| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Dlouhodobé snažilky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2318  [Dalších 2238 >>]
Diazka+2 16599

Re: Ahoj:o)

13.3.2008 12:52:30
Ahojky,
my dnes vyrazili brzo z domu, jeli jsme koupit nové papučky:o)) No, máme je, ty otevřené,ale bohužel zelené:O(( sice s kopačákem, ale zelené:O(( Blééé. Pak měli jen červené s kopačákem v naší velikosti:O((
Pak jsme zavítali do hračkářství, kde nás přivítala milá paní prodavačka už na schodech (nikdo jiný tam nebyl~k~). Koupila jsem HOnzíkovi dřevěné navlékací korále-kvůli tréninku očka a ještě magnetky Maxi psa Fíka a Krtečka. No, nechala jsem tam jářku 300,-;)Ale zase to dostane Honzík od babičky k Velikonocům, aby to nebyly jen samé sladkosti(které mu máma nedá a sežere je sama~j~) a blbosti, tak dostane něco, co se bude hoditR^
Pak jsme šli na plavčo, super, H. byl zase nadšen. Po plavču oběd a v autě mi usnul, takže zase chrní v kočárku na balkoně:o)

Malinko,
a nebyla jsi na tom screeningu v 12 týdnu? To bys na amnio nemusela ne?
A vy jste bez plen? No, to u nás nehrozí. H. si sedne na nočník jen oblečenej a to ještě naopak:o))
malinka 17620

Re: Ahoj:o)

13.3.2008 12:21:43
Diazko ještě na tebe jsem zapomněla. Promiň:-) Nebuď z brejliček Honzíka smutná. Hlavně, že mu pomohou.....

Farah co je s tebou? Už jsem tě tu dlouho ani nezahlédla!!! Doufám, že se nic vážného neděje?
malinka 17620

Ahoj:o)

13.3.2008 12:17:36
...pro všechny :-)

Deno, já sice nejsem pravidelný přispěvovatel, ale myslím si, že jsou zde tací jejichž účast je ještě horší než má;) Ale vážně, poslední dobou mé PC večer zabírá synáček protože se "nudí" u seriálů typu Ordinace atd. A později už raději jdu spát:-D Jinak zvládám s B. docela v pohodě neboť mám asi nějaké "divné" děti. B. je už přes den bez plen (od 15měs), nekrmím neboť jí celkem čistě vč. polévek. Snad jen ještě doladit oblékání a vztekání a mohu mít nožky nahoře ~k~

Oli jak jsem psala Deně mám se dobře. Alespoň si to myslím, neboť trable a depky si nepřipouštím :-) Snad jediný hlodající červík je amnio do kterého mě tlačí kvůli věku, přestože je zatím vše OK. Nevolnosti už mám taktéž zdárně za sebou:-)

Kisi tajná už nejsem. Jen nemám nějak potřebu se zviditelňovat :-) Už takhle si mé okolí klepe na čelo zda-li jsem normální při všech mých aktivitách a plánům které ještě chystám ;)
Diazka+2 16599

Re: Ahoj všem

10.3.2008 14:56:36
Oli,
a co vy, budete v Německu? Nebo se budete stěhovat do té Anglie?
Miki nemá rád děti? To Honzík zase jo:o))
Však bude mít sourozence, tak bude mamince pomáhat, co by dělal ve školce;)
Sengam 24288

7.3.2008 14:11:24
Kisi já myslím, že ona už identitu odhalila i na diskuzi:)))))
Ona se sama přihlásí:) Až sem zase jednou zavítá....

Diazka+2 16599

7.3.2008 14:06:22
Ahojky,
byli jsme 2 hodiny venku, je tam krásně. Honzík byl statečnej a měl brýlečky. Jedna kámoška, říkala, že je to srandovní ty malý děti v brýlých:O(( tak jsem byla smutná.
No, další že mu sluší.
Ale naštvalo mě, potkali jsme školku, H. jsem vypustila za nima a on za klukama hned.No a jeden hned za ním a prý, ty máš brýle, jakoby se mu smál. Mě se chtělo brečet, jak ty děcka jsou už tak malý a zlý:O(((

No, ale zase včera si Honzík sám otevřel (to už umí dýl) jogurt, a celej ho lžičkou snědl:o))))))))) Sám:o))))) Trošku špinavej byl i zem okolo, protože si ten piknic rozložil přímo pod lednicí:o))))

Jo a dnes sám vyšel schody:o)) Držel se zábradlí a vyšel je:o)))))))))

Kisi,
HOnzík má 7 a 4 dioptrie:O(((

Jak přijede tatka z Prahy, tak nás dva brejlouny vyfotí a dám foto:o)))
Maťa. 21117

7.3.2008 13:19:55
Ahoj holky, tiež som požiadala o prístup. Vobec som nevedela o deníku a tam je toľko stratených duší:-) No, každopádne uvidím, či ho dostanem. Ani neviem, kto správcuje:-)
Kisi + 2 děti 14696

6.3.2008 21:33:57
já teda nemám přístup do deníčků dlouhánek, takže nevím, co konkrétně tajemná těhulka psala. Ale vidím, že nechce viditelnit identitu.
Každopádně vím, o koho se jedná a moc ji tímto gratuluji a ať vše dopadne dobře a těhotenství snáší dobře.

Diazko a kolik měl teda Honzík dioptrií ??
Jiřík totiž má naměřeno taky, bez rozkapání měl 2,5, ale netuším, kolik by měl po rozkapání. NA kontrolu jdeme v dubnu.
Dioptrie u malošů jsou prý normální, ale netuším , od kolika se to už spravuje.

A noční plíny, Denyno buď v naprosté pohodě, my máme stále po ránu tunovky, takže nepředpokládám, že je ještě za rok odložíme ~j~
Sengam 24288

6.3.2008 19:49:11
Deny ty nemáš přístup do deníčku?:)))
rodina.cz/dlouhanky
Tam je odhalení:)))))))
Denyna 14851

6.3.2008 18:36:53
Ahoj,

odpusťte matce zhlouplé na mateřské, ale ta těhulka je Malinka? Prosím řádně vysvětlit:)

Musím se pochlubit, že mi je už tři dny celkem snesitelně od žaludku, úplně dobrý to sice ještě není, ale cítím se jako znovuzrozená:)

K plínkám, Kamče je přes den sundala krátce po druhých narozeninách, brát jsme ji začali rovnou na záchod, nějak mi nočník nevoní. Spadla tam jenom párkrát:)
Za to na noc a odpolední spaní se jich asi jen tak nezbavíme.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2318  [Dalších 2238 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.