| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 39013  [Dalších 38883 >>]
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

11.2.2008 19:53:16
Maesta je jasně dokázané že teplota 60 stupňů ničí vše ....probůh na co vyvařovat košilky ... u těch plín bych ten zastaralý názor ještě pochopila ale na co košilky? To je blbost - a u těch plínek taky ... pokud by byl nějaký problém - kvasinky, průjem - tak pro tvůj dobrý pocit můžeš vyvařit krom vlňáčků prakticky cokoliv ač je na tom štítek třeba jen na 60 ... ta plína to zvládne ... ale jinak je to fakt zbytečnost.
Jinak co se toho nejmladšího tyče tek nevím co konkrétně chceš poradit ...pokud chceš používat jen obyčejné čtvercovky tak si na ně kup kvalitní svrchní kalhotky - já mám nejraději Imse vimse, ale pod hodně mokrou plenou můžou provlhnout a tak je dobré je natřít lanolinem - teda jejich švy ... nevím jakou sadu si objednala...obecně kupovat sadu něčeho není nic moc ... co se nocí týče tak nepřebaluju - používám zásadně vlněné svrchní kalhotky aby to bylo super prodyšné a jako plenky mám savé a používám jen na noc ... (u mě konkrétně Prefold čtverec s BH vložkou - celé zbalené v Imse čtverci na draka) .... co se skladování týče hážu rovnou do pračky počůrané, pokakanépřemáchnu žlučovým mýdlem a hážu zase do pračky ... no a cesty - prostě tak jako doma jen sebou nosím pytlík na použit pleny do kterého plínky dávám.
Trouble a Maxík 8/07 64086

Re: Kyselina citrónová

11.2.2008 19:49:29
jo je v permonu M.Díky Dandy-uklidnila si mě:-)

11.2.2008 19:48:11
jdu se podívat:-)

11.2.2008 19:47:12
No a není to spíš tím,že novější bambusky Totsbots jsou méně kvalitní a nevydrží?Jako měla jsem jen vel.1 barevné na sucháč,v té době jsem prala jen v Lovele,takže žádná kyselina citrónová(teda myslím) a materiál řídl a řídl-tak jsem je prodala,když ještě vypadaly slušně.nebo někomu to sežralo ještě jiné plenky než TB bambusy?
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

11.2.2008 19:46:39
A ta kyselina citr. je i v Missivě ne? a jestli to tak klid - peru v ní rok a nic mi to teda nesežralo :)

11.2.2008 19:42:16
Hmm a v čem to není?Slizovat odmítám:( V Lovele ne,že?Asi se k ní potupně vrátím~j~~j~~j~Ale ten Sonett se mi tak líbil -na poště 2 flašky

11.2.2008 19:40:37
Kurnik ale to snad ani nemůže být možné ni?A to jako působí jen na froté?nebo ne všecko?moje milované kapsovečky???????????

11.2.2008 19:39:13
Jéžíš,tak co te´d?;((
inishkea + 2 lupínci 24955

11.2.2008 19:29:32
Trouble, právě se v tom rýpe/m na BC, lozím po netu a lovím informace. Jedna kočka tvrdí, že kys. citronová rozkládá postupně bambusová vlákna, což pravil jakýsi prádlopráškový chemik. Bůh suď.

Přemýšlím, jestli už jsme si z toho fakt neudělaly pakárnu... ~j~ Babky měly bavlnu, len, konopí, praly v mejdle, bělily na slunku, moc se s ničím necrcaly a bylo. My máme všeho 3dele, internet.... kurec. Tak nevím.... ;)
inishkea + 2 lupínci 24955

Re: Prosím o radu

11.2.2008 19:24:14
Maesto.. tak to jsi hrdinka, mít dětičky jak schůdky a látkovat :) Nic není třeba vyvařovat, desinfikovat, pokud není nějaké nakažlivé onemocnění, průjmy a tak. Pro svůj dobrý pocit můžeš používat komerční desinfekční prostředek MioFresh nebo ocet. Pokud chceš dá se používat i sterilizační roztok Milton, je určený na kojenecké lahve a dudlíky. Nebo se o vhodné desinfekci poradíš ve své lékárně.

Popisek: Mio Fresh, první desinfekční prostředek, který je příznivý pro jeho uživatele, je absolutně neškodný vůči životnímu prostředí a schopný biologického rozkladu. Je antibakteriální a během praní má schopnost likvidovat chorobopolodné zárodky, plenky vyčistí, osvěží a zbaví zápachu. Zároveň také zmírňuje potřebu plenky vyvařovat či předem namáčet

HOWG ~k~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 39013  [Dalších 38883 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.