Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
malinka | 17620 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 20:03:30
Deno to tě do amnia nehnali ani v centru? Mně bylo řečeno, že při IVF ho dělají automaticky
|
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 20:01:51
Malinko já v tom,že bych postižené dítě nezvládla mám taky jasno.Ale tak z těch výsledků,co máš ty tak postižení taky nehrozí,ne?
Jak jsi to měla u malé? Myslím,že u nás culíčky nikdy nebudou:) |
malinka | 17620 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 19:59:40
Tak jsem zase zde, byli jsme utrácet.
Oli takže NT dle utz bylo 1,3mm. Krev vyšla takto: Down věkové riziko 1:290, naměřené 1:41000, Edwards věkové riziko 1:2900, naměřené 1:100000. Závěr: doporučuje se specializované genetické vyšetření, podrobné utz vč. echo vyšetření už v 16tt (plus AFP) a 20tt. A teď babo raď V jednom mám však jasno ač to možná vyzní sobecky. Postižené dítko bych nezvládla... Denyno díkyA nechápající nejsi, Jsi přeci na mateřské Deno velká gratulace. Culíčky holt budou v dalším kole Hlavně, že to klaplo a je vše v pořádku. A trochu závidím rozumného dr. Ahoj Esetko, rádě tě vidím. Třeba to ještě klapne. Však máš ještě půl roku čas. A byla jsi už dr.? |
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 19:52:47
Eset jen se snažte, dyť je to příjemná činnost:)))
Oli, mně dr řekl,že mně to vyšlo tak jak nejlíp mohlo.Výsledky z krve byly 1:1200 a výsledky podle věku nějak 1:400. A triple testy jsem měla 1:660. Ale některé holky píšou,že jim to třeba vyšlo 1:10000.Ale to je zase podle mě jiné měření hodnot. Každopádně mně ani po genetickém utz neřekli,že je plodovka nutná.Ale nabídli mně ji. Taky jsem dost váhala,ale odmítla. |
Eset+2M | 11735 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 19:09:58
ahoj Oli :o) ... to jo ... až se vrátím do práce, tak se pak budem snažit zas ... jen je mi blbý nastoupit a zas třeba hned odejít ... chtěla bych tam zůstat aspoň rok ... i kvůli penězům ... teď se nám hodí každá kačka :o)
|
Eset+2M | 11735 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 18:35:49
koukám dobře že jste tu samé těhulky??? to vám teda všem opožděně gratuluju :o)) nám se opět nedaří a momentálně řešim, jestli se ještě snažit nebo ne ... v září mě asi čeká nástup do práce ... no čas by ještě byl na to snaženíčko, jenže se blíží období, kdy se nám daří neúspěšná těhu ... tak jsem dost na vážkách ...
|
Eset+2M | 11735 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 18:29:52
jéééé tady je známých tváří :o)))))
ahoj holky :o))) jak se všechny máte??? |
Denyna | 14851 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 18:25:46
Deno, tak gratuluju k chlapečkovi! Budou mít vůči tobě přesilu:)
Malinko, tak jedna hodně opožděná gratulace ještě ode mně pozdě chápající:) Jinak jestli ti testy dopadly dobře, tak já bych amnio asi odmítla a nechala si nejdřív udělat ve 20.tt genetický utz a na amnio až pokud by se jim tam nezdálo něco v pořádku. Já na NT screening jdu zítra - odběry a za týdn utz. Tak snad to dobře dopadne. Jinak sama nevím, proč to vlastně podstupuju, nevím, co si s těma výsledkama počnu. nějak si nedokážu udělat názor na výchovu případně postiženého dítěte. Diazko, Kamče už taky dostala spoustu čokolády k velikonocům - všechnu jsme zabavili a nakoupili nějaké drobné hračky. Nevím, proč okolí nedokáže pochopit, že jí sladké v tomhle věku ještě nedáváme. |
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 16:33:20
Malinko, na věk kašli.
Já teď byla na velkém utz, taky mně dr řekla, že je vše v pořádku ale taky mně řekla,že budu mít v době porodu sice ještě 35,ale i tak je to hraniční.I když jsou prý všechny výsledky OK. Já to odmítla po poradě s mým gynekologem. No a jinak my čekáme CHLAPEČKA:))))))) |
malinka | 17620 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 13:45:50
Diazko koukám, že se taktéž nenudíš Proč se ti nelíbí zelené? B. má téměř vše v modrém a je mně to jedno. Občas něco "holčičího" dostane či koupím, ale to už musí být A jsme opravdu bez plen. Vydrží i přes spaní či menší procházku venku, jen na delší cestu či noc má ještě plínu. Samozřejmě, že ještě občas nějaká nehoda se stane, ale to je potom z toho sama vyjevená Takže máme i příjemné starosti kde nyní koupit tak malá kaťata, když všude natrefím jen na velikost až 98
Na utz ve 12tt včetně krve jsem byla. Vše dopadlo dobře, ale všude k výsledkům cpou právě ten věk |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.