Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Sam+3 kousky | 13497 |
12.8.2013 10:12:38
Leo, abychom tu za pár let neřešily, kterej fixační gel je lepší A manžel se nezačne ptát:" Kde je můj smíšek?" Já mám zuby odjakživa kazivý, přitom si je čistím pravidelně, je to nespravedlivý, když vidím, že třeba švagr na čistění dlabe a nemá skoro žádnou plombu, no kde je nějaká spravedlnost!
Včera se nám vrátily holky z chalupy a už začaly hádky o malého. Zatím jsou to hádky o to, která ho nakrmí, pochová...jsem zvědavá, kdy přijdou hádky typu:"Vem si ho, já ho nechci" |
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
12.8.2013 9:50:02
LEO děkuji jedu vrátit ten půjčený paní se nechtěla nechat přemluvit na prodej
a už jsem si objednala tamten a uvidíme jinak chudák malej ty virozy já se obávám každého dne aby MIU byla zdravá nedokážu si to představit takto nespím a pak ještě i starost druhá at je brzko líp |
leon-týna + 4 | 125736 |
12.8.2013 9:44:42
Sam, jsem v tom s tebou, mám rozpadlý aspoň 4 zuby a teď ještě ke všemu kaz, tak se zítra chystám k zubaři, když to vyjde s organizací hlídání... Já bych ani nepotřebovala celkovou narkózu, ale celkovou zubní protézu, začínám po ní fakt toužit.
Dneska jsem se vůbec nevyspala, malýmu buď nesedla večeře nebo má nějakou virózu, tak nám v noci hrozně zvracel a teď je taky nevyspalej jako my a navíc mrzutej. Tak mám teď kupy pozvracenýho prádla na praní a už se těším na odpolední klid, naštěstí mám uvařeno. Péťo z toho odkazu na šátek který teď máš nedokážu rozlišit, jak moc je teplý nebo hrubý. Zkus to a prodat se dá vždycky... |
Pavlína tři+jedna | 81766 |
12.8.2013 9:42:04
Holky látkařky posílám odkaz na výprodej plenek
http://www.detskeplenky.eu/aktuality/finalni-vyprodej-zavirame-obchod Mery po porodu je vše uvnitř hodně prokrvené, riziko infekce je velké, proto se nesmí sexovat a ani koupat. |
Sam+3 kousky | 13497 |
11.8.2013 22:27:39
Jinak budu muset brzy navštívit zubařku. Ten moudrák se mi sice uklidnil,ale rozpadá se mi šestka nahoře- normálně mi vypadl kousek zubu..někdy před týdnem-a teď mě to,co tam zbylo, začíná dost bolet- asi bude muset ven.
Já bych nejraději celkovou narkozu, ať mi tu hubu spraví...jenže to se bohužel nestane- a budu tam chodit x-krát, než mi udělá, co je třeba |
Sam+3 kousky | 13497 |
11.8.2013 22:24:22
Mery, dokud špiníš, sex by neměl být,anebo s ochranou- kvůli infekci.
|
Mery 85 + Fanousek + Maruska | 64611 |
11.8.2013 20:08:50
fotecky vlozene
|
11.8.2013 20:08:32
ju zapomela jsem dodat k romu porodu, ze jsem byla tez bez nastrihu, jak samed , tak super....
jinak mame vsichni krasne mimisky ♥ holky jsem sice druha mama, ale u prvniho jsem byla sama, tak jsem urcite sexik nemela....., jak je to v sestinedeli?To opravdu nemuze byt sexik?Nebo to je skrz riziko otehotneni?Jsem z toho totiz paf.... dekuju za odpovedi |
11.8.2013 19:22:24
Ahoj zeny, tak sem tu po dlouhe dobe...nesel nam net a dohanela jsem spanek jeste z porodnice. jestli jsem tam naspala 2h, tak to je hodne.
Jsem tu cetla, ze prikrmujete ju?No tak to se jeste mate ja jsem v porodnici mela mlika na rozdavani a jak jsem prijela dom, tak jsem v tech vedrech nejak prestala jist a mliko mi slablo...:-(......tak jsme najeli na sunar. Zitra jdu na KO s malym konecne ke svy doktorce, tak uvidim, kolik malicky pribral a o kolik vyrostl .... Dam sem konecne fotecku at vidite Fandika |
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
11.8.2013 18:37:11
určitě to budou potničky
malej měl i na tělíčku ale měl jich dost skoro slité v celku a je to pryč |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.