| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
19.2.2014 10:30:51
Co je nového? Já si volala do porodnice a chodí se tam až od 37tt. Pořád to zkracují, příště se asi půjde jenom rodit, ale to už se mě týkat nebude
Už jsem tedy také vyprala a ta halda žehlení co mi vznikla to je něco. Jinak mě teď připadá, že malej se mnou v noci hezky spí![]() |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
16.2.2014 19:23:22
Děvčata brzo se uzdravte
Už tak máme těch zdravotních starostí až dost... |
| Tvett | 87308 |
|
|
16.2.2014 18:39:20
Asi tak,to snad radši kašel než tohle,dýchat nemůžu,spát nemůžu
![]() |
|
|
16.2.2014 11:35:57
Tvet já mám to samé, už 14dní rýma která se neuvolnila, nemůžu pořád dýchat! Je to děs, kapky se nemají tak dlouho používat, ale co mám dělat? Dneska v noci se mi to trochu uvolnilo, už bych opravdu ráda normálně dýchala a doklepala ten konec těhu aspoň bez takovýho zatížení.
|
|
|
15.2.2014 20:08:37
Twet: tak to máte váhu jako my. Moc gratulujeme k úspěšné kontrole!
![]() ![]() Snad Ti bude brzo lépe. ![]() |
| Tvett | 87308 |
|
|
14.2.2014 18:38:50
Tak uz ve 30 týdnu v pořádku,nožičky kontroloval 2x,nic navíc mezi nožičkama jí nenarostlo
a odhad váhy je 1300 gramů,takže snad tolik co syn mít při porodu nebude.Dneska jsem byla naposled v práci a na rozloučenou jsem chytla bacila,hlava mi třeští jak blázen a ucpaný dutiny taky príma. ![]() |
|
|
14.2.2014 11:02:50
Obvoďák může mít info, které jinde mít nemusí ani gyndař, každé vyšetření, které podstoupíte kdekoliv, tak posílají obvoďákovi a člověk může na lecos zapomenout, jako já jsem zapomněla, že jsem si před 10 roky zlomila kostrč, což může i být problém při porodu, ale doktor mi vyšetřením zjistil, že není tak vsunutá dovnitř, že by problémy dělat neměla.
|
|
|
14.2.2014 8:02:20
Rebeko to víš, že můžeš, dyť je to jedno. Kdo ví kdy kdo porodíme.
Ten náš odhad prý odpovídá 33tt. |
| Rebeka+2 | 138793 |
|
13.2.2014 19:57:39
Ahoj holky, občas k vám nakukuju z květnových (u nás není moc rozvinutá debata, škoda), říkám si, že můžu, když jsem na začátku května
![]() Zaujal mě ten obvoďák, zrovna v pondělí mě sestřička urgovala, ať si to vyřídím, a jako důvod uvedla, kdyby mi chtěli dělat císařský řez (neplánovaně přepokládám), tak ať znají můj zdravotní stav. Tak právě marně přemýšlím, co by jim tam dal obvoďák za informace, které by k tomu mohli použít? EKG mám udělané sólo a ještě půjdu, to mi dává žádanku přímo gynekolog. Krevní obraz a skupinu taky. Tak nevím, co ještě může doplnit obvoďák. Alergie jsem schopná si nahlásit sama, a kdybych měla nějakou zásadní diagnózu, asi bych to taky měla v průkazce. Já totiž nemám momentálně svého mudr., sice jsem papírově někde registrovaná, ale tam jít nechci, nemají ani moji kartu, jen jsem se tam jednou v nouzi registrovala, nikdy jsem tam na pořádné prohlídce nebyla, kartu mám u sebe. Nevím, koho si vybrat, ti, které jsem měla v plánu, neberou kvůli kapacitě. No nějak to jistě vyřeším, ozývám se jen, že mě to u vás zaujalo, tak píšu, co řekli mně ![]() Mějte se krásně! ![]() |
|
|
13.2.2014 12:15:35
1700g je v pohodě ve 32tt
![]() Mě nedělali ani EKG, ani nekontrolovali štítnou žlázu, ale dělali její kontrolu je to asi půl roku kvůli jinému problému, tak by to mohlo být ok. A vlastně EKG mi dělali na začátku těhotenství, ale také kvůli úplně jinému problému. Takže jsem to podstoupila aniž by to gyndař chtěl. ![]() |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.