Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rodinová | 140078 |
10.1.2021 19:55:59
Jojo, obavam se, ze s venkovni virivkou bude stejny opruz jako s udrzbou venkovniho bazenu ... a s tim zkusenosti mam
Virivku mame vnitrni, a teda uprimne, bez ni bych se v klidu obesla, pro me je dobra tak na zahrati v zime...ale stejnou sluzbu by udelala i normalni vana. V bazenu si aspon rada natahnu zada plavanim |
Monika | 123907 |
10.1.2021 19:52:30
Pevalo, nemáme venkovní vířivku (ani ji nemáme kam dát), ale koupili jsme byt s "vířivou" a "perlivou" vanou. Mně by ani moc nenapadlo něco takového chtít (vanu jsem chtěla naprosto nutně, ale stačila by mi zcela obyčejná), ale když tam ta vířivka a bublavka byla, těšila jsem se na ni. A to marně, protože předchozí vlastníci nebyli moc na úklid a hygienu (což bylo vidět i na jiných místech bytu při pečlivějším zkoumání) a všechny ty "trubky" pod vanou, kterým tak tryskací a bublající voda teče, byly zanesené natolik, že se nám je nikdy nepovedlo vyčistit do té míry, aby to při používání necpalo do vody různé "hnusíky". Takže to nepoužíváme, ale i přesto to musím čistit, aby to nevypouštělo hnusy i do "tiché" vody. Navíc ty motorky jsou tedy pěkně hlučné, takže rozhodně bych neměla při jejich používání pocit, že relaxuju. Naprosto nutně kvůli tomu krámu potřebujeme rekonstrukci koupelny (ta vana je do malé koupelny natolik "zazděná", že je nutné ji vyměnit i s dlaždicemi).
Venku se tedy zvuky asi víc ztratí (a možná už se to dneska dělá víc tiché), ale opravdu doporučuju zajímat se o to, jak často a jakým způsobem (a jak drahými prostředky) se to čistí. Zřejmě se to musí dělat hodně často, i kdyby se jinak vířivka nepoužívala, tak bacha na to ... |
sally | 3140 |
10.1.2021 19:41:33
nešla... ohřát je to je peklo - a nebo to musíš udržovat teplé pořád... ale já nejsem ráchací typ, já raději plavu, takže ty vířivky mi nepřijdou jako něco "zajímavého" (měli jsme, zapuštěnou v zemi, prastarou, koupili jsme s barákem a po pár letech jsme to zasypali, pže s tím byl jen vopruz.
|
Saamajna | 115449 |
10.1.2021 19:08:50
Znami maji, pouzivaji casto, jejich deti i navstevni deti ji miluji.
Musi byt tedy dobre izolovana, ono i u nas, kde je v zime zridka pod nulou, to chladne rychle. Provoz tedy neni lacinej. Ti znami maji vnitrni bazen, kde se da v lete otevrit stena. Ten je na kondicni plavani (s protiproudem) a docela chladnej. Po plavani v nem se vzdycky jdou ohrat do virivky. |
Kaipa | 98564 |
10.1.2021 18:57:58
pavalo, díky za ten dotaz, jsem zvědavá na odpovědi. Jsme ve stejné situaci, na zahradě krytý bazén, tak nevím, jestli do toho jít.
|
77kraska | 132593 |
2.8.2020 23:06:23
Fren, presne tak, zaplatim par korun, v Podoli mam tri velike bazeny, navic sprchy, paru atd., dojedu si tam tramvaji a jeste si tam dojdu k holici a do bufetu
a jedu domu s ulevou, ze se nemusim o nic starat |
Lenka a dva kluci | 57001 |
31.7.2020 19:27:27
tam je takovych parametru ktere jsou u každého jine že tam kde neco funguje jinde nejde.
|
Tinity | 69200 |
31.7.2020 16:39:53
Divili se, že nestačí solnička. Sousedi ji mají bez automatiky a také stačí.
|
Lenka a dva kluci | 57001 |
31.7.2020 16:37:34
A čemu se divis když mas automatiku ? Ze ty nemáš blbou vodu ?
|
Tinity | 69200 |
31.7.2020 13:47:39
Jen nakukuji ale docela se divím, máme dva bazény se slanou vodou a stačí tedy “solnička” a voda průzračná. Vše řídí automatika, my jen kontrolujeme, bazénový vysavač hodíme dovnitř a on vše, včetně stěn krásně vyčistí. Mimo to se koupeme jen v moři nebo přírodních jezerech. Za mne veřejný bazén velké ne.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.