Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
paulinac /tři lumpíci/ | 64755 |
babička21.2.2008 22:00:36
Kdo se zbavuje babičky? Se zahrádkou? BERU!!!! Smlouvat nebudu! Kdy dorazí?
|
inishkea + 2 lupínci | 24955 |
Barvení vlny21.2.2008 21:58:02
POKUS
Upletla jsem vzorek ze Sportu, na jehlicích č. 3 20 ok, řad cca 8. Výsledek měřil 2,7 x 6,7cm, "ocásek" z příze měl 25cm. Vzorek jsem dala do středně kyselé vody /ocet/ a pomalu zahřála k varu, vařila asi 5 min. Odstavila a nechala vychladnout. Vymačkala jsem to do ručníku, rozměry nyní jsou 2,5x 7cm, pletenina se klasicky táhne do šířky. Ocásek má cca 24cm. Tož tak... nic nezfilcovalo, ani se dramaticky nesrazilo, trošku to akorát hryže, což by spravil lanolin. Předpokládám, že kyselá lázeň to "naježila" a ty šupinky odstávají od vlákna a hlodají. Až budu lanolinovat vlňáky, přihodím to tam. PRAVDU MÁM JÁ... |
MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
Re: Pro látkařky: *** Loveybums ****14.2.2008 21:26:54
Stav na našich tocích dnes o půl desáté večer:
Zatím mám zpracované objednávky od těchto látkařek: Amazonka Markéta Lucyška Petra Cimoril PaulinaC sarka patkova Lia skapi Dandy troublegirl janyllka Pokud jsem na někoho zapomněla, hlašte se! Inish, někde jsi psala, že budeš chtít doublery a prefoldy, jestli to ještě platí, ozvi se, které a kolik! |
Ufonka | 62140 |
Re: Rakce na 200 příspěvků12.2.2008 22:03:45
Ahoj Inish,
může otravovat s tou fili vlnou, o jakou/jaké se jedná? Sem se nalogovala na jejich stránky ale jsem jaksi mimo. díky |
inishkea + 2 lupínci | 24955 |
Rakce na 200 příspěvků12.2.2008 21:20:40
Vy drbny.. celej den lítám po City a vy tu sedíte a krafete. Zkusím odpovědět všem...
*BI sedí líp ty staré, ale možná to spíš bude tím, že ty mám na sucháče a motýlkový na patentky. *Lovíky - Š. má vel. M cca 8 kilo a sedí mu utažené na poslední patentku. Větší budou fakt obří a můžou protékat kolem nožiček, nepůjde to pořádně utáhnout. Z těch jejich stránek vezmu vlněnou vkládačku.. za ty prachy a sadu prefoldů. Materiál Sherpa se mi líbí... koukám i na jejich plínuše... * Impregnuju lanolínem z lékárny, 1.1.1. a bude to asi rukama, lanolinování je moje stará bolest. Prostě mi to nejde. Neexistuje něco ve spreji pro blbce? *Stacionator mi až mooc připomínají Swaddlebees... tak to teda nebude můj kobylek Čekám na Sugar Peas... *Bamboo Extra je moje extra oblíbená noční plína. Pokud člověk pořeší dvě věci je bezkonkurenční. Za prvé nrkupovat se sucháčem, sice se parádně utáhne, ale po x praních ztvrdne jako šutr a kroutí se. Našemu dítěti to nevadí, ale mě joo. Za druhý ten barevný povrch jakoby ožmolkuje bílým.. nevím jak to popsat, ale je to vzhledově hnusný hadr, olezený. Ale funkčně jsou super, akorát vkládačka je na knoflíky, to nepoužívám, leží na volno a knoflíčky půjdou odpárat, zbytečně zavazí. Holky si stěžovaly, že má tuhé lemy, možná má, ale na noc je mi to šumák, dítě má hnípat ne pochodovat. A ráno odlapím a přebalím velmi záhy, jinak mám nadílku v bambusu * Alergie a příkrmy jsou fakt děs, být mimin alergický na čoko tak bídně zahynu. Kaše /bezlepkový/dělám do vody a mám pokoj. Nehodlám se dojit... dám mu večeři zapít a ono už se to smíchá samo. Našla jsem na netu kozí mlíko pro mimina od 4. měsíce.. cenu jsem nerozdýchala... Jdem zítra k mašemu mudrovi, tam mu sdělím na co vše mám podeření a písnu sem jak jsme si odborně pokecali. Názory má teda občas jak za krále Klacka, ale já se s ním hádám i latinsky, tak mě nechá. Začínala jsem s kaší Sinlac- pak Rýžová- Rýžová s kuku- Jáhlová- Ovesná a ta neprošla, takže jedem náš oblíbený kolotoč zase podruhé dokola. Postýlku mám taky na to, aby bylo kam házet krámy... A abych to tu pěkně vytapetovala tak přidám aktuální mezistav objednávky Vlna FILI 301 30 ks 304 26 ks 402 16ks 302 8ks 401 2 ks 239 7ks 230 2ks bambulkovač, mlýnek na dutinky, guma do trenek, jehlice..... velkoobchod jako že nakupujem ve velkým ne? Jinak na melírovanejch vlňákách jsou pěkný náplety jednobarevný.. tak když se nekoupí celý pakl, skočím do Kotvy pro jednotlivá klubíčka. Zase kvůli jednomu, dvoum nebudu kupovat celý balík. Uzávěrku a účet udělám v pá, objednávku pošlu asi vvtýdnu ať to máme do konce měsíce doma a můžem do jara štrikovat. Všude jen já já já jenom já. Tolik má dnešní tapeta... |
Blaňulák, 12/03, 07/05, 06/08 | 13902 |
Re: Vlňáčky reference :-)12.2.2008 15:01:54
ja tedy zatim zadne zkusenosti nemam, mimi teprve cekam... Ale dam vam sem domovyrobu:) Oboji merino:
Alciny vlnacky na mimi: Cyklistaky na starsi (davam na noc, zatim se nepocurala, ale co kdyby nahodou... plenku uz nenosi, tak uvidim, co to udela): PS: jak se delaji ty plstene??? |
Bargottka,Šimi07,Madlenka09 | 75715 |
Re: Vlňáčky reference :-)12.2.2008 10:45:39
Já si vpomněla na Vaši hromadnou objednávku vlny a nedalo mi to Inish si udělá manufakturu a bude
|
*S | 15300 |
Re: Vlňáčky reference :-)12.2.2008 10:27:42
BArgot, to sú tie Inishkeine provokačné.
|
Bargottka,Šimi07,Madlenka09 | 75715 |
Re: Vlňáčky reference :-)12.2.2008 10:14:04
Ahoj vespolek, na BC se objevil tenhle odkaz, nebudou ti naši prcci fešáci, až začnem plést http://www.babylonglegs.blogspot.com/
|
Hanelik, Oliver a Elinor | 61217 |
Re: Vlňáčky reference :-)12.2.2008 10:06:48
Klári ty jsem nepletla já jen jsem přidala dřevěné korálky
tak vidím, že už jsou u vás, moc malé sluší |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.