| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídelní židličky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 779  [Dalších 629 >>]
Zuza + 2 20208
11.2.2011 12:19:44
My máme pro Kláru židli Klára~:-D cca 3 roky. Několikrát jsme už měnili nastavení sedáku i opěrky na nohy a žádný problém. Židle drží, není rozviklaná.
Eva + Klárka2/07 93216
11.2.2011 11:49:11
Máme rost. židli Klára (teda doufám, už jsem psala manželovi) rozhodovali jsme se mezi Klárou a Zuzkou. Stála myslím 1250 nebo tak nějak a kupovali jsme jí v Ostravě.
Klariček+T(06/08)+N(04/13) 60575
11.2.2011 11:24:09
Zdravím,
prosila bych o radu, vím, že je tu diskuzí na toto téma již hodně, ale nenašla jsem tam přesně to, co potřebuji.
Chceme koupit dvouapuletému synkovi rostoucí židličku. Mě se moc líbí Jitro, ale našla jsem i levnější varianty, Klára, nebo Aton. Pak jsem našla ještě tuto:
http://www.matulda.cz/detail.php?zbozi=312252

Ten cenový rozdíl mezi židličkami je dost velký, takže bysme nakonec šli do nějaké levnější, ale jde mi o to jestli vydrží až do školního věku, přesto že jsou smrkové. Škrábance mi nevadí, jde mi o funkčnost.
Prosím o zkušenosti s těmito židličkami, děkuji moc. A připadně odkud jste kupovali :-)
odpadkový koš 109952
29.1.2011 16:27:25
Já poprvé ted slyšela nebo spíš četla o této židličce. No tak jsem koukla na odkaz a málem mě porazilo. 2 prkénka přišroubováná k 2 tyčkám a proboha proč to stojí tolik?
Mám pocit že výrobní cena bude tak 200,- Kč. Prosím poučte mě asi jsem hloupá,že to nechápu.~f~
& 21461
28.1.2011 7:24:11
Janutu my mame tu z Ikei tusim se tomu rika IVAX.. Ma dva metry dvoje soupacky.. Vysla teda ma 25 tis. ale na ni zaruka 5 let. My mame mozna nejdrazsi variantu. Mame dohromady 16 supliku.. a jiny vychytavky.Asi by to slo levneji zalezi na vybaveni co chces ve vnitr... ale je super..
Dáša 2 kluci+ holčička 15507
5.1.2011 12:38:57
Všechno jsou to drahé šmejdy, sháněla jsem skříně do dětského pokoje a obešla různé obchody, po návštěvě posledního ( idea nábytek), kdy skříň za skoro 7000 měla zadní stěnu s papíru a přední stěna šuplíku mi po otevření zůstala v ruce, jsem jela domů, otevřela aukro a ještě ten večer získala dvě obří skříně za 500 Kč celkem. Jsou ve výborném stavu a pokud se za pár let rozpadnou, za ty prachy mi to bude jedno.

Když už musím, volím ikeu.
Jinak hodně věcí máme od truhláře a už třetím rokem bezchybně slouží.
renča
  • 
4.1.2011 13:57:13
Dobrý den, já si právě nechávám šít náhradní potah u paní Silvie Kulhanové, má potahy na různé židličky a vypadají úžasně. http://www.mimibazar.cz/ptacud
Je na mimibazaru, tak snad si vyberete, je moc ochotná a milá. Renča
renča
  • 
4.1.2011 13:56:08
Dobrý den, já si právě nechávám šít náhradní potah u paní Silvie Kulhanové, má potahy na různé židličky a vypadají úžasně. http://www.mimibazar.cz/ptacud
Je na mimibazaru, tak snad si vyberete, je moc ochotná a milá. Renča
Januta 46850
2.1.2011 21:52:32
Ahoj, obracím se na vás o radu, kde koupit relativně levnou, ale kvalitní šatní skříň, potřebovala bych velkou, cca 2m širokou, s tyčí na ramínka, s policemi i šuplíky, skáču na internetu mezi Askem, Scontem, Kikou, Ikeou, Mobelixem a Jyskem, ale nevím, která firma má výrobky za přijatelnou cenu v přiměřené kvalitě, našla jsem hezkou skříň v Jysku a psala jsem o ní kamarádce, ta má ale důvěru jenom v Ikeu, tak se vás chci zetat, jestli pro mne nemáte nějakou radu, postřeh, zkušenost. Díky.
Eva, dvě malé děti 113446
17.12.2010 18:40:38
Dobrý den, sháním všude právě židli Gasell - Ikea a nemůžu sehnat. Ikea už jí přestala vyrábět a není už vůbec na českém trhu. Kdybyste chtěla jednu prodat nebo víte o někom takovém, ozvěte se mi na jakesovi@centrum.cz. Díky a hezké Vánoce.:-)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 779  [Dalších 629 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.