| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 39013  [Dalších 38963 >>]
Liaa 29716

Re: Pro látkařky: *** Loveybums ****

12.2.2008 9:27:50
Afrodite, mám na Leu (cca 6 kg) M a jsou v pohodě i na noční plenku. Ony jsou hodně pružné a časem, jak trochu povolují, tak se vytahují. Je to až legrační, ale ony se prostě používáním zvětšují. Pro Šimona (12 kg) mám L a taky v pohodě.
*S 15300

Re: Eurona

12.2.2008 9:04:58
Bumbi, Lauru Arulku poznám dokonca osobne, Leontinka je ako Ráchelka. A mne zrovna dnes dorazil katalóg a registračné papiere od Baruschky. Ale dík. :-)
Želvíra 73955

Re: Vlňáčky reference :-)

12.2.2008 8:43:16
Klárko,
teeeda, ty hvězdičky Berušce moc sluší R^~s~ my si na ty elka ještě počkáme, ale jsou fakt krásný! Ty emka už nemá cenu pořizovat asi.
A ty vlňáčky jí jsou taky krásně!!~s~
Klár@ 18353

12.2.2008 8:40:19
Henri, vypadají skvěle, já jsem si myslela na tu pastelovou holčičí řadu, ale dám na Marti a třeba časem dokoupím ty BI, malá zatím moc nečůrá a spíš jedem v kalhotkových plenkách a kapsovkách, tohle mi přijde spíš na parádu a kdybych měla časem takovéhle ambice:-)asi vezmu TB .Ten matroš sherpa asi nemá s bambusem nic společnýho??
Řekla bych, že už mám jasno, Marti, můžu teda k Tobě na mail??
Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 4747

12.2.2008 8:33:51
Klárko, mě se taky strašně líbí ty Loveybums vv, nepíšou, kolik to má vrstev, myslím, že to bude opravdu objemnější, ale jsou hezké. Kdybych se mohla s někým domluvit, já bych chtěla jen tuto sadu

ale ráda z ní oželím tu modrou (nebo tyrkysovou, nebo jaká to je) a vyměnila bych jí za třeba tu žlutou (u nás vede právě žlutá a zelená ~k~).
Vilíková 17005

12.2.2008 8:32:20
Jo k referencím - ještě mám 2x BI - jednou motýla na zadečku - ty používáme na noc, jsou objemnější, neobemknou zadeček ale nezklamou :-) ve dne je nedávám jsou moc velké. A pak mám BI na sucháč, ty nosíme na den a na noc na střídačku, jsou oplstnělé, ale také dobré držáky, líp se utahnou kolem tělíčka tím sucháčem, takže působí drobet menším dojmem.
Vilíková 17005

12.2.2008 8:29:11
Ahoj, chci napsat k těm longies a shorties - dala jsem oběma několik mohutných impregnací lanolinem (domácí podle vašeho doporučení 1:1:1 ) a neprotekly mi ani jednou (ani v šátku). Zpočátku jsem měla špatnou zkušenost když jsem na ně dala body, ale teď na horách jsem je dávala a nic neproteklo. Samozřejmě pod nima měl víc savou plenu. Ovšem ty týdenní hory mě teprve čekají a zatím ještě stále nevííím...:-)
Peřinka+Štěpula 2/05+Emma9/07 61177

12.2.2008 8:24:21
holky a co objednáváte z toho loveybums?jak je to cenově?
MarkétaP + 4 dcerky 13148

12.2.2008 8:20:10
Inish, a čím impregnuješ? Zkusila jsi to někdy přímo lanolínem - to je totiž strašný rozdíl, sjedeš 1-2 shorties a drží jak šlak :)
MarkétaP + 4 dcerky 13148

12.2.2008 8:19:12
Osobně si myslím, že BI Prefold bude lepší - štíhlejší a savější.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 39013  [Dalších 38963 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.