| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Dlouhodobé snažilky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2318  [Dalších 2198 >>]
malinka 17620

Re: Ahoj všem

28.2.2008 20:51:57
Deno, tak dokumentace je snad už konečně v pořádku, ale byl to na mě výkon ;):-D A jak zvládám? Těžko, ale mám co jsem chtěla a bude ještě hůř ~k~

Dianko, fotky jak od vzorné rodinky :-) Není co dodat. Letí to letí :-D

Avi jaká pecka? Však to Verunce moc sluší a že je hodná holčička ji přímo kouká z kukadel :-)

Maťo i tobě přeji ať je u dr vše v pořádku a vše si budeš užívat tak jak máš :-)

Koukám však, že jsem jedna z mála, která je s bydlením spokojená. Nějak se doma prostě poskládat musíme :-)
Sengam 24288

28.2.2008 14:37:13
Mati žádné bříško není ještě k vidění, mám pořád ten samý špek co jsem tam měla, možná trochu větší:)Takže fotit fakt není co:)
Maťa. 21117

28.2.2008 9:38:58
No jo Dena, ale hlavne že už úspešne si hihiR^ A bříško kedy uvidím?
Sengam 24288

27.2.2008 19:27:51
No tak Mato já jsem za tu dobu co jsem na Rodince opravdu těhotná poprvé a doufám,že za dva roky sem budu taky dávat takové fotky:)

Avi,Dianko,máte krááásnéééé mrňousky:)))
Maťa. 21117

27.2.2008 17:54:26
Avi ahojky:-)))) díky:-)

Inak tie detičky fakt rostou jak z vody a to sme nedávno len tehulili poprvé čo?~k~~k~
Avi+ 15870

27.2.2008 16:45:26
Ahoj holky, taky se musím ohlásit:-)My jsme 2.narozky oslavili už skoro před měsícem, Veru je stále taková "pecka";)

Moc gratuluju Deně, Matě,Malince:-D, Olgavě k dalšímu těhotenství~k~~s~

A co ty Diazko? Kdypak do toho prásknete znova?;)

Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 21447

27.2.2008 14:53:36
Ahojky,
Malinko, to je dost, že ses taky ukázala, Ty tajnůstkářko! ~j~
My se porozhlížíme po domku, no, spíš velkém dvougeneračním domě, aby tam pak mohli jít bydlet i naši.... ale zatím teda nic moc, kvůli dětem chceme být v dosahu škol a školek a to dost limituje výběr.

Příští týden se chystáme na oslavu 2. narozenin Viktorky a Tadýska, hrůza, jak to letí.....

Těhulkám stále držím palce!

Maťa. 21117

27.2.2008 11:29:34
Ahojký holký no vidím, že pomazali..chjo tá "vynovená" rodina....

Ja klasicky lícám, do toho těhu nevolnosti a teším sa, že už prejdú, zlobí ma zápal ďasien a nemožem nič na bolesť, tak v hlave tisíc kovaříkov hlavne v noci.

Ale inak ok:-) Stále beriem Utrouš, ešte 2 týždne. No a za tie 2 týždne mám kontrolu u dr. - to budem 12 tt. Tak som zvedavá, či tá sviňucha cysta mizí (lebo predtým sa zvačšila zo 7 na 9 cm). Ale verím, že zmizí:-)

Malý je náročný, veselý, aktívny a niekedy ma poriadne aj vytočí:-)))) No jo no, chlapi:-)))) Stále by som spala, ale klasicky nemám ako pri malom - to je ten údel druhého těhu:-))))

No a v lete nás tiež čaká sťahovka - k Marťasovi do bytu (predtým niečo zrekonštruujeme), moj prenajmem potom. Teraz sme u nás všetci, Marťas chodí k sebe vlastne len zalévat kytičky~k~ Ešteže to máme cez ulicu:-))))

Tak bežím, bo malý zase piští chjo
Sengam 24288

Re: Běda jim

27.2.2008 7:55:45
Malinko nejenonm docházka je bídná,ale i Vaše fotodokumentace je příšerná,jsem Barušku ještě ani neviděla:(((Možná jako miminko:(
Chlapi se moooc těší:)
Teď se na 90% budem stěhovat do 4+1, teda ne ted,ale pokud to vše vyjde tak na začátku července.S tím teda, že jsou tam nutné kompletní rekonstrukce tak jen doufám,že to do porodu tak nějak zvládnem:)

Jak snášíš těhu??:))
Já dělám napůl, tři dny v práci, dva dny doma.Zatím mně to vyhovuje:)
I když je toho šílně moc a vůbec se mně nechce:(
malinka 17620

Re: Běda jim

26.2.2008 21:56:00
Ahoj ženský, moc se omlouvám za svoji docházku, ale už se to zase zlepší:o)

Deno, co tvý mužský? Těší se?:o)Chodíš do práce nebo děláš už více z domova?

Oli a co ty? Jsi taktéž OK?

...a více si jako obvykle nepamatuji
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2318  [Dalších 2198 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.