| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Bipolární afektivní porucha

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1151  [Dalších 971 >>]
,.,.,, 149260
8.12.2015 12:16:43
kdybych já žila jen s matkou, zničilo by mě to
totéž ale s otcem
magoři byli oba
--------------------
A vy dva...
ty... potřebuješ nad sebou dozor.
on... je magor viz název diskuze.

A tvoje děti - nezničí je to?
Kafe 134466
8.12.2015 12:15:56
Monty -tak u nás se hádám já. Manžel se nehádá. Já jsem ta impulzivní, on flegmatický. ~n~
Anni&Annika 50178
8.12.2015 12:14:09
Monty, taky si myslim...argumentovat lze i bez revu.
Monty 129940
8.12.2015 12:13:11
Val,
to je mi jasný, sestra už teď vypadá na padesát a je uzlíček nervů.
Musí ho dostat někam do pečováku, jenže on jí vyhrožuje, že ji vydědí, že nechá byt městu a ona nic nedostane apod. (mně by to třeba bylo fuk, ségře to tak úplně fuk není, protože je sama a momentálně i bez práce, nemá kam jít a nikoho, kdo by ji pomohl).
Monty 129940
8.12.2015 12:10:53
Liško,
ano, ale argumentovat se dá i bez hádky. Prostě si "sedneš" a předkládáš argumenty, druhá strana dělá totéž. Není třeba u toho ječet nebo něčím házet. ~;)
Anni&Annika 50178
8.12.2015 12:10:44
Lisko, zni to divne, ale my se doma fakt nehadame. A pritom lasky je tu na rozdavani, a dite ma odhad i bez hadek. Ona je ten typ co tohle vsechno ziskava pozorovanim. Lidi si pusti k telu az po delsim prozkoumani. Az se toho nova ucitelka docela vydesila. Pry...ona me pozoruje, nic nerika a jen pozoruje. Neco proti me ma nebo je to normalni?...no u nasi je to normalni. Vyhodnocuje situaci a az teprv jedna. Zadne hura dite. Ale odhad u toho ziskava bravurni. I bez hadek doma.~d~
Kafe 134466
8.12.2015 12:06:59
Monty - asi nejde o řvaní, ale o určitý druh kostruktivní hádky, s argumenty. A děti se musí naučit, jak číst v ostatních lidech a kdy je vhodné neprovokovat.
Grainne 67561
8.12.2015 12:04:21
Maargit, to je, rekla bych, zakladni potiz.
Tak vezmi karty, nemyslim doslovne, se kterymi hrajes a vyloz je na stul, opet obrazne. Soustred se na to, co mas, ne na to, co nemas.
Napriklad, "mam - nosi potrebne finance, obcas hlida a blbne s detmi....." a pak zapremyslej, jak neco z toho muzes vyuzit pro sebe.

Pak se soustred na to, co mas ty rada, skoro vzdycky se najde nejaka skulinka, kudy se k tomu da proklouznout.

Problematicke vztahy vyzaduji mnohem vic sebekazne, ovsem jediny, po kom muzes kazen zadat, jsi ty sama. Paradoxne se ovsem nejedna o kazen smerem ven, vuci druhym, te my zeny mivame spise prebytek, nez nedostatek, ale prave kazen smerem k sobe.

Cili, napriklad....az ulozim deti, vlezu si do postele a budu si cist, jedina omluva, proc to neudelat, je pozar v posteli....zase, nebrat doslovne.
Nema cenu plytvat energii smerem ven, soustred ji na sebe.
Merylin5 68735
8.12.2015 12:03:37
Jenže ty nejsi tvoji rodiče. Takže si myslíš, že potřebuješ někoho, kdo bude tvé děti před tebou chránit? A má to být tvůj muž?
Monty 129940
8.12.2015 12:02:41
Val,
protože je vážně nemocnej a jak je nesnesitelnej, tak nemá nikoho, kdo by se o něj postaral. Ani žádný kamarády nemá, jen devadesátiletou maminku, která bydlí asi 120 km daleko, a ta je sice na svůj věk úžasně vitální a soběstačná, ale vláčet ho a utírat po něm hovna fakt nemůže.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1151  [Dalších 971 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.