| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 39013  [Dalších 38933 >>]
MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: Vlňáčky reference :-)

11.2.2008 22:52:47
Přidávám se k chvále IV, jsou také moje nej, na noc i na den, už nedávám prakticky žádné jiné. Štíhlé, držáky, rychle suché, co si víc přát :) Na léto jsem měla shorties, nejlepší jsou v kombinaci s HHS, to drží jak šlak, s froté trochu protékají. Je třeba je víc impregnovat. Ale na léto jen tak s tričkem byly nepřekonatelné. Teď chci vyzkoušet pružné (Loveybums a když se mi zadaří, budu mít od kamarádky Stacinator), ale spíš pro to legraci a radost z nového :) Nebyla jsem moc spokojená s BI, dělaly obrovský zadek, na starém typu nedržely sucháče a dnes mi psala kamarádka, že se jí na novějším zase vytrhly patentky.
paulinac /tři lumpíci/ 64755

11.2.2008 22:50:41
Samozřejmě, vždycky záleží i na tom, co je pod vlňáčkama:-) Když tam narvu vycpanou Popolinku /moje oblíbené na noc/, tak z něj bude Ferda Mravenec, jako když vyšije:-)))
Afrodite.s 70802

11.2.2008 22:48:40
Líbí se mi BI wool s motýlkem, ale ty dělají asi velkou dupku, co? ;((~k~
Afrodite.s 70802

11.2.2008 22:46:10
Paulina

IV? štíhlý zadeček? to zní dobře :-) škoda, že je taky nemají v nějakých barvičkách :-) jak už tady někdo psal - na noc mám natahovací, ty jsou skvělý. Nikde nic netlačí, jsou to držáky a prostě pohoda. Doma mi velkej zadeček nevadí :-) ale na den a léto chci nějaký frajerský :-) je mi jasný, že každá můžete mít jinou zkušenost :-) beru to čistě orientačně :-D ~g~
Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 59775

Re: .

11.2.2008 22:44:02
ja mam vlnacky ze Sportu dvojmo a mezi nozkama kousek trojmo a drzi celou noc uplne bozsky stejne jako Disany ~j~~s~mam taky podle toho Alcina strihu tak nejak od oka :-)a super
Bamba+2 raubiri 15257

11.2.2008 22:40:56
Afrodite.... DIKY ctes my myslenky. Konecne jsem se rozhoupala ze teda latku zkusim :-). Jsem fakt vahavej strelec.... Do 14ti dnu dorazi plenky tak ted musim schrastit zbytek. A z vlnacku my jde hlava kolem. Vlna co objednavate se mi moc libi, ale plest fakt neumim (ty co vkladate od babicek jsou paradni) a ostatni na stridacku hanite a chvalite, no nemuzu si vybrat :-).
Ty rucne pleteny jsou vetsi drzaky nez treba shorties? Cim to?
Na noc tak obecne se zdaji nejoblibenejsi natahovaci disany, ale z dennich jsem zmatena jak lesni vcela. Budu vdecna za kazdy postreh.
Pul na leto jsou blbost? Nebo je pouzivate taky?
Ufonka 62140

11.2.2008 22:38:35
Holky, jdu spát, dočtu si vás zítra.
Dobrou!
Ufonka 62140

11.2.2008 22:36:55
Lagi,
já pletla na jehlicích č.3. do šířky byly v poho (ale samá díra :-)). Teď mám rozpletené na čtyřkách, ale zdají se mi ještě díratější, tak to asi párnu a koupím ještě větší jehlice a zkusím je dvojitě. Výhoda je, že se za pár korun dá experimentovat, že :-))?
MarkétaP + 4 dcerky 13148

11.2.2008 22:35:11
Lagi, myslím, že by to s tím nehnulo, navíc nahoře to sákne málokdy.
paulinac /tři lumpíci/ 64755

11.2.2008 22:34:57
Tak tohle bude určitě hoodně subjektivní téma:-)
Měla jsem natahovací od Popolinek - neprotejkaly, to bylo prima; ale já mám radši štíhlejší zadečky, navíc tyhle natahovací moc v lásce nemám a taky žmolkovatěly - prostě po pár nošeních vypadaly hrozně jetě, dlouho schly...
Mým favoritem a velkou srdeční záležitostí jsou IV vlňáky - skvěle drží, ještě se mi nestalo, že by protekly, stihnou uschnout během jednoho dne, štíhlý zadeček....prostě je miluju. Jediné, co mi vadí, že se mi nepovedlo odstranit nkteré skvrny, ale to bude spíš mojí nešikovností:-) Jo, a malý /no, malý, rok a půl:-)/ už přišel na to, jak je rozepnout:-))))
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 39013  [Dalších 38933 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.