Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Diazka+2 | 16599 |
Re: Ahoj všem6.3.2008 13:47:42
Hoj,
tak jsme dnes byli po pauze plavat a super, H. i já jsme si to užili:o)) V autě mi usnul, tak jsme ho přenesla do kočárku a chrní na balkoně:o)) Já se chystám ke kadeřnici, hlídat budou naši. Právě mi přivezli brýlečky pro Honzíkaa taky ty okluzory. Jsem zvědavá, jak to vezme. No, budem si hrát na piráty, musím to nosit i já, at není sám |
Radka*+Karolínka 26/11/07 | 17937 |
Re: Ahoj všem6.3.2008 8:53:34
Jasně,ale na všechny se dostane,moc to přeju všem co nejdřív,když si vzpomenu na sebe....jsou to nervy,ale nakonec to stojí za to
|
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj všem6.3.2008 8:25:06
Radko bohužel to tu na Dlouhánkách ještě samá těhulka není Ještě mooc držím pěstičky Kris, která je teď v procesu a do budoucna samozřejmě Bobíkovi,Luce,Hanulce,Žufurce a Flamuleně.
I když kdoví, jestli Flam a Žuf už taky netají nějaký ten tt:)))) |
Re: Ahoj všem6.3.2008 7:24:09
Koukám tady je to samá těhulka,holky to je bombááá mooc gratuluju.Takže dva klucí říkáte???
|
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj všem5.3.2008 19:25:22
Radko malá je kouzelná:)))
Mali, já ještě nevím,jestli je to určitě kluk,řekla bych, že ani dr si tím nebyl jistý,jdu v úterý na velký utz tak tam už bude jasno. Pokud tam bude vše OK tak na amnio nepůjdu. Všechny testy mám OK tak se plodovky celkem bojím.Přece jen tam je riziko potratu a to já nemíním podsstoupit Jak je tobě mamino?:)Jak zvládáš těhu a malou?Nebývá ti špatně? |
Re: Zdravím všechny:o)5.3.2008 7:48:19
pardoon,tak velky jsem to nechtela
|
Re: Zdravím všechny:o)5.3.2008 7:47:49
Ahoooj,včera jsem měla absenci,byli jsme na očkování a hned na to na ušním na píchnutí oušek,takže jsme tu měli doma potom odpoledne bengálskej řev).Malá byla mrzutá,ale teď už je v pohodě a velká frajerka...
|
malinka | 17620 |
Zdravím všechny:o)4.3.2008 21:01:38
...vezmu to popořadě
Diazko, snad si H. na brejličky rychle zvykne. Chuděrka malá Ale je dobře, že už je to pod kontrolou. Deno, klučina? Tak to moc gratuluji a holčička vyjde příště Na amnio už tě nepoženou? Avi, Verunka to určitě dožene. Uvidíš. Každé dítko je jiné. Radko moc to Karolince sluší Denyno, na utz u Apolináře jsem byla před lety a pár hodin jsem tam určitě čekala, ale kde se nyní nečeká Oli i tobě samozřejmě na utz držím palečky. Nám starším matkám to prostě dopadnou dobře musí! Dianko, hezky jsi popsala dovednosti dětiček. Koukám, že i ty máš zkušenosti, že holčiny jsou šikovnější Kisi i tebe ráda vidím. Koukám věčně probírané téma čůrání ... A ještě bych zapomněla pozdravit Jorgose. Pozdravuj holky My se máme fajn. A ke srovnání hočičky vs. klučíci nějak nemám co dodat. Ne, že bych je nepozorovala, ale každý je svým způsobem specifický tvor a dost se podobají znamení ve kterém se narodili. |
Kisi + 2 děti | 14696 |
Re: Ahoj všem3.3.2008 22:06:21
Diano
No asi teda začnu věřit těm řečem, že kluci jsou fakt pozadu. Teda doufám, protože pak mi mě minuly ty kvanta počůraných tepláků denně !! Protože Jirka vlastně čůrá už víc jak rok do nočníku (teda teď už ne do nočníku , ale na velký záchod). Ale začínal do nočníku, to je jasný. A tak jsme dali pryč plenky s tím, že jsme si mysleli, že si začne volat. Odchytávali jsme do srpna, kdy si poprvé teprve začal sám volat. No byl a stále je to běh na dlouhou trať. Moc dobře ví, co se dělá na WC (na kakání volá 100%), ale hodně často má nehody, i když si rzovna intenzivně nehraje...no je to prostě stále na dlouho. ANi bych se nedivila, kdyby Liduška odhodila plíny ještě dřív, než brácha A jinak se máme fajn, děti rostou jako z vody . Liduška má už 9měsíců, Jirka měl teď 3 roky. Malá zatím (naštěstí!!!) nechodí, ale už se plazí ala Meresjev a tak se stejně doplazí tam, kde chce a miluje hlavně to , co je zakázané Klasika. |
Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 | 21447 |
Re: Ahoj všem3.3.2008 21:52:41
Kisi, zdáááár
Jak se vede? No vídíš, na nočník jsem úúúplně zapomněla, to je další obrovský rozdíl - oba sice ještě nosí plínky, ale Viky si už docela dlouho (určitě tak 3 nebo 4 měsíce) občas říká aspoň na čůrání a kakání (většino) přijde nahlásit.... Tádík tohle téma vůbec neřeší, bez mrknutí čůrá do vany, po koupání zrovna nedávno počůral taťku, když ho utíral.... Takže i tady jsou propastné rozdíly.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.