| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Dlouhodobé snažilky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 2318  [Dalších 2218 >>]
Kisi + 2 děti 14696

Re: Ahoj všem

3.3.2008 21:44:23
Ahooooooooj, jenom v rychlosti, co jsem si zapamatovala.
Dianko, to porovnání tvých dvojčat je supr. To by člověk nevěřil, že dvojčata se takhle budou lišit :-)
Potěšující pro mě je to, že by snad Liduška mohla být rychlejší než Jiřík třeba v čůrání :-D :-D To je docela pro nás alfa omega. Když se vám počlrává kluk ještě ve 3 je to na pováženou :-(

Denyno, prosím tě, ty a že by si byla někdy i tlustá ?? VždyŤ ty určitě bude vypadat jako ve 20tt, když budeš v termínu :-D

A chválím všechny fotky, moc pěkně se na ty vaše dětičky kouká :-)

A co ta Kláří ??? Psala na svých stránkách, že měla 1.3 termín, ale slídím a nikde ji nemůžu "vyčmuchat" :-D
Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 21447

3.3.2008 21:23:57
Jorgosku, super, díky moc :-)
Doufám, že vám vybyde čas i na cestu na Kladno... ;)
Jorgos 17782

3.3.2008 21:08:01
Diano ahoj, jasně, fotky najdu a pošlu, pokusím se ještě dnes. A cestu? No možná letos jo, snad v červnu, ještě uvidíme...

3.3.2008 20:34:27
Deny, jo, tak to je pravda, u Apolináře je doc. Calda, to je kapacita přes UTZ diagnostiku...
Tak držím palce, ať je vše OK a ať tam moc dlouho nečekáš ;-)
Denyna 14851

3.3.2008 19:53:12
Jorgosi, sakra, to jsem nejak zaspala. Přitom je ještě brzo na plodovku na mozku:)))

Avi, to máš tak, mně by bejvalo jedno dítko klidně stačilo, ale manža chce dvě. Můj muž je skvělej, já z dalšího miminka žádnou újmu mít taky nebudu a věřím, že je vychovám s láskou obě. Kromě toho se moc těším na porod a na ten čerstvej uzlík:)

Dianko, nemusím k Apolináři, ale prý jsou tam nejlepší a už jsem objednaná, ani nevím jak. Tak snad tam mládí nestrávím.

3.3.2008 19:09:22
Kuk :-)

Koukám, že to tady dneska žije :-)

Karolínka je moc hezoučká :-)

Těhulkám všem držím palce!

Deny, Ty musíš jít na NT screening přímo k Apolináři? Mně ho dělali v Motole (ale v rámci hospitalizace - byla jsem tam akorát s krvácením - hematom v děloze - a při jednom kontrolím UTZ si dr. všimla, že jsem akorát 12tt, tak prohlásila, že rovnou udělá i ta měření...)
Jestli nemusíš přímo k Apolináři, tak si zkus zavolat třeba do Gennetu, tam to, podle mne, taky dělají (tam jsem byla ve 20tt na "genetickém" UTZ a potom i na 4D UTZ). V nemocnicích, kde se nejspíš nelze objednat na konkrétní hodinu, budeš určitě dost dlouho čekat.... V Motole v těhu poradně se sice objednává na určitou hodinu, ale těch nastávajících maminek na tu samou hodinu objednají haldu, vždycky tam bylo narváno ;((

Avi, opravdu se nedá srovnávat, já mám doma 2 naprosto odlišná dítka, ačkoliv jsou úplně stejně stará.... Viky začala chodit ve 13 měsících, Tádík až v 15, Viky už docela obstojně mluví ve větách, Tádík stále jen heslovitě a slovní zásoba nic moc... A kamarádky klučina, o celý rok starší než V.aT., ten mluví cca stejně jako Tádík, ačkoliv se mu rodiče dost věnují, čtou mu, vyprávějí....
I v "jemné" motorice jsou stále docela dost rozdíly, Viktorka je šikovnější, Tádík je spíš jak "hrom do police". Ale třeba u počítače je to naopak - Tádík už cca před měsícem zjistil, že kurzor na obrazovce a myš patří k sobě.... Viky dodnes kliká jen tak....
Každé dítko je jiné, i v jedné rodině jsou často dost rozdíly, ale určitě se dřív nebo později ty rozdíly smažou ;)
Neboj, i Verunka určitě všechno dožene ;)

Jorgosku, měla bych prosbičku - mohl bys mi poslat originály foteček, co jste pořídili, když jste tu byli před 2 roky? (hrůůůza, jak to utíká....) Nebudete mít zase cestu? ;)
Avi+ 15870

3.3.2008 17:15:57
Hm, to jsem nechtěla, tak krátký příspěvek, jen když jsem po smajlíku dala enter na další řádek, tak se to odkliklo samo :-©

Deny, tobě taky gratuluju k těhu, ani jsem to nevěděla:-) Ty ses pořád pohybovala na jednomatkách nebo jak se ta diskuze jmenovala....;) A nevíš , co je s Kláří? Jestli už porodila?

Jorgosi, pozdravuj Far~s~ Markétka je taky moc pěkná holčička~k~
Avi+ 15870

3.3.2008 17:12:42
Radko, moc vám to slušíR^~s~
Jorgos 17782

3.3.2008 15:41:41
Bodré podoledne :-)
Ahoj Avi, teda ta se vám povedla! Máme se fajn, však nakoukni do alba. Sice tu dokumentaci někdy flákám, ale teď tam celkem aktuální fotky jsou.
Denyno! Ty jsi nedávala pozor, tajná těhule už je dávno odtajněná!
Denyna 14851

3.3.2008 14:36:27
Ahoj holky,

dítka rostou jako z vody, tak to má být.

Já jsem teď nějaký 10-11.tt, blbě je mi pořád a nemůžu se rozhodnout, jestli už mi leze břicho, nebo se jenom vyvalil špek. Spíš ten špek, páč mám pořád pocit, že na ten celodenní břichabol pomáhá se najíst. Sice to nepomáhá, ale stejně pořád šmejdím v lednici. Naštěstí už mě přešla chuť na sladký a najela jsem na okurky. Tak snad ještě mám šanci, aby ze mě nebyl kombajn.
Mám taky žádanku na NT screening, teda jenom ze známosti, ne, že by to bylo nutný, tak nevím, jestli se mi chce. Byla jste některá u Apolináře? Prý tam bývají děsný fronty a mám to přeci jen z ruky.

Všem těhulím držím palce na všechny vyšetření a snažilkám brzké //.
Btw, Far, nemůžeš už prozradit, kdo je ta tajná těhule?
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 2318  [Dalších 2218 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.