Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Radka*+Karolínka 26/11/07 | 17937 |
Re: Ahoj všem3.3.2008 12:50:57
Jedna aktuální fotečka,jsou ám přesně tři měsíce...
|
Avi+ | 15870 |
Re: Ahoj všem3.3.2008 11:29:32
Ahojky Tak těhulky, fotečky bříška-údajných špeků apod. by nebyly?
Diazko, to mě moc mrzí, že má Honzík špatný očka.A je nějaká možnost že se to zlepší samo nebo aspoň operací? Radko,to je malá ale dost šikovňoučká K té Veru-pecce. Když ona je krapet pozadu, prostě to co jiné děti jejího věku dělaly cca před 6-8 měsíci, Veru se k tomu dopracovala až teĎ. Občas mě přepadají deprese, ale vývoj tam stále jakýsi je, tak to zatím nijak neřeším. A co Far, jakpak té se daří? Dnes jsme byli na zápise do školky, no ani nám přihlášku nedali, prý by to bylo zbytečné vyhazování peněz za doktora.Stejně by nám ji zamítli, nemá ještě 3 roky a starší adeptů je mraky, bohužel.. Takže uvidíme, jak to příští rok bude..... |
Radka*+Karolínka 26/11/07 | 17937 |
Re: Ahoj všem2.3.2008 12:06:44
Ahojky všem,
tak opět nakukuju,zase po dlouhý době.Přiznám se,že tentokrát nějak nebyla spíš nálada na net vůbec chodit,ale starosti co byly se vyřešily,takže už je nám zase lehčejc na duši.A jak se všechny máte?Co dětičky?Co nového?Honem povídejte,abych taky byla v obraze.My pořád stejné,Kačka strašně zlobí,Míra taky zlobí a Karolínka je sluníčko)).TeĎ zrovna spinká,tak jsem doma v podstatě sama.Kačka u babičky a taťka na fotbale,takže s ním stejně nemluvím:-((.Maličká nám roste jako z vody,je s ní čím dál větší sranda.Pořád si něco brblá a krásně se řehtá.Až dopíšu,hodím do alba nějaké nové fotky,abyste taky viděly,jak se měníme. |
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj všem29.2.2008 21:50:49
Diazko zrovna tak jsem zjistila já že David potřebuje brýle, začalo mu ujíždět oko.Doktorka mně už tak od 3/4 roku říkala, že je to u malých dětí celkem běžné ale pak v roce už ho poslala na oční a tam mu dali brýlky,které už nesundal.Teď teda nosí čočky,ale leze to pěkně do peněz
Oli je mně to jedno co budeme mít:) Chtěla bych ještě někdy holku,ale my si pak půjdem ještě pro mražáčky,takže ji budu mít:))))))A když ne tak budu jak královna,která má tři syny:)Nebo že by čtyři?Kdyby se náhodou ujaly dvojky?:))))) Ale kartářky mně předpovídaly, že toto dítě bude holčička,tak uvidíme:))) Já hlavně chci,aby bylo zdravé,to ale nemusím ani psát,že?:) |
Diazka+2 | 16599 |
Re: Ahoj všem29.2.2008 18:56:27
Oli,
po roce mu začalo ujíždět levé očko, tak jsem to řekla dětské, ta nás poslala na vyšetření. My jsme v rodině krátkozrací, ale až po 18ti. Manželův bratr tímhle trpěl taky, tupozraký a šilhal a hodně dioptrií, a taky jeho strýc, takže to má Honzík z jejich strany:O( To je nespravedlnost, proč to nezdětilo jiné vnouče??? Nosím brýle na dálku, po porodu se to zhošilo, tak mám 2 dioptrie Honzík je děsnej nezbeda, o pecce se nedá hovořit, pořád musí být v pohybu, něco dělat a lumpačit. |
Diazka+2 | 16599 |
Re: Ahoj všem29.2.2008 16:57:13
Ahojky,
tak my dnes byli od rána v Brně. Na osmou v nemocnici na ty očka. Změřili mu dioptrie, no a je to ještě horší. Má 7 a 4:O(( No a měřili mu to nějakým přistrojem, bylo to raz dva. Dostali jsme papír na brýle i lepící okluzory:o)) Brýlky jsme jeli vybrat hned do Bílého domu, co nám paní dr. poradila. Pak jeli do Olympie, chtěla jsem cournot po obchodech, mrknout a koupit něco HOnzíkovi. Honzíka hlídal tatínek, no, hlídal, lítal za ním po Olympii, děs, když ho chytil, tak řval. Takže s náma už nakupovat nepůjde, v kočárku být nechtěl. Tak jsme jeli na oběd do Ikea, co předváděl, děs. Plival jídlo, utíral si to do (nextovýho(svetru:O(((. Knučel, furt něco shazoval, takže nákup v Tescu jsme zavrhli a jeli domů. Takže do brna jedeme zítra znovu ale už bez něj. V autě vytuhl a spal do čtyř na balkoně v kočáre, tatínek v posteli, byl zmožen:o))))) |
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj všem29.2.2008 16:23:56
Dianko chuďátko,drž se, vydržaj, bude zase líp.
Babičky jsou asi moc daleko,že? |
Sengam | 24288 |
Re: :)29.2.2008 16:21:25
Malinko jééééé ta je krááááásnááááá:)))))Celý tatínek:)
A samo i mamka,ale taťku tam vidím víc:))) |
Sengam | 24288 |
:)29.2.2008 16:19:45
Ahooj holky, byla jsem včera na utz a kontrole, triple testy negativní,takže se mně dooost ulevilo.Dr se na utz díval opět mezi nožky,studoval,studoval, prý tam asi vidí camprlíka:)))Minule ale nic neviděl,teda jako že mu tam nic nepřekáží,tak se klaněl spíš k holčičce.Ale říkal, že sebou šíleně mele, že je mooc divoký(to byl i náš David:)) a že nechá konečné rozhodnutí o pohlaví na utz ve 20tt:)))
Další kontrola 13.3. Malinko jdu se kuknout:) |
Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 | 21447 |
Re: Ahoj všem28.2.2008 23:26:42
Ahojky
Malinko, koukla jsem do alba - dětičkám to moc sluší, krásné fotky! Malá je nádherná! U nás se opět marodí - Tadýsek odpoledne 2x dost blinkal a před chvílí jsem mu naměřila 38,8 Navíc nám taťka odjel na konferenci do Francie, vrátí se až v pondělí.... tak jsem tu na všechno sama |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.