Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Afrodite.s | 70802 |
Vlňáčky reference :-)11.2.2008 22:07:55
Tak dámy prosím, sem pište reference na všechny druhy vlňáčků, se kterými jste se setkaly vždycky to zapadne do diskuze a nelze zpět dohledat
Chtěla bych pro malou nějaký prďácký na léto. Aby byly pěkný, nedělaly velký zadeček, v pohodě sály atp. atp. Tak mě zajímají vaše zkušenosti |
Ufonka | 62140 |
Re: .11.2.2008 22:06:09
Inish, o jaké přízi na vlňáky tu byla řeč? dlouho jsem tu nebyla....
Holky, máte zkušenost s pletením vlňáků ze Sport 100% vlny? Podle čeho jste pletly a na jakých jehlicích? A taky tu kdysi proběhly háčkované vlňáky. Zkoušely jste je některá? Díky za odpovědi. Jinak já peru v Excelu, mám ho poprvé, už před několika měsíci jsem sem dávala odkaz na test pracích prášků, a jsem s ním spokojená. Fakt pere dobře, ale co se týká rozložitelnosti, tak není zrovna eko... Mají ho v Globusu. Plíny peru buď v nastrohaném jádrovém mýdle (ke slizu jsem se nedostala) nebo půl na půl s Excelem (jen občas). Jo a Jolanka se mi osypala na julině, má vystouplé červené flastry a leze jí to i na stehýnko. Bambusové máslo nepomáhá, weleda taky ne, zabírá jen canesten, ale nechci jí mazat dlouho. Zkoušela jsem i řepík a nic.... Co byste mi poradily? díky |
Betulina | 31090 |
Re: .11.2.2008 22:05:35
Slávko, pračku jsem tou jejich věcí čistila. Dostala jsem ji od kamarádku k tomu nákupu jako dárek. Od té doby jsem prala jen v Euroně a v ořechách.
Krom toho, nechcete někdo HHS? Mám 2 růžové a jednu modrou(denim?). A ještě tu mám 2 Lottiesky Soft vel. L. :o) |
Želvíra | 73955 |
Re: .11.2.2008 22:05:19
Slávko, já si ani moc nevybírám, v čem prát, ale kluk má atopický ekzém, tak jsem prala v Minirisku, docela to lezlo do peněz, tak zkouším.
Ta Eurona mně ale fakt smrdí - to je divný, když to má být pro citlivou pleť. Pere to všechno nic moc... Jo, dnes jsem lítala po okresním městě jako magor a hledala DM drogerii, kvůli žlučovýmu mejdlu - nakonec jsem našla! |
*S | 15300 |
Re: .11.2.2008 21:59:30
Dík za elaborát o Sonnete. No, teraz ste ma odradili od tej Eurony. Ja mám od nich zatiaľ len čistič trúby a ten je dokonalý. Kúpeľňvý mi moc nevoní, ale čistí celkom slušne. A ešte som čistila sedačku, na prvýkrát to zliezlo trochu, teraz chcem dokúpiť a dočistiť. Proste vyskúšam všeličo a uvidím. Len neviem, čo s tým praním. A vyčistili ste pred praním pračku? Oni si na tom zakladajú, že sa nesmie kombinovať a má byť čistá pračka. Inak to fakt neperie. Otázka je, či by to neplatilo o ktoromkoľvek eko práškov, o ktorých sa píše, že moc neperú.
|
Betulina | 31090 |
Re: .11.2.2008 21:51:43
Je fakt že ten prášek od Eurony vypadá divně :)) Nevoní taky nejlépe, ale když jsem si ten kyblík koupila, tak ho přecijen spotřebuji :)) Taky mám ten pro děti. ještě mám gel na tmavé prádlo a ten je taky cítit tk jinak. Ale né nepříjemně
|
Želvíra | 73955 |
Re: .11.2.2008 21:50:34
To s tou vodou vypadá fakt vědecky Mixovaná voda ? Aby se tam nepřeházela písmenka H 2 O ???!!
|
Želvíra | 73955 |
Re: .11.2.2008 21:47:53
Euronu jsem dostala o švagrový - cosi baby+sensitive, ale vůbec mně to není sympatický, divně to smrdí, úplně mě to dusí, pere to mizerně. Asi jsem jí to měla pochválit, když mně toho věnovala kyblík, ale nějak jsem se z toho vykroutila. Missiva nesmrdí a docela mám prádlo vypraný, řekla bych...
|
Betulina | 31090 |
Re: .11.2.2008 21:47:53
Ahojky,
Já zrovna nově peru v Euroně. A asi nejsem ten správný člověk pro hodnocení, ale pere mi řekla bych stejně jako Lovela. Jenže jsem líná a pokaděný věci nepřepírám a všechno jde takhle do pračky. A tak jsem zvyklá vždy přisypat trošku Ulrichovo soli. Fleky takhle nemám, ale je fakt že když tu trochu soli nedám, tak tam fleky jsou. Dneska měla Viktorka první mrkvičku, tak jsem zvědavá jak si poradí s ní :) Inish, dáš vědět kdy, kolik a kam zaplatit, že? :) |
Trouble a Maxík 8/07 | 64086 |
Re: .11.2.2008 21:43:03
Slávi-no měl by být.Tohle jsem našla:
Složení: BIO mýdlo z řepkového oleje (5 - 15 %), cukrový tenzid (5 - 15 %), deriváty kokosového oleje (5 - 15 %), rostlinný alkohol - etanol (1 - 5 %), vířená voda (do 100 %) Obsah: 2 l Země původu: Německo Zásady ekologické drogerie Sonett • Výrobky jsou 100% odbouratelné, během pár dní se ve vodě zcela rozloží na běžné přírodní složky • Sonett odmítá používat složky škodlivé pro životní prostředí a pro zdraví člověka • Suroviny jako rostlinné oleje, éterické oleje nebo alkohol pocházejí částečně z biologicko-dynamického nebo ekologického zemědělství • Voda použitá při výrobě je rytmizováná v oloidním mixéru (biodynamické principy harmonizace vody) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.