Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
12.2.2023 20:51:37
Despi díky moc za vyčerpávající odpověď, i vám ostatním. Ne, že by mě to potěšilo, vlastně tohle všechno vím. Šetrně pleť nečistím, používám takové ty mycí gely na obličej během sprchy, což je asi špatně. Taky málo piju, což se dlouhodobě snažím nějak napravit a moc mi to nejde. Na rozdíl od průměrné rodinkářsky vypadající o 10 let mladší si myslím, že má pleť vypadá spíš starší, jak je suchá, tak tím hůř. Ach jo! Asi mi nezbývá, než se smířit s tím, že holt jsem stará.
Jen jsem si prostě myslela, že tu přece jen někdo používá nějaké konkrétní krémy a má s nimi dobré zkušenosti, co se zlepšení vzhledu a vyživenosti pleti týče... (a i těch vrásek jsem doufala teda, no, ale to koukám holt asi ne, Stará husa má pravdu.) |
Beat | 107867 |
12.2.2023 20:49:26
Určitě je to hodně genetika, spánek, výživa, péče.. Ale každá z nás máme jednu možnost a tu druhou nemáme šanci zkusit. Zdali by ta s dobrou genetikou měla vrásky, kdyby hůř spala, jedla atd atd Kouření je bez diskuze, ale ty ostatni vlivy se zjišťují náročně. Navíc je v tom mnoho peněz a pak taky lží.
I výzkumy se dělají špatně. Ptž to by se musela použit jednovajecná dvojčata a málokdo chce dlouhodobě dělat to, co by mu třeba neprospělo. Já používám hodně let přírodní kosmetiku Gernetic. Kelímek nestojí málo, ale vydrží velmi dlouho. Klidně přes půl roku. Mám ho v lednici, a menší část si odeberu. Na pleť stačí málo. Spis vklepat, než roztírat. Je velmi hutny. Ale funguje i na jizvy. https://pletove-kremy.heureka.cz/gernetic-synchro-hluboce-regeneracni-a-vyzivny-krem-50-ml/#prehled/ |
Despi | 158359 |
12.2.2023 20:32:42
Snehulko, proti vraskam pomáhá kyselina hyaluronova. Pomáhá krátkodobě v pleti udržet hydrataci. Nicméně je to videt jen u drobných vrasek. A mela bys ten přípravek pak opravdu používat pořád. Nicméně ještě záleží jaké molekuly KH jsou v tom krému. Je to složitá chemie a musíš zkoušet. A tos asi slyset nechtěla.
Zakladem není pleť čistit, ale čistit šetrně, ne ze to vezmeš večer mydlem, a chce to pravidelnou péči celkově. Hodně dodržovat pitny režim a dát do pořádku zivot. Tj. Spanek. Strava. Pokud máš pocit, že ti něco vadí, prostě to nejist. Spousta lidí po ruznych alternativnich dietach (vegan, vege) měla výrazné zlepšení pleti. A to proto, že jim treba vadí lepek, mléko, bilkoviny urcitych mas a nevěděli o tom. Bacha také na prirodni zazraky vseho druhu. Treba oleje hydratující a vyživující suchou pleť je tedy mýtus. Naopak z dlouhodobého hlediska nakonec každý olej i krém založený na olejich prostě vysušuje. I když krátkodobě to může vypadat naopak. Mohu doporucit pro suchou pleť Adermu exomegu a Biodermu. Ty mám vyzkoušené a Aderma exomega balzám nebo krém emoliente je super skvělý na suchou pleť. Ale jejich krém s kyselinou hyaluronovou mě treba úplně zklamal. Myslela jsem že to bude pecka. Nakonec jakekoliv serum od Avonu zafungovalo na pleť lépe.. Já mám pleť speciálně problematickou a sem tam objevím něco co chvilku trošku pomáhá. Nicméně mám specifickou dietu a nejvíce je na pleti vidět její nedodržení. A když málo piju je to taky znát. Krémy to jen zlepší, když dobře spím, dobře jím a jsem v pohodě. Jinak bych ti o suché pleti mohla napsat romány ale stejně si na to každý musí přijít sam a už by to nikdo nečetl. Tak přeji sťastnou ruku. |
Červená malina | 114174 |
12.2.2023 20:31:49
Mě se osvědčil opunciový olej. Po měsíční kůře si kamarádka všimla, že mám vyhlazenější pleť. Je teda drahý, ale velmi příjemný na pleť.
|
77kraska | 132593 |
12.2.2023 20:30:04
Taky myslím ze nemůže fungovat nic co se aplikuje zvenku
Důležité je nekourit, nepit alkohol, dost spát Nejlepší pleť v rodině měla teta která si myla oblicej dětským mydlem a jinak nic |
holkamodroočka | 156337 |
12.2.2023 20:01:26
Řekla bych, že velkou roli hraje genetika, stravování a spánek. Když máš dostatek spánku, a pleť je pravidelně vyčištěná a hydratovaná, a také dobře vyživená zevnitř, tak víc pro ni udělat nemůžeš. Moje babi používala celý život modrou mastnou Niveu s indulonu,a neměla žádné vrásky. Moje sestřenice má naopak pleť hodně vrásčitou, a to používá drahé pleťové přípravky.
|
Martina Bergerová | 70170 |
12.2.2023 19:57:43
Martuško, máš pravdu To chce profesionála, je sice riziko, že bude doporučovat kosmetiku, na které má nejlepší provizi, ale typ pleti, její problémy a tak, to musí pod zvětšovákem zkouknout profesionální kosmetička
|
Stará husa | 154854 |
12.2.2023 19:51:58
Sněhulko, pokud by jakýkoli krém proti vráskám fungoval, nemusely by americké celebrity, které si mohou dovolit zaplatit jakoukoli cenu, podstupovat liftingy a jiné plastické operace.
|
Martuška | 105585 |
12.2.2023 19:45:50
Nemas cas chodit na kosmetiku? To mi prijde nejlepsi. Kosmeticka mrkne a poradi. Pokud je tedy kvalitni. Ale dobrou kosmeticku fakt moc doporucuju.
|
Monika | 123907 |
12.2.2023 19:43:47
Myslím, že všechny "krémy proti vráskám" jsou jen o dobrém pocitu Jestli budeš mít dobrý pocit z krému za 1.000,- Kč,tak do toho, jinak bych řekla,že stačí cokoliv, z čeho nemáš vyrážku a suchou kůži.A za peníze si kup pro radost něco jiného ...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.