| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 137  [Dalších 47 >>]
Ema + 2 56937
25.7.2013 8:37:10
Díky za přivítání.
Narcisko, mám doma 2 kluky, sice jsem dočítala, ale už to nevím, co máte doma vy holky? Já mám termín 3.2., takže taky hned zkraje.

Máš pravdu, příliš rychlá a příliš obsazená diskuse by mě taky nelákala, u druhého syna jsem takovou zabalila, nechtěla jsem pořád sedět u PC.

Blahopřeji ke kontrole, naše mimčo v úterý taky neskutečně hopsalo a střídalo polohy, dr. měla problém dostat ho do polohy, kdy by šlo měřit to projasnění. Naštěstí se pak povedlo.

Claire 222 110702
25.7.2013 7:13:49
Vítej Emo ~;((, mám dojem, že jsme tu všechny se dvěma dětma doma, zdá se mi.. Já se z nudy vrátila zpátky do skupinky květňátek, kde jsem před 2mi lety rodila dcerku, tam se docela diskutuje vesele stále dál, tady to opravdu stojí a já si v těhu vždycky ráda popovídám a porovnám, kdo co a jak na tom jsme, a i tam jsou holky zase těhotné a nebo zrovna porodily další, tak pokud se to tu nerozjede, ukojím své vykecávací potřeby tam ~:-D
Já jdu příští středu na krev a sono, nevím, co to tedy bude, asi ještě ne NT screening, protože ten je asi až ve 13.tt, že? A já budu příští středu 10+4..Tak nevím ~6~ Každopádně i mně je teď už maličko lépe, jen jsem teď na 4 dny doslova zalehla s pitomou rýmou, úplně mě to odrovnalo, snad to mimís ustojí, v téhle fázi asi nic moc.. ~8~~s~
Narciska +2 137811
24.7.2013 22:52:23
vítej Emo :-) Fajn, že jsi překonala "kritické" období a jste v pořádku. Jak máš staré děti?

Já mám dnes také po kontrole, už jsem se po měsíci těšila, až prcka uvidím. Mimčo roste a na ultrazvuku tedy bylo hooodně čilé :-) Dr. mi podle UTZ posunul termín porodu už na začátek února, tak abych ještě za chvilku nezačala chodit na diskuzi k ledničkám :-D jéééé, to mě napadl pro ně název ~5~ ~:-D

Zatím to tady moc nežije, ale na druhou stranu, aspoň to stíháme číst. Když je z toho potom vyloženě drbárna s pěti sty příspěvky denně, tak to taky není ono a člověk už pak ztrácí souvislosti. To abysme u toho pc pak seděly celý den ~:-D V tomhle počasí je to lepší někde ve stínu u vody ~;)

Tak zatím zdravím a přeju všem fajn dny a náladu.

Ema + 2 56937
24.7.2013 9:38:34
Ahoj holky.
Ráda bych se přidala skupiny, taky čekáme únorčátko. Snad to tu bude trochu žít, ikdyž já sama asi největším přispívatelem nebudu, mám už doma dva prcky, co mi chvílemi dávají zabrat~2~.

Včera jsem byla na NT screeningu, kompletní výsledky ještě nemám, zatím jen měření miminka na UTZ a vše vypadalo v pořádku. Tak snad i bude. NT vyšlo 15 mm. Dřív jsem se nechtěla přidávat, mám za sebou několik neúspěchů v 1. trimestru, tak z opatrnosti ~Rv

Včerejším dnem jako proutkem skončily nevolnosti, už druhý den se cítím úplně dobře. Tak přeji všem bezproblémové těhotenství~3~
Claire 222 110702
17.7.2013 13:30:29
Ahoj holky, kde jsteee? ~b~
Včera jsem byla na kontrole, vše ok, jen druhý váček ještě není úplně vstřebaný, takže maličké riziko stále přetrvává ~6~. Bobísek se ale drží dobře a krásně roste, přesně, jak dle tabulek má ~;((
Za dva týdny krev a další sono..~s~
Co vy? Už tu někdo má po screeningu??
Claire 222 110702
12.7.2013 14:58:12
Ahojky,
já jdu 17.7.na další KO, to budu 9+3, takže pak za další zřejmě 3 týdny na ten screening?? Nevím, musím se domluvit s doktorem, jestli ho dělá sám, před 2,5 lety, když jsem tam chodila s dcerou, mi ještě dělali tripple testy, tak nevím. Určitě NT screening chci..
Držím pěstičky, ať vše dobře doipadne, výsledky jsou prý ihned na místě.~;((
gatti, 06/05,06/07,01/14 25071
11.7.2013 17:05:42
Ahoj, je to skoda.
Zítra dopol jdu na krev k Apolinari kvůli tomu testu. Snad to bude v pořádku. Co vy ostatní? Kdy jdete na testy v 11-13 tt?
Claire 222 110702
11.7.2013 7:00:45
Teda v týhle skupince je mrtvo ~7~ To je taková škoda..~a~
gatti, 06/05,06/07,01/14 25071
4.7.2013 9:14:07
Ja rodim deti malé. 1. 2830 g a 2. 3010g
Claire 222 110702
3.7.2013 15:13:01
Já koukala na netu, tak jsem přesně ve středu, ono jsou dva rozměry, celého plodu a CRL, což je od zlavy po kostrč.. Proto mi to nesedělo :-)
Jinak já mám děti takové průměrné, první Niki měl 3560g a druhá Terezka 3680 g, takže se krásně rodí a začátky dobře zvládají, protože to nejsou žádní prckové :-). Uvidíme, co budeme mít teď..
Pocit to je sice zvláštní, ale jelikož tam ještě nebyl ani zárodek, odchýzí to hned po vzniku dutinky, ta prostě je prázdná a teď mizí, tak to je takové jiné, než kdyby tam odumřel plod samozřejmě. A dvojčata si fakt tedy nedovedu představit, už o tom třetím jsem douho diskutovala, než jsem ho manželovi odsouhlasila.. On byl totiž ten tahoun :-)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 137  [Dalších 47 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.