| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 39013  [Dalších 38943 >>]
Afrodite.s 70802

Re: Vlňáčky reference :-)

12.2.2008 7:22:40
Inish

BI máš starý i nový typ, který je "lepší"? :-) prostě jak ti to přijde? který máš radši? Který lépe sedí na dupě? ~j~
Afrodite.s 70802

12.2.2008 6:59:06
Inish

a co ty IV wool obarvit? Šlo by to? Co myslíš:-) vždyt tu barvíte kde co, ne? ~k~
Afrodite.s 70802

Re: Pro látkařky: *** Loveybums ****

12.2.2008 6:45:32
Henri,

jestli jsem to pochopila správně, tak ty jsi ty Jersey měla a dala jsi je pryč? Provlhávali? Kvůli tomu, že jsou moc úzké? hm? Mě se taky líbí ty interlock, jen nevím jak moc zase budou objemné :-) líbí se mi moc ty s tím žlutorůžovým olemováním.

a holky, které lovíky už máte jakpak teda velikostně? Malá už teď má 6kg (2měs.) :-)tak které bych radši měla vzít? Mka? Lka? Jsou hodně pružné? Vydrží to Mko i trošku déle? Ale asi zase nevydrží noční objemnější plenku, co? ~j~
inishkea + 2 lupínci 24955

12.2.2008 6:27:37
Tak já mám slušnou sbírku vlňáků, takže to vezmu po druhách :-D

*BI, starý i nový typ... mám dokonce ty s motýlkem na dupě. Jsou takový bachratý, vysoký, široký, uvnitř dvojitý. Já je dávám ráda, preferuju pořádný :) Občas mi provlhají v šátku.
Longies- nejsem schopná naimpregnovat. Ty neprovlhají, rovnou tečou, dala jsem je do nosítka na záda, musí vám bejt jasný jak to dopadlo. Naštěstí doma. Používám je jako vlněné kamašky do nosítka a šátku. Jsou jemné, krásný střih a dost žmolkují.
*IV Wool, mám jedny Paulininý, půjčený. Jsou super, moc je nepoužívám, abych je nezaprala. Mám je v tašce jako náhradní. Kdyby je dělaly barevný je to No1. Super vychytávka je patentka + sucháč, perfektně se zapínají.
*Loveybums Jersey, perfektní střih, dají se pěkně "obalit" kolem jakékoliv plenky, štíhlé, jemné. A děsně provlhají. Koupím/upletu do nich ještě vložku.
* Natahovací Disana, Popoliny můj favorit. Perfektně sedí, nikde nic netlačí, jsou takové objemnější, ale to já ráda. Líbí se mi víc střih Disan, mají o chlup delší nohavičku. Jako všechny pletené trochu provlhají v šátku.
* Domovýroba, zatím nejlepší držáky ačkoliv pletené. Záhada. Mám jedny zfilcovaný, ty dávám do šátku, drží jak helvétská víra. Druhé dávám na noc. Plánuju na léto několikery barevný ....
*Swaddlebees jemné dvojité navrch BAREVNÉ, uvnitř přírodní, opět jersey. Už jsem je poslala dál, neseděl mi střih a zapínání. Jsou nižší, kolem nožiček nemají gumky ani vnitřní "límec" a to zapínání je opačně.

Plánuju vyzkoušet ještě Sugar Peas.

Já, megaloman. ~k~
Bumbi&05,08,10 42508

Re: Eurona

12.2.2008 3:17:42
Slávko nebo i ostatní, kdo byste něco chtěl - vím, že Euronu prodává Laura, co sem taky chodí (nick si nevzpomínám), ale má staršího Kryšpína a malou Lenotýnku a jsou pražští. Mohu ji jen doporučit ;)
mail na ni je l.kuh@tiscali.cz

Bumbi&05,08,10 42508

12.2.2008 2:28:41
Markéti,
jestli budeš mít Stacinatory, tak ty jsou naprosto BOMBA! Moje favoritní vlňáčky :-) Mohu jen a jen doporučit :-D:-D:-D:-D
paulinac /tři lumpíci/ 64755

11.2.2008 23:19:39
Bambo, IV vlňáky mají ještě jednu výhodu - jak mají sucháč hodně široký, ještě se mi nestalo,aby se nějak otočil a malého poškrábal nebo jinak podráždil. Dospěla jsem k tomu, že v každé velikosti mám 2x vlňáky IV a 1x PUL kalhotky /to když impregnuju, tak abych měla co dávat, jinak je nepoužívám .-)/.
paulinac /tři lumpíci/ 64755

Re: .

11.2.2008 23:16:04
Bambo, IV vlňáky mají ještě jednu výhodu - jak mají sucháč hodně široký, ještě se mi nestalo,aby se nějak otočil a malého poškrábal nebo jinak podráždil. Dospěla jsem k tomu, že v každé velikosti mám 2x vlňáky IV a 1x PUL kalhotky /to když impregnuju, tak abych měla co dávat, jinak je nepoužívám .-)/.
A ohledně velikostí - opět záleží, co bude pod svrchními kalhotkami - já mám na den 2x IV vlňáky L /máme cca 10 kg/,pod to obvykle nějaká bambuska nebo flanelka - a je to v pohodě; na noc dávám vycpanou popolinku biofroté a přes to musím dát IV vlňáky XL.
MarkétaP + 4 dcerky 13148

11.2.2008 23:07:17
Bambo, jo, platí, do pátku, na můj mail, pak se to pošle.
Bamba+2 raubiri 15257

11.2.2008 23:00:59
a jeste kdyz uz prudim....
.... pul gate na patentky.... haipadaipa, bummis na patentky,...??? Ktere? Na suchac zkousim BL fixky...... trochu se suchace bojim, Prokop ma citlivou kuzi... hned rudy fleky, alespon ze suchacu u jednorazovek a ruznych jinych podnetu.... tak mi je nejak ta patentka sympatictejsi. A jeste... u velikosti jsou dulezita jen kila, nebo i vek... jako vyska? Blbej priklad na jedorazovkach tady ~j~ ... kilama nam sedej (je hubenour) ale jsou uz na vejsku kratky a protejkaj..... ~k~ ma v 5mes 5,6 kg.
UFUF je to veda.....
.... taky koukam na ty loviky co se objednavaj.... to jeste plati ta nabidka? Sice jeste nevim jak me latkovani chytne, teoreticky zatim jo ~k~ , ale at neprosvihnu nejakou sanci ;)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 39013  [Dalších 38943 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.