Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Diazka+2 | 16599 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 12:52:30
Ahojky,
my dnes vyrazili brzo z domu, jeli jsme koupit nové papučky:o)) No, máme je, ty otevřené,ale bohužel zelené:O(( sice s kopačákem, ale zelené:O(( Blééé. Pak měli jen červené s kopačákem v naší velikosti:O(( Pak jsme zavítali do hračkářství, kde nás přivítala milá paní prodavačka už na schodech (nikdo jiný tam nebyl). Koupila jsem HOnzíkovi dřevěné navlékací korále-kvůli tréninku očka a ještě magnetky Maxi psa Fíka a Krtečka. No, nechala jsem tam jářku 300,-Ale zase to dostane Honzík od babičky k Velikonocům, aby to nebyly jen samé sladkosti(které mu máma nedá a sežere je sama) a blbosti, tak dostane něco, co se bude hodit Pak jsme šli na plavčo, super, H. byl zase nadšen. Po plavču oběd a v autě mi usnul, takže zase chrní v kočárku na balkoně:o) Malinko, a nebyla jsi na tom screeningu v 12 týdnu? To bys na amnio nemusela ne? A vy jste bez plen? No, to u nás nehrozí. H. si sedne na nočník jen oblečenej a to ještě naopak:o)) |
malinka | 17620 |
Re: Ahoj:o)13.3.2008 12:21:43
Diazko ještě na tebe jsem zapomněla. Promiň Nebuď z brejliček Honzíka smutná. Hlavně, že mu pomohou.....
Farah co je s tebou? Už jsem tě tu dlouho ani nezahlédla!!! Doufám, že se nic vážného neděje? |
malinka | 17620 |
Ahoj:o)13.3.2008 12:17:36
...pro všechny
Deno, já sice nejsem pravidelný přispěvovatel, ale myslím si, že jsou zde tací jejichž účast je ještě horší než má Ale vážně, poslední dobou mé PC večer zabírá synáček protože se "nudí" u seriálů typu Ordinace atd. A později už raději jdu spát Jinak zvládám s B. docela v pohodě neboť mám asi nějaké "divné" děti. B. je už přes den bez plen (od 15měs), nekrmím neboť jí celkem čistě vč. polévek. Snad jen ještě doladit oblékání a vztekání a mohu mít nožky nahoře Oli jak jsem psala Deně mám se dobře. Alespoň si to myslím, neboť trable a depky si nepřipouštím Snad jediný hlodající červík je amnio do kterého mě tlačí kvůli věku, přestože je zatím vše OK. Nevolnosti už mám taktéž zdárně za sebou Kisi tajná už nejsem. Jen nemám nějak potřebu se zviditelňovat Už takhle si mé okolí klepe na čelo zda-li jsem normální při všech mých aktivitách a plánům které ještě chystám |
Diazka+2 | 16599 |
Re: Ahoj všem10.3.2008 14:56:36
Oli,
a co vy, budete v Německu? Nebo se budete stěhovat do té Anglie? Miki nemá rád děti? To Honzík zase jo:o)) Však bude mít sourozence, tak bude mamince pomáhat, co by dělal ve školce |
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj všem7.3.2008 14:11:24
Kisi já myslím, že ona už identitu odhalila i na diskuzi:)))))
Ona se sama přihlásí:) Až sem zase jednou zavítá.... |
Diazka+2 | 16599 |
Re: Ahoj všem7.3.2008 14:06:22
Ahojky,
byli jsme 2 hodiny venku, je tam krásně. Honzík byl statečnej a měl brýlečky. Jedna kámoška, říkala, že je to srandovní ty malý děti v brýlých:O(( tak jsem byla smutná. No, další že mu sluší. Ale naštvalo mě, potkali jsme školku, H. jsem vypustila za nima a on za klukama hned.No a jeden hned za ním a prý, ty máš brýle, jakoby se mu smál. Mě se chtělo brečet, jak ty děcka jsou už tak malý a zlý:O((( No, ale zase včera si Honzík sám otevřel (to už umí dýl) jogurt, a celej ho lžičkou snědl:o))))))))) Sám:o))))) Trošku špinavej byl i zem okolo, protože si ten piknic rozložil přímo pod lednicí:o)))) Jo a dnes sám vyšel schody:o)) Držel se zábradlí a vyšel je:o))))))))) Kisi, HOnzík má 7 a 4 dioptrie:O((( Jak přijede tatka z Prahy, tak nás dva brejlouny vyfotí a dám foto:o))) |
Maťa. | 21117 |
Re: Ahoj všem7.3.2008 13:19:55
Ahoj holky, tiež som požiadala o prístup. Vobec som nevedela o deníku a tam je toľko stratených duší No, každopádne uvidím, či ho dostanem. Ani neviem, kto správcuje
|
Kisi + 2 děti | 14696 |
Re: Ahoj všem6.3.2008 21:33:57
já teda nemám přístup do deníčků dlouhánek, takže nevím, co konkrétně tajemná těhulka psala. Ale vidím, že nechce viditelnit identitu.
Každopádně vím, o koho se jedná a moc ji tímto gratuluji a ať vše dopadne dobře a těhotenství snáší dobře. Diazko a kolik měl teda Honzík dioptrií ?? Jiřík totiž má naměřeno taky, bez rozkapání měl 2,5, ale netuším, kolik by měl po rozkapání. NA kontrolu jdeme v dubnu. Dioptrie u malošů jsou prý normální, ale netuším , od kolika se to už spravuje. A noční plíny, Denyno buď v naprosté pohodě, my máme stále po ránu tunovky, takže nepředpokládám, že je ještě za rok odložíme |
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj všem6.3.2008 19:49:11
Deny ty nemáš přístup do deníčku?:)))
rodina.cz/dlouhanky Tam je odhalení:))))))) |
Denyna | 14851 |
Re: Ahoj všem6.3.2008 18:36:53
Ahoj,
odpusťte matce zhlouplé na mateřské, ale ta těhulka je Malinka? Prosím řádně vysvětlit:) Musím se pochlubit, že mi je už tři dny celkem snesitelně od žaludku, úplně dobrý to sice ještě není, ale cítím se jako znovuzrozená:) K plínkám, Kamče je přes den sundala krátce po druhých narozeninách, brát jsme ji začali rovnou na záchod, nějak mi nočník nevoní. Spadla tam jenom párkrát:) Za to na noc a odpolední spaní se jich asi jen tak nezbavíme. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.