možná manžel,uvidíme jak to zvládnem s Danem a jeho přesunem k našim. Já teda minule manžu vůbec nevnímala,jen v ten moment,kdy se mu udělalo zle a sestry nevěděli,co dřív,jesli mě a dítě nebo jeho, to byla komedie ~:-D Ale asi to uděla fakt ten blbý porod.

JInak vtipný s tou dámou,my jsme tam na červencové 2011, téměř jsme se potkali už před lety ~:-D No jinak já jsem klidně pro přesun ~R^


gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
28.1.2013 13:41:11
Jj, Péťo. S holkama z června (Gabka měla být až v červnu)2011 jsme na Dámě a je to fajn, že je to uzavřené. Tak o tom můžeme uvažovat.
Jinak termín porodu mám 10.5.

Jj, dobrovolně bych k porodu nešla, momentálně nejraději ani k tomu svému~t~ a to musím říct, že jsem oba porody měla v pohodě a druhý byl dokonce velmi rychlý, i když o dost bolestivější, ale bylo to podle mě na úkor té rychlosti. Vždycky je něco za něco.
Pořád uvažuju, jestli někoho poprosit, aby se mnou k porodu šel, nebo být zase sama. Nabízí se mamka nebo kamarádka, ale fakt nevím. Vzhledem k té moji krvi bych tam asi mamku nechtěla, aby neplašila, kdyby to všechno nebylo úplně bez problémů, to zase u kamarádky vím, že by jednala s chladnější hlavou. No, ještě mám čas, tak to třeba nějak rozlousknu.
A neboj, já tohle těhu taky pořád s něčím plaším. Mamka tvrdí, že to je těmi přehnanými informacemi a myslím, že částečně má pravdu. Snažím se problémy si nepřipouštět, bohužel ne vždy to jde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 377  [Dalších 357 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.