Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Filomena74 | 159536 |
13.12.2022 19:27:08
Nemůže je nutit jiz v datech stačí lepší oblečení. U nás se chodí na operu v 7.tride, obě holky ne osi daty ani sukně. Halenky měly a koupili se k tomu hezké černé kalhoty které můžou občas si vzít na sebe. Boty si vzali vyšší zimní martensky, byla zima
|
sylvaina | 77406 |
13.12.2022 19:27:08
Na druhém stupni společenské šaty měly. Kvůli divadlům, svatbám a jiným společenským příležitostem. Pořizovali jsme tenkrát ve speciálce pro dospělé, nejtěžší bylo vybrat něco, co mělo rovný střih, protože tenkrát ještě neměly prsa. Pak jim ale vydržely několik let.
Dneska jsou středoškolačka a vysokoškolačka a jsou plesací typy, takže šat mají několikero. |
*Kate* | 158396 |
13.12.2022 19:24:54
"Kate, já jsem vstávala za tmy a celkem s Fern souhlasím, že se to s nabalováním nemusí přehánět, pokud dítě nepochoduje do školy kilometry pěšky."
Vždyť už to Bouřka vysvětlovala. |
*Kate* | 158396 |
13.12.2022 19:22:21
"A do Národního nechodím ani sama natož s dětmi. Balet ani opera nás nezajímá a činohra v dramaturgii osoby,která neví co je,ale musí se s tím exhibovat,má odpovídající pojetí."
Tvoje škoda. Třeba Maryša je skvělá. Mmch, činohra ND má už nějakou dobu nové vedení. A ještě jednou mmch, ty jsi tady široko daleko diskutující s nejpřiléhavejším nickem. |
Konzerva | 153011 |
13.12.2022 18:55:59
Jen v létě.
V zimě jen se mnou do divadla. Měla konfekční postavu,tak to problém nebyl. Navíc něco zdědila po mně. Problém jsou boty,protože má velmi úzkou nohu. Horší je to se synem.kvůli tomu,že potřebuje 3x za rok společenský oděv nebudu kupovat oblek ,který mu příští rok nebude. Takže jsme to řešili černými džíny,černou košilí nebo trikem s límečkem a tmavým svetrem. A do Národního nechodím ani sama natož s dětmi. Balet ani opera nás nezajímá a činohra v dramaturgii osoby,která neví co je,ale musí se s tím exhibovat,má odpovídající pojetí. Takže slavnostně do karlína,na vinohrady,Plzně a ostravy. |
Senedra | 14756 |
13.12.2022 18:45:31
Jo, jednou jsem cestou do práce takhle vymrzla ( a to jsem byla nabalená), pak jsem dostala zánět vejcovodů a nakonec jsem nemohla 3 roky otěhotnět... Když vidím neoblečené holky, mám chuť sundat svojí šálu, svetr, kabát a zahalit je..
|
Senedra | 14756 |
13.12.2022 18:43:28
Bonprix nezachrání situaci, kdy je potřeba oblečení do druhého dne
Já si nedávno v nějakém obchodě s hadrama připadala jak v jedné knížce od Párala ( Romeo a Julie 2300). Tam popisují, že se na každou sezonu vybraly dvě až tři barvy a veškeré oblečení se prodávalo jen v nich. Taky na stojanech spousta kusů, ale asi tři barvy a hodně podobné střihy, cokoli jiného prostě není. |
Federika | 14090 |
13.12.2022 18:42:58
Já si to googlila,nějaká silnice na Moravě, kolem Olomouce, tak jsem přemejšlela, jestli se situace změnila, že už jako nemám asi přehled...
|
Bouřka | 7675 |
13.12.2022 18:42:22
No horší než jít do školy pěšky je dojíždět autobusem, při chůzi se člověk hýbe, ale když stojí na zastávce v oblastech, kde je v zimě běžné nemalé zpoždění a občas se i stane, že autobus nepřijede vůbec, tak zmrzne na kost. Takže není nad teplé oblečení. Svléknout se dà vždycky. Ostatně syn dnes zmiňoval, že dojížďáci si stěžovali, že pěkně vymrzli. On si bere ráno termospodky a ve škole si je na záchodě prostě sundá, jà nosívala a sundavala silonky.
|
Senedra | 14756 |
13.12.2022 18:41:07
A jo, E55, pardon
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.