| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7068  [Dalších 7008 >>]
Sam+3 kousky 13497
12.8.2013 10:12:38
Leo, abychom tu za pár let neřešily, kterej fixační gel je lepší~:-D A manžel se nezačne ptát:" Kde je můj smíšek?"~t~ Já mám zuby odjakživa kazivý, přitom si je čistím pravidelně, je to nespravedlivý, když vidím, že třeba švagr na čistění dlabe a nemá skoro žádnou plombu, no kde je nějaká spravedlnost!~o~
Včera se nám vrátily holky z chalupy a už začaly hádky o malého. Zatím jsou to hádky o to, která ho nakrmí, pochová...jsem zvědavá, kdy přijdou hádky typu:"Vem si ho, já ho nechci"~t~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
12.8.2013 9:50:02
LEO děkuji jedu vrátit ten půjčený paní se nechtěla nechat přemluvit na prodej~t~
a už jsem si objednala tamten a uvidíme~z~
jinak chudák malej ty virozy já se obávám každého dne aby MIU byla zdravá nedokážu si to představit takto nespím a pak ještě i starost druhá
at je brzko líp~6~
leon-týna + 4 125736
12.8.2013 9:44:42
Sam, jsem v tom s tebou, mám rozpadlý aspoň 4 zuby a teď ještě ke všemu kaz, tak se zítra chystám k zubaři, když to vyjde s organizací hlídání... Já bych ani nepotřebovala celkovou narkózu, ale celkovou zubní protézu, začínám po ní fakt toužit~k~~:-D.
Dneska jsem se vůbec nevyspala, malýmu buď nesedla večeře nebo má nějakou virózu, tak nám v noci hrozně zvracel a teď je taky nevyspalej jako my a navíc mrzutej. Tak mám teď kupy pozvracenýho prádla na praní a už se těším na odpolední klid, naštěstí mám uvařeno.
Péťo z toho odkazu na šátek který teď máš nedokážu rozlišit, jak moc je teplý nebo hrubý. Zkus to a prodat se dá vždycky...
Pavlína tři+jedna 81766
12.8.2013 9:42:04
Holky látkařky posílám odkaz na výprodej plenek
http://www.detskeplenky.eu/aktuality/finalni-vyprodej-zavirame-obchod

Mery po porodu je vše uvnitř hodně prokrvené, riziko infekce je velké, proto se nesmí sexovat a ani koupat.
Sam+3 kousky 13497
11.8.2013 22:27:39
Jinak budu muset brzy navštívit zubařku. Ten moudrák se mi sice uklidnil,ale rozpadá se mi šestka nahoře- normálně mi vypadl kousek zubu..někdy před týdnem-a teď mě to,co tam zbylo, začíná dost bolet- asi bude muset ven.
Já bych nejraději celkovou narkozu, ať mi tu hubu spraví...jenže to se bohužel nestane- a budu tam chodit x-krát, než mi udělá, co je třeba~n~
Sam+3 kousky 13497
11.8.2013 22:24:22
Mery, dokud špiníš, sex by neměl být,anebo s ochranou- kvůli infekci.
Mery 85 + Fanousek + Maruska 64611
11.8.2013 20:08:50
fotecky vlozene :-)
11.8.2013 20:08:32
ju zapomela jsem dodat k romu porodu, ze jsem byla tez bez nastrihu, jak samed :-) , tak super....

jinak mame vsichni krasne mimisky ♥ ~p~

holky jsem sice druha mama, ale u prvniho jsem byla sama, tak jsem urcite sexik nemela....., jak je to v sestinedeli?To opravdu nemuze byt sexik?Nebo to je skrz riziko otehotneni?Jsem z toho totiz paf....~f~ dekuju za odpovedi :-)
11.8.2013 19:22:24
Ahoj zeny, tak sem tu po dlouhe dobe...nesel nam net a dohanela jsem spanek jeste z porodnice. jestli jsem tam naspala 2h, tak to je hodne.

Jsem tu cetla, ze prikrmujete ju?No tak to se jeste mate ja jsem v porodnici mela mlika na rozdavani a jak jsem prijela dom, tak jsem v tech vedrech nejak prestala jist a mliko mi slablo...:-(......tak jsme najeli na sunar.

Zitra jdu na KO s malym konecne ke svy doktorce, tak uvidim, kolik malicky pribral a o kolik vyrostl :-)....

Dam sem konecne fotecku at vidite Fandika :-)
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
11.8.2013 18:37:11
určitě to budou potničky
malej měl i na tělíčku ale měl jich dost skoro slité v celku a je to pryč~R^
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7068  [Dalších 7008 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.